Препоръчваме ви следните книги [2]

“Предпочитам да съм пепел вместо прах! Предпочитам ослепителен пламък да ме изпепели, отколкото да тлея и плесенясвам. Истинското предназначение на човека е да живее, а не да съществува. Няма да пилея дните си в опити да увелича броя им. Ще използвам времето си.”

― Джек Лондон

Не пилейте дните си!

Запълнете ги със специално подбраната по-долу информация:


This is Marketing – Сет Годин

Сет Годин промени визията за маркетинг на милиони предприемачи. Сега ни дава есенцията на своята мъдрост.

Последната му книга ще ви научи как да намерите аудиторията и да позиционирате офертата си. Ще ви покаже новите правила на съвременния маркетинг, базиран на съпричастност и емоция.Brainfluence: 100 начина за влияние с невромаркетинг

От книгата ще научите как да приложите невромаркетинг, за да подобрите преживяването на потребителите, да разберете по-добре техните интереси и да им влияете по-ефективно.

Ще откриете ключови стратегии за по-успешни продажби и влияние върху клиентите чрез реклама и други канали.


Super Thinkig – The big Book of Mental Models

Тази книга съдържа любимите ни ментални и мисловни модели, за които писахме в това ръководство.

Книгата ще ви помогне да надградите собственото си мислене и да коригирате начина, по който си взаимодействате с хората, за да постигате много по-добри резултати.


100 техники за Невро-копирайтинг (ru)

Тук ще намерите цели 100 метода за въздействие върху читателите с помощта на хипнотични текстове. С тях ще звучите много по-убедително и достоверно, за да влияете по-ефективно.

Ще намерите свежи идеи за заглавия, справяне с възражения и много други трикове за писане на магически текстове.


Unstoppable: A 90-Day Plan to Biohack Your Mind and Body

Тази книга на Ben Angel ще ни покаже как да отключим потенциала си, за да станем неудържими в това, към което се стремим!

90 дневно ръководство, с което ще намалите стреса, ще увеличите фокуса и физическата си издръжливост и ще премахнете страховете си по методите на водещи биохакери, невролози и лекари.

? Вижте и първа част на препоръчаните от нас книги →


? Важно: членовете на клуб Мастърхак могат да изтеглят всички тези книги от библиотеката на клуба – напълно безплатно! Най-добрата част: есенцията на най-важното от най-добрите източници в света, включително и книги като тези + нашия личен опит, може да намерите в нашите премиум материали.

? Още не сте член на клуба? Научете повече

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак