ВЛЕЗ В КЛУБА

Препоръчваме ви следните книги [1]

  •  
  •  
  •  

Запази за после

The Essentials of Business Etiquette: How to Greet, Eat, and Tweet Your Way to Success

Независимо дали сте на обяд с клиент, на среща с шефа или с нов бизнес партньор – спазването на бизнес етикета е важна индикация за професионализъм. Тази книга е компилация от експертни съвети, идеи и препоръки, които трябва да владее всеки!


Anything You Want: 40 Lessons for a New Kind of Entrepreneur – Дерек Сивърс

Можете да следвате утъпкания път или да проправите ваша собствена пътека и да станете наистина забележителен! В тази книга Дерек Сивърс показва пътя към създаването на печаливша компания, следвайки страстта си. За всеки, който търси вдъхновение за успех!


Numbers Guide: The Essentials of Bussiness Numeracy

Ръководство за всеки, който иска да работи ефективно с числата. Тук ще откриете и често срещани грешки и техники за решаване на финансови проблеми, анализиране на информация от всякакъв вид и помощ за ефективно вземане на решения. Страхотно ръководство за вземане на правилни житейски и бизнес решения.


Sales Engagement: How The World`s Fastest Growing Companies are Modernizing Sales

Отделете време за тази книга. Тя не е книга за продукти, а за бъдещето на съвременните продажби. Мисията и е да ви научи как да се справяте с предизвикателствата на променящата се среда и да ви помогне да изградите ефективна връзка с вашите клиенти.


🔥 Важно: членовете на клуб Мастърхак могат да изтеглят всички книги от библиотеката на клуба – напълно безплатно! Най-добрата част: есенцията на най-важното от най-добрите източници в света, включително и книги като тези + нашия личен опит, може да намерите в тези премиум материали.

🔰 Още не сте член на клуба? Научете повече за него


  •  
  •  
  •  
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

☎️ 0878 977 107

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this