Как да добавите възможност за писане на препоръки от феновете във Facebook фен страницата ви

Важно: приложението вече не функционира, НО има един начин да си осигурите възможност, чрез която феновете Ви да оставят своето мнение за вас и то чрез официална такава функция на Facebook. Сега ще ви разкажа набързо как става:

Влизате в настройките на фен страницата си Edit Page → Update Info. От там отивате в полето за Адрес и добавяте някакъв – ако бизнеса ви има реален, добавете него.

Изчаквате известно време – трае различно, от много малко до един ден.

След което вдясно на фен страницата Ви трябва да се появи поле, в което феновете Ви да оставят своите препоръки! Това е…


С тази статия искам да ви покажа как /разбира се бързо и лесно/ можете да добавите към любимата си, лична Facebook фен страница място, в което гостите ви там да могат да оставят отзиви за вас, вашата работа, както и препоръки, чрез които да подобрите работата си и да повдигнете егото си.

Ще ви покажа как да добавите едно Facebook приложение, което има много общо с нашето его-така важният фактор определящ поведението, мотивацията и до голяма степен резултатите ни.

Може и да звучи клиширано, но според мен няма нищо по-зареждащо, нищо по стимулиращо от добрите отзиви на нашите фенове и клиенти отбивайки се на facebook фен страницата ни и казвайки нещо хубаво за нас.

Точно това, което ще ви покажа в следващите редове ще ви предостави специално място, където да ви похвалят, а може би и да ви критикуват, място, което може би ще начеше вашето его, място, което ще ви направи доволни. Или пък НЕ…

Дайте им място, където да ви похвалят!

Става въпрос за простичкото Facebook приложение Reviews, което сега ще добавим към фен страницата ви във Facebook.

Това, което трябва да направите е да въведете в търсачката на Facebook думата Reviews, като отдолу ще ви излезе на първо място точно това, което ни трябва-вижте снимката отдолу.

Ако не ви излиза в търсачката, така, както е на снимката  самото приложението ето ви директен линк към страницата му: Reviews APP

Избирате приложението и така ще отидете в неговата профилна страница. От там, както при всяко Facebook приложение, което искаме да добавим към нашата фен страница, вдясно на екрана избираме линка Add to My Page!

Ще ни изскочи прозорец, който ще покаже списък на нашите Facebook фен страници, на които сте администратори. Може да са няколко, може и да е само една, зависи колко имате.

Остава да изберете тази фен страница, към която искате да добавите приложението за отзиви, похвали, критики и препоръки на вашите фенове и да натиснете бутона Add to Page.

Накрая, отваряйки фен страницата, към която сте го вързали, под снимката ви вляво, ще видите и таб-чето на Reviews. Натискайки го ще видите екрана, на който ще се изобразяват всички препоръки, забележки и т.н.

В началото този екран естествено ще е празен, защото все още никой няма да е дал мнението си, никой няма да ви е поставил звездичка, да ви е похвалил или пък да ви е теглил една майна.

Там естествено няма да можете да пишете вие, тъй като е нормално другите да оценяват вас, а не вие тях. Разбира се ще можете да отговаряте на отзивите на вашите фенове и на техните коментари на тази стена.

Но всички останали, които са ваши фенове и не са администратори на съответната Facebook фен страница и имат мнение за вас и това, което правите, ще могат да го коментират, да ви хвалят, да ви благодарят, да ви отбелязват звездички за оценка.

Това ще бъде доста добър инструмент за вашата репутация като оставим настрана шегата с начесването на егото. Защото какво по-голямо доказателство за вашият успех от любовта на феновете ви, нали?

Представете си пълна страница с препоръки, максимален брой звездички и куп положителни мнения на доволни ваши фенове. На мен лично това би ми харесало и то доста!

Нашата книга за похвали и оплаквания-влезте и оставете своето мнение в полето за препоръки и оплаквания на фен страницата ни на този адрес или…

Ако ви е харесала статията моля подкрепете я! Ако пък имате мнение не толкова по приложението, защото то няма какво толкова да се коментира, а за его-то като нашият естествен двигател, може да обсъдим нещата в полето за коментарите! Ако пък просто ви харесваме натиснете бутона Like. Благодаря ви…

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Отстъпки и подаръци за над 450 лв с годишен абонамент за Мастърхак 
ЕДНОКРАТНА ОФЕРТА
4.8 / 5 от 2000+ човека
ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ

Отстъпки и подаръци
за над 450 лв с годишен абонамент за Мастърхак

ЕДНОКРАТНА ОФЕРТА