Ново: полезни инструменти, забавление, видео и музика от Facebook App Center

Какво представлява новата страница за приложения на Facebook

Имаме си Google Play за теглене на най-различни приложения за Андроид, имаме си също и iStore за сваляне на страхотни апликации за устройствата с iOS операционна система.

Но от преди броени часове, вече имаме и подобно, страхотно място и за най-голямата социална мрежа Facebook.

Да, точно така, от два дни стартира дългоочакваният Facebook App Center, където всички ние можем да открием множество страхотни приложения, които да вградим и ползваме във нашият фейсбук профил, подобно на тези за андроид и телефоните на apple.

Именно заради стремежа си да привлекат все повече мобилни потребители, а и не само, от фейса изградиха този център за приложения. И както ви казах, това място много наподобява на Google Play и iStore по цел и функционалност.

Така че нека да проверим какво представлява новият Facebook App център и да видим колко добър може да бъде за нашето още по интересно, забавно и полезно потребителско преживяване в социалната мрежа….

Какво представлява мястото наречено Facebook App център?

[sws_divider_line]

Този център за приложения е на разположение за всички нас както в специално обособена страница в интернет за целта, така и е достъпен през устройства, работещи с операционните системи на Android и Apple.

След като влезете в специалната страница на центъра за приложения на Фейсбук, от там той ще ви препоръча добавка за профила ви на база вашите интереси,  както и в съответствие с приложенията, които харесват вашите приятели или такива, които те са харесвали и ползвали в миналото.

Това от гледна точка на възможността приятелите ви във фейсбук да са ползвали качествени инструменти и така да имате възможност по още един начин истински да си взаимодействате с готини приложения, които и те използват

Но от друга страна ако по-голяма част от контактите ви там играят повечко на досадни игри например, това вероятно няма да ви се понрави като предложения за приложения от точно този тип.

Организация на центъра за приложения на Facebook

[sws_divider_line]

Facebook App центъра е подреден по категории в три основни части. Всички, WEB и мобилни/all, web, mobile/.

Всяка част от тази организация съдържа различни видове под категории в себе си. Всичко е подредено подобно на центъра за приложения на Андроид например.

Направено е така, че да намирате всички приложения, които ви интересуват с лекота.

В тези три категории, които споменах са обособени приложения на тема: игри, забавление, facebook, начин на живот, музика, новини, снимки и видео, спорт, пътувания, локални приложения и инструменти.

Освен това приложенията са разделени и на още две категории като “Recommended Apps” и “Friends Apps” – с думи прости: препоръчани приложения, и приложения на приятели.

Препоръчаните са тези, които хората препоръчват, а приложенията на приятели са тези, които те действително използват.

Превъртайки малко по-надолу в страницата ще може да видите и още неща свързани с организация на страницата като три допълнителни категории с наименования: “Top Rated”, “Trending” и “Top Grossing”.

Facebook App центъра по същество е за web и мобилни потребители. Тоест съвсем пълноценно може да се ползва както от стандартния ви браузър на компютъра, така и от мобилното ви устройство /от малко по-новите разбира се/.

От фейсбук твърдят, че техният център за приложения, който ще се ползва от мобилни устройства, няма да се конкурира с други подобни хранилища на апликации като тези на Apple и Google.

Вместо това центъра за приложения на Facebook ще изпраща потребителите до тези,  другите хранилища на софтуер, от където да си изтеглят нужните програми.

Хората също ще могат да си инсталират и да получат мобилни приложения от Facebook, директно от нормалния си компютър чрез използването на опцията наречена “send to mobile”.

В този център за приложения, който ни предоставят от социалната мрежа, всеки ще има своя лична страница, която ще позволява на потребителя да разполага с нея директно щом се логне в профила си във фейсбук.

Потребителите на Facebook се увеличават всеки ден и то със сравнително бързи темпове и това ново допълнение с приложения, чрез които да обогатим профилите си като още по силен източник на най-различна информация и забавления е още едно огромно предимство и помощник този процес да се развива все по-бързо.

Може да разгледате въпросният център за приложения на Facebook от тук, а помощния център с отговорите на важни въпроси свързани с тази новост в социалката вижте официалната помощна страница.

Също така препоръчвам ви да видите и това видео по темата:

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак