Как да получавате известия за всичко от фен страницата на lifehack.bg и останалите Ви любими?

фен страница във facebook
Запази за после

Плюс още полезна информация за това как да получавате точно това, което Ви интересува – директно във Фейсбук!

[sws_divider_line]

От съвсем скоро Facebook направи така, че само около 10-20% от феновете на една facebook бизнес страница, каквато например е нашата, да виждат само малка част от това, което публикува същата.

И ако даден бранд, сайт или друга дейност с такава фен страница иска да получи максимум показване на постовете си, които публикува и тези статуси да бъдат видяни от повече фенове, трябва вече да се плати!

Но има един начин, който ще Ви позволи да виждате абсолютно всеки пост, който публикуваме – без да пропускате нищо, независимо, че ние с нашия скромен сайт на този етап няма как да се възползваме от платената опция.

Варианта е следния: погледнете снимката отгоре, в началото на статията – това е Timeline-а на нашата фен страница.

Когато го отворите /може да го направите от този линк/ – ще видите точно под корицата вдясно, малко бутонче със стрелка /точно до бутона like/.

Трябва само да го натиснете и да изберете първата опция, а именно Add to interest list.

По този начин ще добавите фен страницата на lifehack.bg в списък, в който ще виждате всеки нов пост, който публикуваме, без да изпускате нищо.

Бележка: ако не сте създавали нито един списък до сега, ще ви се появи опция да го направите – вижте снимката:

фен страница във facebook

Освен да добавите нашата фен страница към подобен списък, горещо Ви препоръчвам да направите това и с останалите ваши любими фейсбук фен страници, които следите, защото и те са в същото положение що се отнася до ограничението на показването на статуси ако не си платят.

фейсбук фен страница
Ето как да получавате всяка новост от любимите ви фен страници

Така ще си създадете полезно и конкретно съдържание – точно според вашите интереси и гарантирано ще премахнете излишния шум от глупави картинки, игри и приложения.

Вижте още и: Как да спрете всички тези гадни, мръсни, досадни “Like-ове”, игри и снимки от Facebook стената ви

Аз лично, използвам тази възможност доста отдавна и благодарение на това всяка сутрин просто си избирам любимия ми списък с фен страници във Facebook и получавам страхотно, селектирано съдържание /вижте снимката отдолу/

фен страница във facebook

Забележка: всичко от фен страниците, които сте добавили в  списък, ще се вижда само ако отворите съответния списък, а няма гарантирано да излезе в общия ви новинарски фийд!

А за това как да си създадете перфектен новинарски facebook поток, задължително вижте и статията: 8 начина да тунинговате стената си във Facebook, чрез които завинаги да разкарате досадниците /вижте т.7/, където ще намерите още доста полезна информация затова как да получавате точно това, което ви интересува – директно през facebook

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак