Facebook Timeline: ето как абсолютно завинаги да премахнете досадните игри и приложения

Мразиш ли да получаваш известия по стената си от приятели, които искат от теб да си инсталираш някое Facebook приложение/APP/ или досадна игра, която изобщо не те интересува?

Искаш ли веднъж завинаги да блокираш всички тези досадни  Facebook добавки, които пускат в профила ти съобщения без изобщо да си искал?

Ако и ти си от тези хора, които използват най-голямата мрежа единствено, за да се свързват с приятелите си, семейството си, да споделят снимки, да черпят информация или само, за да рекламираш сайта си и нищо повече.

Ако и ти си човек, за който  Facebook приложенията и тъпите игрички не представляват никакъв интерес можеш перманентно да приключиш участието си в платформата на  Facebook за приложения и да се отървеш от тях.

Това, което ще ти покажа сега ще направи профила ти недостъпен за всички добавки, които ти набутват без да си искал през цялото време.

Искаш да спрат всякакви покани или постове на стената ти от този вид в бъдеще, нали?

Виж как да блокираш Facebook приложенията, за да не те тормозят никога повече

[sws_divider_line]

За да забраните Facebook приложенията, влезте в профила си в социалката, изберете настройките за поверителност/Privacy Settings/ и след това изберете да редактирате настройките от Edit your settings, намиращо се под секцията Ads, Apps and Websites.

Ще видите опции, които ви позволяват да редактирате настройките за всички приложения в платформата само с няколко клика и така да се отървете доста бързо и лесно от досадниците – защото наистина има такива!

Може да изтриете тези, които пожелаете или пък ако не искате да ги премахвате да изключите веднъж завинаги уведомленията от тях /вижте снимката отдолу/!

За да стигнете до тук ето и стъпките: Privacy Settings >> Ads, Apps and Websites – Edit Settings >> Apps you use – Edit Settings

Имайте предвид, че само с един клик може да изключите абсолютно цялата функционалност на Facebook да използва приложения, плъгини и уеб сайтове.

Като от социалката ни предупреждават за последиците от липсата на бъдеща информация от тях със следния текст:

Turn off your ability to use apps, plugins, and websites on and off Facebook. After you turn this off, we will not store information about you when you use apps or websites off Facebook.

И все пак ако искате да се отървете от абсолютно всички приложения и разни добавки, игри и т.н. може да използвате опцията, показана на картинката отдолу, до която се стига като отидете на Privacy Settings >> Ads, Apps and Websites – Edit Settings >> Turn off:

Важно е да се отбележи че като изключите платформата за Facebook приложенията, това също така ще забрани и различните социални добавки, които ви помагат да харесвате-“like” истории от други уеб сайтове публикуващи най-новото от тях на стената ви.

И все пак преди да забраните досадните приложения които ви натикват в лицето постоянно вижте дали бихте платили цената на това да не получавате най-новото от любимите си сайтове, които сте харесали.

Макар че за това си има RSS абонамент нали!

Видеото по долу описва НАПЪЛНО да се отървете от приложенията, които сте си инсталирали във Фейсбук профила си!

[sws_divider_line]

Ако пък искате да спрете приложенията да публикуват инфо от ваше име, може да го направите като отидете на Ads, Apps and Websites – Edit Settings >> Apps you use – Edit Settings и като отворите съответното приложение, което желаете, избирате да изтриете опцията наречена Post on your behalf. Вижте снимката отдолу:

Ако изберете да изтриете всички приложения имайте предвид че след това може отново да включите платформата Facebook Applications, но тя вече ще бъде празна и няма да има следа от нито едно от старите ти приложения.

В тази връзка ще кажа че за да направя видеото по горе се наложи да изтрия всичките си приложения и сайтове, които ползвах и харесвах, така че внимавайте 🙂

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: