Точните размери на изображенията във Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, YouTube {UPDATE}

Запази за по-късно
 masterhack

Когато сте новобранец в социалните медии, създаването на Twitter, Facebook и особено Google+ профил може да бъде малко по-трудна задача що се отнася до най-важното част от представянето ви – изображенията!

Няма как да ги знаем наизуст по дяволите…

Основите на всеки профил в социалните мрежи може и да са лесни за усвояване и запомняне, но да запомним всички височини и широчини на изображенията, които ще трябва да поставим в социалните мрежи като профилни снимки и постове ще отнеме дооооста време. И за съжаление често този процес никак не изглежда забавен, нито запомнящ се в онлайн социалните ни преживявания.

В този случай на помощ идва тази съвсем прясна инфографика:


Точните размери на изображенията във Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, YouTube


Може би няма да се изненадате да разберете, че всяка социална платформа в интернет има свои графични характеристики. Но може да се изненадате колко много специфики има вътре в себе си всяка една от тях.

Точно затова се надявам тази инфографика да ви влезе в употреба и да се допитвате до нея всеки път, когато имате нужда да разберете точния размер на някое от различните графичните елементи в социалките.

И не бъдете егоисти, споделете я и с вашите приятели…

  •  
  •  
  •  

4
Остави коментар

avatar
3 Comment authors
Жоlifehackerbg.comGuest Recent comment authors
Guest
Гост
Guest

Страхотна и много полезна статия , за много от посочените платформи. А дали има начин да се разбере най-точният размер за аватар изображението за профила в YouTube? Понеже която и снимка да избера , от сайта ми я изрязват, или ми дават инструмент за изрязване, а на мен някак си ми иска , да разбера точните размери , за да си направя изображението по мое усмотрение.

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg