Какви са новите, точни размери на Google+ ковър изображението + free PSD шаблон [Декември 2013]

Новите, точни размери на Google+ ковър изображението + PSD шаблон!

Съвсем наскоро хората от Google+ освежиха ковър изображението за профили и бизнес страници, като го направиха по-малко и компактно – нещо, което е наистина правилно!

Вместо да се лутате да търсите какви са новите точни размери на корицата в Google+, в тази кратка статия ще Ви дадем препоръчителните цифри + страхотен безплатен шаблон с перфектните размери, който ефектно да приложите веднага.

Новият размер на корицата е подобрение в сравнение с огромното изображение, което беше преди това. Добре да знаете, че съотношението на новата снимка за корица в Google+ все още е 16:9 – точно както преди.

Но сега, вместо да заема абсурдно огромна част или целия екран, новото главно изображение е много по-спретнато и подредено спрямо вашата профилна информация, която вече е разположена от ляво.

Тъй като съотношението на дисплея както казахме е запазено същото, не е нужно да променяте вече поставената заглавна снимка – тя се преоразмерява автоматично.


Вижте още и →   Ръководство с ресурси за изграждане на добър Google+ профил


Какъв е актуалният размер в момента, ще попитате Вие?

Актуалният размер в момента на google+ ковър снимката

Минималните размери в момента на изображението са 480 x 270 пиксела – това е реалното, което виждате, а препоръчителния размер, който може да качите е 1080×608 пиксела.

Хубаво е да се отбележи, че долната лента с профилните Ви данни, която затъмняваше ковър изображението вече я няма, което означава, че сега като качите снимка, тя ще си е точно както сте си я направили и ще се вижда абсолютно цялата!

Вашата бизнес информация сега ще се появява в ляво, над замъглен /blur/ фон, където ще е лесно да се прочете, без да покрива снимката, която сте избрали за корица.

Замъгленото поле ще бъде запълнено с част от ковъра Ви, така че да се напасне добре.

Съвет: ако имате Google+ бизнес страница може би е добре да проверите каква информация в момента се вижда под профилната Ви снимка в ляво от ковъра, тъй като преди може би сте я нагласили да е подходяща за дългата долна лента. Сега вече полето за нея е доста свито и може би ще искате да обновите информацията за бранда Ви спрямо новите условия.

В момента крайният вариант на корицата в Google+ има привлекателен, модерен външен вид, който подчертава информацията за Вас много по-добре /хората четат от ляво надясно/, в сравнение с предишният гигантски вариант.

Вече снимките за корица се показват в пълния си размер, без да е необходима да кликвате върху тях, както беше преди, за да ги видите целите.

[sws_button class=““ size=“sws_btn_xlarge“ align=“sws_btn_align_center“ href=“https://copy.com/gLMw3IO2nAxK“ target=“_blank“ label=“Изтегли готов PSD шаблон за твоята нова ковър снимка“ template=“sws_btn_orange“ textcolor=““ bgcolor=““ bgcolorhover=““ glow=“sws_btn_glow_orange“] [/sws_button]

Какво мислите за тази промяна? Споделете в полето за коментари…

Какви са новите, точни размери на Google+ ковър изображението + free PSD шаблон [Декември 2013]

Следвайте ни и във фен страницата ни в Google+  •  
  •  
  •  
  • Няма спор, че сега профилите изглеждат по-удобни за разглеждане, но по-трудно може да се измисли някакъв оригинален стил както „Форд“ обичаха да правят.
    Колкото до статията, благодаря ти много полезна информация.

  • 🔘 За Нас

    🔘 За Реклама


    🔘 Общи условия

    🔘 Права за ползване

    🔘 Privacy Policy

    🔘 Cookies

    🔘 Решаване на спорове


    LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


    Facebook

    📩 office@lifehack.bg

    >
     

    Най-голямото намаление за годината! Вземи 50% отстъпка за най-желания абонамент научи повече