Превърнете вашият Facebook Timeline в удобна и красива Pinterest дъска чрез PinView!

Превърнете вашият Facebook Timeline в удобна и красива Pinterest дъска чрез PinView!

Вместо да се мъчите да махате новия изглед на facebook Timeline, защо не го замените със супер удобния дизайн на Pinterest?

Вижте как….

Някога пожелавали ли сте си да превъртате толкова лесно съдържанието на вашият Facebook Timeline и да го управлявате, точно толкова удобно, колкото и една Pinterest дъска?

Чисто новото фейсбук приложение, наречено PinView ще покаже елементите от вашия News Feed, Timeline, списъците с приятелите ви и мултимедийните ви страници, съдържащи само снимки и видео като малки панели.

И всичко това точно както във визуалната социална мрежа Pinterest, където изображенията и видеото се показват като малки дъски или в т.нар. пин-чета.

Превърнете вашият Facebook Timeline в удобна и красива Pinterest дъска!

Веднъж след като отидете на страницата на приложението и го инсталирате, PinView ще отвори вашият новинарски фийд в страхотен решетъчен формат с много приятен изглед.

Бутоните в горния десен ъгъл на апликацията ще ви позволят удобно да превключвате между потока ви от статуси на всички, с които взаимодействате в социалната мрежа, само вашият timeline, само снимките или само видео клиповете споделяни от всички в профила ви.

Разработчиците на PinView имат амбициозни цели за това как да се подобри приложението като го обогатят с нови функции – като например възможност да запазвате любими статуси и т.н.

Те също така планират да включат и опция, която да позволи на потребителите да сортират определен вид съдържание, в зависимост от степента му на популярност.

PinView напомня много на приложението Pixable, за което направих преди време специална статия и приложение, което определено също заслужава вашето внимание.

Но докато там става въпрос основно за управление на снимки и достъп до различни източници на изображения, тук говорим повече за комуникация и управление на самия поток от информация и личния ви профил по един доста приятен начин.

Дизайна на Pinterest наистина се оказа много удобен за милиони потребители и неслучайно всички започват да го ползват, да не говорим и за нелепите опити на сайтове да го имитират едно към едно.

А с това приложение и най-голямата социална мрежа вече може да се възползва от удобствата на този външен вид и приятен начин за бързо сканиране на съдържание във Facebook, особено за тези, на които Timeline изобщо не им харесва.

„Това приложение ще стане много популярно, защото то ще ви даде възможност да сканирате бързо из между многото снимки и точно в това се крие силата на този формат“.

…казва Томас Питърсън, сътрудничил при създаването на приложението.

Представете си само ако можехте да разглеждате eBay по този начин….?

Освен просто да превъртате, разглеждайки съдържанието на всички аспекти от профила ви, чрез PinView ще можете и да харесвате статуси, снимки, видео и всякакво друго съдържание, както и да коментирате същото и да го споделяте.

Ето и линк към приложението, чрез който ще може да го използвате и вие!

Отворете го и просто инсталирайте добавката във вашият профил.

Е, какво мислите, ще пробвате ли PinView? Как според вас действа това приложение във Facebook що се отнася до борбата му срещу Pinterest. Любопитно ми е да чуя и вашето мнение…

източник Mashable

 •  
 •  
 •  
 • az ili ne6to ne yspqvam da go instaliram kakto trqbva ili to taka si raboti- moga li da go napravq taka, 4e vsi4ki da mi vijdat profila i stenata po tozi na4in?

 • 🔘 За Нас

  🔘 За Реклама


  🔘 Общи условия

  🔘 Права за ползване

  🔘 Privacy Policy

  🔘 Cookies

  🔘 Решаване на спорове


  LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


  Facebook

  📩 office@lifehack.bg

  >
   

  Най-голямото намаление за годината! Вземи 50% отстъпка за най-желания абонамент научи повече