Всички размери на изображенията в различните социални мрежи [2016]

Независимо дали от скоро сте коронован Facebook администратор на някоя фен страница или се опитвате да изградите репутацията на вашата марка в Twitter за пръв път, може би ще ви бъде от голяма полза да знаете размерите на всички форми и изображения, които ще използвате в тези, а и в останалите най-големи социални мрежи.

Размери, които ако предварително знаете или просто да можете да ги погледнете от едно единствено място ще си спестите доста време… И Google страниците, LinkedIn профила и Pinterest дъските също са от съществено значение за много марки, сайтове дори и за живота на доста от нас като обикновени потребители на тези виртуални медии.

Ако разполагате с място, където да се отбиете, място от където да може да видите цялото оразмеряване на елементите в тези социални мрежи, което винаги да ви е под ръка, ще си спестите доста нерви, а удобството от това ще е безспорно.

Инфографиката създадена от MakeAWebsiteHub.com е страхотен пищов, който да ползвате следващия път, когато трябва да оразмерите изображение за някоя от най-популярните социални мрежи. Ето ги и тях (кликнете върху снимката за голям размер):

Размери за Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube и др.

Print

P.S. Тази статия е публикувана за пръв път през 2012 и се обновява периодично!

  • 1
  •  
  •  

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

>