50 доказани във времето принципа, които ще ти спестят много време, болка и разочарования

Чувал ли си старата поговорка: „Младостта погубва младите„?

Мислиш ли си от време на време, за това как отново да имаш самосъзнанието, доверчивостта и радостта, която си имал, когато си бил на 15 или 25 години?

И ти, и аз, всички ние губим голяма част от живота си в притеснения, съжаление и болка.

Разбира се, някои от тези моменти са неизбежни, понякога необходими, но нима не пропиляваш и огромна част от времето си в притеснения за неща, за които не си е струвало да се тревожиш?! Да, някои от най-ценните мъдрости ще научиш наготово от други хора. Част от тях научаваш докато четеш трудовете на неповторими умове, а други са ти били предадени от приятелите и семейството ти.

Въпреки, че някои поуки трябват да получиш от опит, не е нужно да чакаш, докато достигнеш до средната възраст, за да разбереш кои са истински смислени неща.

Нужно ти е само любопитство и стремеж към личностно израстване. След като веднъж разбереш тези уроци, можеш да ги прилагаш в живота си и нагледно да видиш резултатите, в полза на собственото си щастие и благополучие. В противен случай, не се оплаквай…

50 урока, устояли на  безкомпромисната проверка на времето

 1. Животът е сега. Все чакаме ли чакаме … онези страхотни, невероятни и удивителни неща да ни се случат …. в бъдеще, като вярваме, че това ще бъде ключът към нашето щастие. Но моментът е сега. Точно сега. Животът продължава да бъде серия от „сега“. Така, че се научи да обичаш сега. В противен случай, остани си с притесненията…
 2. Страхът (в повечето случаи) е една илюзия. Повечето неща, от които се страхуваме, никога не се случват или ако се случат – те не са чак толкова лоши, колкото сме си ги представяли. За повечето от нас, самият страх е най-лошото, което може да ни сполети. Всъщност, реалността не е чак толкова болезнена.
 3. Правило при взаимоотношенията. В края на деня, най-значими са хората в живота ти. Слагай ги на първо място всеки божи ден. Преди работата, преди компютъра, преди хобитата си. Отнасяй се с тях, сякаш са всичко, което имаш и единственото, от което имаш нужда – защото те са точно това!
 4. Дълговете не си заслужават. Нищо не е по-изтощително от това да си потънал в дългове. Бъди предвидлив с финансите, спестявай, живей свободно! Това ще те посъветва и един от най-добрите в ресторантьорския бизнес в Русия – Денис Яхно
 5. Децата ти не са Ти. Тук си, за да въведеш децата си в света и да ги пазиш, докато се научат да се грижат за себе си. Можеш да им показваш разни неща, да ги обичаш и подкрепяш, но не можеш да ги промениш. Те сами по себе си са уникални  и трябва да изживеят своя собствен живот. Позволи им го!
 6. Вещите прашасват. Колкото и да не ти се вярва сега, повярвай – ще дойде момент, в който адски ще те е яд, че си изгубил времето и парите си, за да се сдобиеш с разни вещи. Колкото по-малко вещи притежаваш, толкова по-свободен ще бъдеш. „Купувай“ стойностни преживявания!
 7. Забавлението е недооценено. Каква част от деня ти преминава в забавление? А в истински смях? Животът е кратък. Трябва да се забавляваш, дори е задължително. Не карай ситуацията да изглежда по-сериозна от колкото е. Създай си повече забавления. Не се притеснявай за това, какво си мислят другите за моментите, в които се забавляваш – просто се забавлявай!
 8. Провалът е един от добрите ти приятели. Толкова много се стремим да избегнем провала, но всъщност точно той е истинското доказателство за това, че сме опитали. Ако винаги и по всякакъв начин се стремиш да избегнеш резила, неусетно спираш да предприемаш каквито и да било действия. Очаквай и приемай провала, като част от опита. Учи се от него и продължавай напред.
 9. Приятелството се нуждае от грижи. Едно от всеки пет неща, за които човек съжалява на смъртния си одър е това, че е оставил едно от приятелствата си да се разпадне. Приятелството се нуждае от време и внимание. Грижи се за него, като за екзотична градина – отплатата му си заслужава
 10. Първо преживяването. Удоволствието и положителните емоции, вследствие на страхотните преживявания, си заслужават много повече от материалните неща. Ако се чудиш дали да си вземеш нов диван или да отидеш на семейна екскурзия, винаги избери екскурзията.
 11. Гневът не си заслужава. Чувството на освобождаване от гнева трае няколко минути. Последствията от него траят много по-дълго. Съжалението, стреса и нещастието са страничните ефекти на гневните изблици. Научи се как здравословно да общуваш с чувствата си и когато се разгневиш, отстъпи, докато се успокоиш и гневът ти отмине.
 12. Учтивостта е от значение. Малките прояви на доброта са от голямо значение и имат огромно положително въздействие върху хората около теб. Не е трудно, нито скъпо да си мил. Практикувай го всеки ден, във всяка ситуация, докато не се превърне в естественият ти начин на общуване.
 13. Възрастта е просто цифра. Когато си на 20 си мислиш, че да си на 50 е много. Когато си на 50 се чувстваш като на 30. Възрастта ти не бива да те ограничава или да определя човекът, който чувстваш, че си.
 14. Уязвимостта е лечима. Да си истински, отворен, уязвим позволява на хората да се отнасят с теб по един много по-различен начин, на много по-дълбоко и интимно ниво. Уязвимостта се практикува с „безопасни“ и любящи хора. Тя е способна да лекува емоционалната болка и да укрепва взаимоотношенията.
 15. Позьорството изгражда стени. Превръщайки се в човек, целящ да впечатлява или такъв, който да предпазва себе си от болка, намаляваш интимността и автентичността си. Обикновено хората го усещат и това ги отблъсква.
 16. Тренировките са сила. Упражненията трябва да са ежедневен приоритет за всеки от нас. Само чрез тях би могъл да бъдеш силен – физически, умствено и емоционално. Подобряват не само здравословното ти състояние, но и перспективите ти за развитие. Упражненията са панацея за почти всичко.
 17. Ядът е причинител на болка. Живеейки на принципа „Око за око“ и „Зъб за зъб“ е като да инжектираш в тялото си отрова всеки Божи ден. Прости и пусни. Няма друг начин …
 18. Страстта обогатява живота. Когато откриеш това, което ти харесва да правиш, чувстваш всеки изминал ден като подарък. Ако не си открил своята страст, постави си го за цел, докато я откриеш. Радостта, която това ще ти донесе ще се разпростре във всички аспекти на живота ти.
 19. Пътуванията разширяват мирогледа ти. Пътуванията те превръщат в по-интересен, мъдър и приемащ човек. Те ти дават различни гледни точки за нещата, просветляват те и те учат как да разбираш хората по-добре, според културата и начина им на живот. Това е цел достойна да те мотивира да спестиш пари.
 20. Не винаги си прав. Мислим си, че знаем отговорите на въпроси, като кое е правилно и кое не, кое е добро и кое е лошо, кое е най-доброто за нас и за близките ни, но истината е, че не винаги сме прави. Винаги съществува повече от един вариант. Съществуват и много различни гледни точки, които са валидни. Запази себе си отворен за тази истина.
 21. И това ще мине. Независимо от причината за тревогите и притесненията ти в настоящия момент, както и болката, която в други моменти преживяваш, нищо не е вечно, те също няма да са завинаги или поне няма да са толкова силни. Времето лекува. Нещата се променят. И това ще мине…
 22. Значението на нещата зависи от теб. Смисълът на живота се крие в това, в което ти решиш. Реши за какво би си струвало да се живее и проектирай живота си около него.
 23. Рискът те учи. За да постигнеш позитивна промяна в живота си, често е необходимо да рискуваш. Налага се да приемеш известна степен на несигурност. Обмислянето и поемането на премерен риск ти помага да израстваш.
 24. Промяната е нещо хубаво. Животът е промяна. Не трябва да се противим на това. Да стоиш на едно място е в противоречие на естествения ред на живота. Приеми го и гледай на него, като на едно приключение.
 25. Мислите не са реалност. Във всеки един момент от деня ни спохождат случайни мисли, прелитащи в умът ни. Много от мислите ни са отрицателни и ни ограничават. Не трябва да им вярваш. Те не са истината или поне не са цялата истина. Мислите могат да се превърнат в реалност, но само ако им позволиш да го направят.
 26. Не можеш да контролираш другите. Често ни се иска хората да мислят и да се държат като нас. Искаме те да заемат мястото, което им предопределяме и да живеят живота, който ние смятаме, че трябва да живеят. Искаме да ги променяме. С времето обаче осъзнаваме, че не можем и не трябва да се опитваме да контролираме околните. Вместо това, приеми различията и ги отдай на уникалността на всеки един от хората в живота си.
 27. Твоето тяло е твоят храм. Всеки от нас има нещо или много неща, които не харесва в тялото си. Там се помещава твоята същност. Подари му грижата и уважението си, за да може и то да ти служи максимално ефективно.
 28. Докосването е лекарство. Допирът ни свързва с околните и облекчава нивото на стрес и тревожност. Той притежава безброй ползи за здравето, като понижаването на сърдечната честота и подобряването на имунната система. Създаването на любящи връзки с хората, които обичаш е благодат, която трябва да бъде споделена.
 29. Можеш да преживееш и това. Каквото и да си мислиш, че не би могъл да преживееш, грешиш – можеш. Ти притежаваш много повече сила, издръжливост и мъдрост, отколкото предполагаш. Ще го преживееш и ще оцелееш!
 30. Благодарността умножава щастието. Да използваш умът си, за да се фокусираш съзнателно върху нещата, за които си струва е много по-добра формула за успех. По-добра отколкото да се занимаваш с „празни идеи“ и да си губиш времето в несъществени начинания. Благодарността насърчава позитивността и благополучието.
 31. Силата на интуицията. Важно е какво ще решиш, но интуицията е тази, която често се оказва съдник при взимането на крайното решение. Интуицията е част от подсъзнанието ти, която се основава на опитът ти от минали преживявания и житейски модели. Тя може да възникне спонтанно, при необходимост от взимане на решение или нужда от информация.
 32. Моли се първо на себе си – преди всичко и всеки. Приятното чувство, че околните те одобряват и приемат, е в състояние да те накара да се чувстваш добре в краткосрочен план, но в крайна сметка ще изгубиш себе си. Моли се първо на себе си и се раздавай за другите на базата на съзнателен избор, а не в стремежа си да спечелиш одобрението им.
 33. Свободата е да бъдеш честен със себе си. Когато не можеш или не искаш да приемеш нещо си в състояние да се самозаблуждаваш. Дори и истината да е болезнена на първо време, в крайна сметка ще те направи свободен. Бъди честен със себе си, така, че да можеш да живееш автентично.
 34. Перфекционизмът е скучен. Перфектното е недостижимо и да се стремиш да го достигнеш ще те прави скучен. Нашите различия, нашите способности и нашите несъвършенства са тези, които ни свързват с човечеството и ни правят истински хора.
 35. Значението на малките неща. Това са най-големите победи, най-големите постижения или състояния в живота, които наистина са от значение. Трупай малки неща – тихи моменти сред природата, специално време с децата ти, усмивката на лицето на съпругът ти (ако се е осмелил, да ти стане такъв 😉 ). Обърни внимание на малките неща.
 36. Винаги учи. Има толкова много за учене и проучване в краткият ни живот. Възползвай се от обучението, което всеки един ден ти предоставя. Предизвиквай себе си, за да усвоиш нови умения, чети различни неща, премини нови курсове. Учението пази умовете ни ангажирани и гъвкави, дори в напреднала възраст.
 37. Времето напредва. Телата ни остаряват. Това е истината, която не можем да избегнем Можеш да управляваш процеса на стареене, като правиш най-доброто за това, с което разполагаш. И все пак направи всичко възможно да оставиш този процес да се случва. Радостта от живота е най-добрата противоотрова срещу остаряването.
 38. Бракът променя. Човекът, за когото си се оженил, се променя с времето. Ти също се променяш с течение на времето. Да се надяваме, че ще се промените в една и съща посока или че ще заобичате промените си. Не си позволявай тези нови различия да те изненадат
 39. Притеснението е безполезно. Притеснението е полезно, само ако води до решение, но самото естество на тревога означава, че това не е така. Самото притеснение ти носи стрес и физически симптоми /тялото отделя кортизол/, които предизвикват истинската причина за тревога. Научи се как да контролираш и управляваш своите тревожни мисли.
 40. Лекувай раните си. Не позволявай на болката от миналото (или настоящето) да се задържа в теб и да страдаш. Не се преструвай, че не е от значение, докато спотайваш мъката дълбоко в себе си. Потърси помощ от професионалист, който да ти помогне да се излекуваш и отново да бъдеш здрав емоционално.
 41. По-простото е по-доброто. Животът е пълен с усложнения и задължения, а непреодолимият график ще го направи още по-труден и стресиращ. По-простият живот дава повече пространство, за радост и ангажираност във всяко едно отношение.
 42. Свършвай си работата. Ако искаш да получиш нещо в живота, трябва да се потрудиш, за да го вземеш. Рядко има преки пътища. Трудът гарантира постижения.
 43. Никога не е прекалено късно. Изразът – „Прекалено късно е“ би могъл да бъде само добро извинение, за да не опиташ. Големи неща се постигат във всяка възраст.
 44. Действието побеждава тревогите. Действията са лек срещу притеснение, чудене, нерешителност, безпокойство и чувство на неудовлетвореност. Спри да мислиш и направи нещо – това ще ти създаде инерция, която ще те доведе до нещо ценно или най-малкото, ще излекува смутеността, която те е обзела.
 45. Създаването побеждава реакцията. Бъди проактивен в живота си и създавай точно това, което искаш, вместо да се задоволяваш с това, което той ти поднася. Създавайки ти разширяваш собствените си възможности
 46. Освободи се от прикачените неща. Не бъди твърде обвързан с резултатите или вярванията. Остани отворен за всички възможности и идеи. Ще се изненадаш, колко много са те, когато не се придържаш към опита си.
 47. Думите ти имат значение. Думите, които изричаш имат сила. Подбирай ги внимателно. Използвай ги за добро, а не за лошо. Веднъж, след като си ги казал, не можеш да си ги вземеш обратно.
 48. Отбелязвай всеки ден. Ако живееш до 90, колко дни ти остават? Това е обратно броене, в което все някога ще достигнеш до последния ден. Осъзнавай го!
 49. Любовта е отговорът. Тя е причината да сме тук. Тя е движещата сила на доброто в този, често несправедлив и жесток свят. Споделете я свободно. Изразявайте я ежедневно…

Всеки човек е отделна вселена! Затова нека № 50 да бъде твоята лична препоръка! Какви са житейските уроци, на които годините вече те научиха? Как те промениха те? Сподели опита и мъдростта си с нас в полето за коментари. ?

50
Остави коментар

avatar
23 Comment threads
27 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
25 Comment authors
ЕлкаTdq VampiTdqХристо СтояновЕвгения Recent comment authors
нови стари харесвани
Елка
Гост
Елка

Ако си намерил истинско приятелство-пази го! Намерил си съкровище!

Tdq
Гост
Tdq

Прекрасно написано! Пре-кра-сно! Благодаря ви че вдъхновявате хората и ги мотивирате с по нещо всеки ден да открият себе си, да бъдат по-добри и да намерят пътя си. Наясно съм, че всеки има, е имал и ще има трудни моменти по време на житейския си път, кой по-малки, кой по-големи… Но всички притежаваме сили, за които дори не подозираме… Спазването на горните принципи ни помага да сме силни без да полагаме кой знае какви усилия за това. Лесно е – щастието ни не зависи от други хора, то е в самите нас и ние просто трябва да си „позволим“ да… Прочети всичко »

Евгения
Гост
Евгения

Статията е чудесна! Lifehack.bg e моето виртуално богатство. Радвам се, че съм открила сайта и Христо и теб Паулина :). Изразявам се първосигнално в коментарите, но не мисля да искам извинение 🙂 Щастлива съм, защото сте хора /макар виртуални за мен, тъй като лично не се познаваме/, които чувствам близки, споделящи неща НЕ от вида „открих топлата вода“, а тези, които всички ние преживяваме. Да, повечето докато четат статия от сайта си мислят “ и какво толкова е написано, та аз съм го минал това“, да преживели сме и сме почувствали същото от части в текста на статията, но колко… Прочети всичко »

Hard'Swing'Travellin'Mad'Man
Гост
Hard'Swing'Travellin'Mad'Man

Моят номер 50 е, и обратно на 49 е: Научи се да живееш балансирано. Живей така сякаш ще живееш вечно, и едновременно с това живей всеки ден така, сякаш ти е последен. А, и контролирайте мислите си, ще се изненадате колко по-хубаво е да контролирате всичко около вас. Поздрави!

Румяна Кръстева
Гост
Румяна Кръстева

Моят номер 50:Научи се да казваш НЕ!

lifehackerbg.com
Гост
lifehackerbg.com

Изключително умение е това! Благодаря Ви за допълнението. Поздрави, Христо

Павлина Димитрова
Гост
Павлина Димитрова

Фокусирай се върху това което искаш, отдай му необходимото време, труд, вяра и внимание и ще го имаш.

plam
Гост
plam

Свобода. Свободата, която ни е дадена от Бог да сътворяваме живота си е истината, която изгражда всичко в нашият свят. Отдай се на радостта.
„Ако човек може да си пожелае нещо, без да се притеснява за него, всяко желание ще се изпълни веднага. Всичко, което човек изпраща навън чрез думите и делата си, ще се върне при него. Получаваш това, което даваш.“ Беребел Мор

Иван
Гост
Иван

Гледайте да правите възможно най-много добрини, така ще се чувствате макар и за малък миг хора.

Simeonov Borislav
Гост
Simeonov Borislav

Всичко това е вярно ,но ние хората сме устроени така ,че докато сме млади ,силни и революционно настроени нямаме изграден мироглед и не го разбираме правилно ,отдаваме се на емоциите си.Когато натрупаме опит от живота ,вече не сме в първа младост и обикновенно сме обзсърчени от живота и грешките които сме допуснали ,това ни прави недоверчиви и нерешителни в живота ,но пък тогава сме наясно какво искаме от живота и какво би ни направило щастливи ,затова трябва да не губин вярята си в живота и желанието си да сме щастливи поне за малко. Затова е хубаво да се прочете всичко… Прочети всичко »

lifehackerbg.com
Гост
lifehackerbg.com

Ако аз трябваше да оставя коментар под тази статия бих казал абсолютно същото! Напълно съм съгласен с Вас г-н Симеонов, Благодаря Ви, че се включихте с мнение

Пепи
Гост
Пепи

Страхотна статия! Както повечето,които съм прочела тук! Поздравления! 🙂
„Животът е твърде кратък,за да се будим нещастни! “ 🙂
ЖЕЛАЯ ВИ ЩАСТИЕ! ! ! 🙂 🙂 🙂

lifehackerbg.com
Гост
lifehackerbg.com

Страхотно допълнение 🙂 Благодарим Ви!

Владимир Христов
Гост
Владимир Христов

В момента ,в който приех себе си , започнах да приемам и другите. Както казва един много уважаван от мен човек:единственото нещо което можеш да промениш и контролираш е себе си. Когато промених себе си, света около мен започна да се променя. Научих се да бъда благодарен за всичко в моя живот: за успехите ,защото предизвикват нови успехи ; за провалите ,защото се уча от тях , те са моите житейски уроци ; за възможността да видя провалите на другите , за да се поуча и от тях . Когато прогледнеш за вътрешния си свят , животът ти никога няма… Прочети всичко »

lifehackerbg.com
Гост
lifehackerbg.com

Съгласен, но това никак не е лесно. Поздравления, че сте успял Владимир!

Ivo Dimitrov
Гост
Ivo Dimitrov

#50
Прави каквото ИСКАШ
ЗА другите,
ЗАРАДИ себе си.

И няма как да сбъркаш 🙂

П.П.
Супер статия! Браво 🙂

lifehackerbg.com
Гост
lifehackerbg.com

Благодаря ти Иво, страхотно допълнение!

Garo
Гост
Garo

Тази статия май не е за българи приятели.

Няма по унизен от българина, и тези красиви правила никак не се вписват в неговият жалък живот.

Нека да бъдем реалисти и всеки един от нас да се огледа в какъв свят живее и дали тези правила са приложими?

lifehackerbg.com
Гост
lifehackerbg.com

По оптимистично Garo! жалки ли да си стоим…?

Виолета
Гост
Виолета

Чувствай се на върха!
Стигнала съм до извода, че Земята е създадена кръгла, за да може всеки да се чувства на върха!

lifehackerbg.com
Гост
lifehackerbg.com

Ха, супер гледна точка, не се бях замислял 🙂

Георги Димитров
Гост
Георги Димитров

Благодаря за статията.
Моят №50: Не може да се работи равнодушно!

lifehackerbg.com
Гост
lifehackerbg.com

Благодарим за включването Георги!

Uzunova Pa
Гост
Uzunova Pa

Моят №50: Купил си човек нова къща и градина с плодови дървета около нея. А до него живеел завистлив съсед, който непрекъснато се опитвал да му развали настроението. Ту подхвърлял боклук в двора му, ту още някаква гадост ще свърши. Веднъж човекът се събудил в добро настроение, излязъл на верандата, а там – ведро с помия. Той взел ведрото, излял помията, измил го и го напълнил с най-хубавите, зрели ябълки от градината си и тръгнал към съседа. Почукал на вратата, а онзи отвътре започнал да злорадства: (Най-накрая успях да го предизвикам!) Отворил вратата с надеждата за скандал, но човекът му… Прочети всичко »

Teach
Гост
Teach

Госпожице Узунова , изгарям от желание да ви задам един въпрос, , но липсата ми на регистрация в социалните мрежи , в които се подвизавате , ме ограничи от тази възможност.Въпросът засяга номер 40.Не мислите ли , че такъв вид рани и болка , човек би трябвало да излекува сам , а не с помоща на „професионалист“.Не съм критичен интересува ме мнението ви :).

Uzunova Pa
Гост
Uzunova Pa

Здравей Teach, Дори да си критичен ще се радвам да ти отговоря на въпроса. Има различни видове хора и на всеки от нас болката се отразява по различен начин. Някои се ужасяват от счупването на нокът. Това би могло да ги доведе до тъга, истерия, депресия, също както други, преживяващи изключително тежки трагедии – загубата на любим човек, дете, семейство или тотален крах в професионален план. Всичко е прекалено относително и зависи от човекът. Има болки с които не всички успяваме да се справим сами. Когато болката е обсебваща и е погълнала човек, той рядко успява да си помогне сам.… Прочети всичко »

Даск
Гост
Даск

Благодаря за подробният отговор …. , но ми се стори изкуствен …Мисълта ми беше ,че няма професионалисти за лични проблеми :)…

Uzunova Pa
Гост
Uzunova Pa

Ако целта на тази дискусия е била да се превърне в спор (за спорта) – няма да стане 😉

Спорен ден и всичко най-хубаво!

Ро
Гост
Ро

Не , явно грешно съм се изразил , достатъчно спортувам (:.И на вас всичко най – хубаво

Tdq Vampi
Member
Tdq Vampi

Прекрасна притча! Благодаря, че я споделихте! 🙂

М
Гост
М

Аз бих добавила, „когато си най-отчаян, смазан от болка, загуба, болест, но все още можеш да се движиш, излез в градината и работи. Плеви, прекопай, полей. Земята лекува.“ Пиша го от собствен опит.

lifehackerbg.com
Гост
lifehackerbg.com

Благодарим ти за споделения опит М!

Ivelin Peychev
Гост
Ivelin Peychev

Дарявай усмивки! Не знаеш с колко можеш да промениш света на човек в даден момент, само с една усмивка! 🙂

lifehackerbg.com
Гост
lifehackerbg.com

абе има хора, на които ти идва и друго да им подариш :)))

Kaloyan K. Tsvetkov
Гост
Kaloyan K. Tsvetkov

Това е много добър превод на оригинала на Бари Дейвънпорт

lifehackerbg.com
Гост
lifehackerbg.com

Всъщност да, но този вариант смея да твърдя е доста по-добър. И като текст и като оформление. И все пак ядрото е на Бари, безспорно

Kaloyan K. Tsvetkov
Гост
Kaloyan K. Tsvetkov

Така е: преводът е наистина отличен, и оформлението е много добро.

lifehackerbg.com
Гост
lifehackerbg.com

Малко ме изненадваш с този позитивен коментар 🙂

Kaloyan K. Tsvetkov
Гост
Kaloyan K. Tsvetkov

Ти също ме изненада с положителна реакция – с това, че „вдъхновението“ е от Live Bold & Bloom 🙂

Нямам за цел да съм негативен, знаеш кой принцип защитавам, коментирали сме го.

lifehackerbg.com
Гост
lifehackerbg.com

Да, наясно съм и уважавам позицията ти, знаеш 🙂

Даск
Гост
Даск

Да не забравяме , че има хора , които говорят само български , преводи са нужни (:.(или най – малкото им е предпочитан език за четене)

Yordan Gelev
Гост
Yordan Gelev

Статията е чудесна. Основно е насочна към вътрешното ни чувство за себе си…
Аз обаче бих добавил като N50: Храни се балансирано!
Важна част от здравословния и позитивен начин на живот! 🙂

lifehackerbg.com
Гост
lifehackerbg.com

Всъщност, нашето настроение, мисли и т.н. до голяма степен зависят от нашата биохимия, която пък зависи от храненето. Така че този съвет е изключително подходящ. Благодарим, за което!

Даск
Гост
Даск

Като номер 50 бих добавил „Влизай без предрасъдаци и задръжки в отношенията с новият човек в живота ти , нека не изтърваме истинската страстна вечна любов , само защото сме попаднали 100 пъти на временната такава….“

lifehackerbg.com
Гост
lifehackerbg.com

Да, доста хора правим подобна грешка след множество разочарования. Много ценен съвет, Благодарим ти Даск!

Стефани Минчева
Гост
Стефани Минчева

Моят № 50 – Бъди себе си и се гордей с това! Всеки човек в уникален, а именно това прави света ни толкова пъстър и разнообразен.

lifehackerbg.com
Гост
lifehackerbg.com

Страхотно Стефани, благодарим ти, че се включи!

Стоянка Чапарова
Гост
Стоянка Чапарова

С удоволствие и одобрение прочетох материала.Браво!Моето №50 -Научавай нещо ново всеки ден,опитвай!

lifehackerbg.com
Гост
lifehackerbg.com

Благодаря ти Стоянке, че се включи. Сигурен съм, че има много какво да научим от теб!

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg