Мислите, че Pinterest е заразителен? Това е защото още не сте опитали Pixable!

Вижте защо Pixable превръща обикновеното разглеждане на снимки в ежедневен наркотик

Pixable намира най-добрите снимки, споделени в социалната ви мрежа, така че никога да не изпуснете важен момент или красива фотография…

Тъй като напоследък май повече живеем живота си онлайн и в социалните мрежи, имаме нужда от начини, чрез които да създадем определени приоритети към цялото това съдържание, което минава пред очите ни и да филтрираме много от шума, който ни заобикаля в интернет пространството.

В една от статиите ми, в която ви представих супер мощния Pokki ви споменах, че през него съвсем спокойно може да разглеждате снимки от приложението за iPhone, а от няколко дена и за Android –  Instagram директно през компютъра си.

Това обаче е само съвсем лека прелюдия към огромните преимущества на Pixable, чийто възможности изобщо не се изчерпват с това, а напротив – те точно сега започват….

С този безплатен уеб инструмент ще можете да преглеждате от едно, единствено място няколко страхотни и интересни източника на снимки и изображения, плюс всички фотоси обвързани с вашият профил в най-голямата социална мрежа Facebook, и всичко това разделено по уникален начин в различни категории.

Поради факта, че стотици милиони снимки биват споделяни всеки ден е много лесно да пропуснете тези, които действително са важни за вас или просто тези, които е много вероятно да ви харесат.

Pixable прави така, че да намери най-добрите снимки споделени в социалната ви мрежа, така че никога няма да изпуснете някой важен момент или страхотна фотография!

Видео представяне на Pixable

Pixable е основан през 2009г. стартиращ със седалище в Сохо, Ню Йорк и с корени от Масачузетският технологичен институт.

В момента компанията дава възможност на над един милион потребители да управляват, и най-вече да се наслаждават на техните онлайн снимки и всичко това придружено с мощен набор от възможности, съсредоточени върху търсенето и откриването на снимки и намирането на тези от тях, които истински ни вълнуват.

Pixable ни предлага едно повярвайте ми наистина уникално безплатно приложение, което ни предоставя персонализирано сърфиране в нета, чрез събирането на снимки от различни социални мрежи, а след това ги сортира в различни атрактивни емисии като например „най-добра снимка за деня“ от тези на приятелите ви във facebook и всичко това с оглед на практическото значение на конкретните фотографии за потребителя, а не просто хаотично подредени.

Pixable също така добавя към себе си и услуга за потребителя, позволяваща му да следва дейността на приятелите си свързани със снимки и да бъде уведомяван за ново-маркирани или нови качени снимки, подредени по страхотен начин наподобяващ този на хита Pinterest.

Pixable беше включен и гръмко представен от огромни онлайн медии като сайтовете на The New York Times, BBC, Newsweek, CNN, USA Today, Mashable, Tech Crunch и The Atlantic Magazine, което може само да значи, че хвалебствията ми относно него не са просто празни приказки, а наистина си заслужава да го разгледате.

После обаче не ми се сърдете ако не можете да излезете от там….вината си е изцяло ваша 🙂

Освен това огромно признание за Pixable, той също така е окачествен като един от най-готините безплатни уеб приложения за работа от не кой да е, а именно от Time Out Magazine

Отпуши задръстения канал с излишни снимки от социалният си профил с помощта на Pixable

Това, което може да се забележи в потребители използващи Pixable е много силно ежедневно пристрастяване към инструмента, сериозно!

Pixable приложението е основно агрегатор за снимки от Facebook и Twitter, с почти пълна поддръжка на Facebook в момента.

Този уеб инструмент организира изображения в различни категории, като например:

  • топ снимки за деня,
  • топ снимки за месеца или седмицата,
  • кой от вашите приятели в социалката е с нова ковър обложка на профила,
  • най-новите снимки в социалката,
  • показване само на снимки от тези от приятелите ви, които са от вашият град,
  • нови профилни снимки…

…и още някои категории, които обединяват наистина уникална възможност за следене на най-актуалното свързано с фотоси от социалната мрежа, събрано на едно страхотно място.

Освен това всички тези изображения могат да се преглеждат точно както обичат почти всички потребители да взаимодействат със съдържание в уеб: сканирайки, както казахме подобно на новата социална мрежа Pinterest.

Но освен всички тези категории със снимки на ваши приятели от facebook, които може доста стриктно да проследявате, Pixable притежава и още една за мен още по уникална функция.

Внимание: чрез този инструмент ще имате възможността да преглеждате снимки директно през браузъра си от най-популярните мрежи за фотография в момента  Flickr, Flickr, yFrog, Twitpic и забележете Instagram.

Тоест чрез pixable не е нужно да имате смартфон от типа iPhone или Android, за да се докоснете до това необятно богатство от изображения Instagram, а имате нужда просто от Pixable!

Там където блести Pixable е в това как тази виртуална машина притежава алгоритъм на учене, който предлага над 70 различни сигнала, които му помагат да изкара на повърхността най-значимите снимки и изображения за потребителите.

Харесва ми този подход, тъй като наистина може да персонализирате процеса по разглеждане на снимки от най-големите социални мрежи!

Pixable ще се опита да измери афинитета между потребителите и силата на техните взаимоотношения, като вземе предвид общите им училища, градове както и как те си взаимодействат.

Също така ще погледне коментарите и Like-ове, за да определи снимките на кои свои приятели потребителя на инструмента не би искал да пропусне.

Основателя на Pixable Inaki Berenguer го представя като нещо като умна пощенска кутия за снимки, осъществяваща по-различен, по личен вид комуникация между потребителите си.

Pixable – една чиста магия от снимки….

С помощта на Facebook Timeline и останалите социални мрежи хората излъчват информация през цялото време, но от всички тези адски много данни се генерира твърде много шум, прекалено много излишни неща занимават нашето внимание.

Pixable организира всички тези снимки и им придава смисъла и връзката за вас и премахва голяма част от този шум.

Pixable скоро представиха и така популярните в twitter hashtag-ове, които въведе в услугата си, така че потребителите да могат да маркират снимки и да ги организират за по-късно разглеждане или да ги използват като хаш тагове в twitter, добавяйки слой от мета данни в снимката.

Също така да не забравя да спомена, че има и мобилна версия на това безплатно уеб приложение за iPhone, както и такова за iPad, които мисля, че имат още повече възможности от уеб варианта.

Разбира се Pixable има още върху какво да работи, за да интегрира напълно и отвсякъде снимките от Facebook и Twitter, но това, което ще видите в момента в него съм убеден, че ще ви хареса….!

Това уеб приложение все още е далеч от 6-те милиарда снимки, които се споделят всеки месец във Facebook, но пък е сериозен инструмент за организиране на най-важните за вас изображения, свързани по начин, който има значение за вас.

Pixable наистина прави разглеждането и организирането на снимки от социалната мрежа доста по-умно,  интересно и ефективно. Така, че какво чакате, свържете Facebook профила си към него и го пробвайте…от този линк!

  •  
  •  
  •  

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

>
 

Останаха само няколко дни до края на най-голямото ни намаление - 50% отстъпка за най-желания абонамент научи повече →