Понякога определено би било страхотно да бъдеш брутално, гадно копеленце…е поне за теб!

копеле

“Имате ли нещо против да седна малко по-назад? Дъхът ви вони отвратително.”Доналд Тръмп към Лари Кинг в предаването „На живо с Лари Кинг” по CNN

Всички успешни копелета  имат свои собствени правила – такива, каквито подхождат на големите им владения и власт.

По тази причина изобщо не им пука за законите, на които се подчиняват останалите хора.

Те имат привилегията да дават воля дори на най-детинските си импулси и това им носи дълбока наслада.

„Не казвам, че не избухвам и не крещя на хората или че не хвърлям телефона в колата по начин, който пръска на сол предното стъкло – споделя един холивудски продуцент, чиито последен филм е груб като самия него. – Просто не съм от най-приятните хора…”

Избирателната доброта е една от най-важните концепции на всички неприятни хора.

Даден тип решава да бъде добър при определени обстоятелства, но невинаги, да е мил с определени хора, когато иска да бъде такъв.

А през цялото останало време е гаден и максимално труден за контакт. Така му е добре, другото изобщо не го интересува.

Това е нещо като модерна версия на правата по рождение, на които се радват кралете – да бъдеш такъв мръсник, какъвто си поискаш, а на всичкото отгоре и да парадираш с това.

Небезизвестният Макиавели със сигурност би се държал по подобен начин.

Иска ми се и вие да опитвате.

Сигурен съм, че имате достатъчно гадни черти в характера си. Вероятно досега сте потискали голяма част от тях, но това е само защото още не сте известни.

Ако имате някаква надежда да се сдобиете с истинска власт, бръкнете дълбоко в душата си и измъкнете онази забранена част от личността си, която е погребана там.

Ето някои неща, които трябва да развиете, за да сте малкото, мръсно, гадно копеленце, което диктува правилата:

[sws_divider_line]

  • Грубост: наблюдавайте как хората се отдръпват, когато слагате ръка върху лицата им и блъскате здравата.
  • Алчност: Искате ли нещо? Ами, вземете си го.
  • Унищожение: Джони Деп е много добър актьор , но ще бъде запомнен единствено с унищожението, на което подлага хотелските си стаи. Опитайте да си изградите авторитет в някоя подобна област.
  • Перчене: Ако не го гризеше острото желание да разказва на всички колко е велик, Доналд Тръмп със сигурност щеше да е смотан брокер на недвижими имоти или нещо подобно. Но той има манията да си оставя автографа навсякъде – също като кучето, от което бях принуден да се отърва, защото си оставяше автографа вътре в къщата, а не навън. Но да се отървеш от човек винаги е по-трудно, отколкото от куче.
  • Надуване: харесва ми самочувствието на Мадона. Нейните вълнуващи откровения ще бъдат запомнени много по-дълго, отколкото песните й.
  • Личното изхвърляне: Вие имате лоши навици. Някои от тях са вредни за самите вас, но въпреки това трябва да ги избягвате. Но онези, които са вредни за околните, трябва непременно да бъдат култивирани!

На човешкото его това му е хубавото, че винаги е различно. Две еднакви просто няма.

Дълбоко в гърдите ви дреме една огромна и непокорна сила, която копнее да скочи и да полее с отровната си жлъч всичко наоколо. Оставете я, нека се излее!

по материали на Стенли Бинг

[sws_divider_line]

Вижте още и:

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак