Какви резултати постигам с членството ми в клуб Мастърхак – Стойне Василев

От редакцията: попитахме някои от най-редовните членове на клуб Мастърхак защо се абонират, какво получават, какво постигат, благодарение на нашето съдържание и общност. За целта направихме кратък въпросник и им го изпратихме. В тази поредица от мини case study-та за клуба ще ви споделям отговорите, които ни дадоха (без редакция). Вижте какво получават тези доказани експерти, собственици на бизнеси и страхотни служители от фабриката за най-полезното съдържание на български.

? Стойне Василев, SmartMoney


? Какво ви дава членството в клуб Мастърхак?

Чета lifehack.bg от много години и много харесвам това, което създават Христо и екипа му. Когато стартирах моя бизнес това, с което ме привлече сайтът бяха основно статиите за маркетинг.

Но след това започнах да чета и останалите материали.

Когато се появи клуб Мастърхак реших да се включа в него.

Членството ми дава достъп до много стойностни статии и ръководства, който са синтезирани от стотици (дори хиляди) часове търсене, четене и тестване на различни инструменти и стратегии. Материалът за есенциализмът буквално промени живота и бизнеса ми. Сега съм голям привърженик на тази философия и я прилагам в почти всички сфери.

Не на последно място, членството ми в клуб Мастърхак ми дава достъп до качествени книги и онлайн курсове, които също са внимателно подбрани.

? Как ви помага авторското съдържание в клуба?

Чета почти всички материали в сайта като наблягам на тези за психология и бизнес, както и тези за маркетинг. За мен, качествена статия е тази, която ме кара да се замисля и дава различна гледна точка върху дадена тема.

Точно такива са тези в клуба.

Ръководствата за използването на различни инструменти, програми и платформи са тези, които са ми помагали в не един и два случая.

В тях всичко е синтезирано и направено като чеклист, който е сравнително лесен за изпълнение. Всичко това ми спестява много време в търсене и прилагане на неща, които не съм сигурен дали ще работят.

? Какви резултати постигате чрез Мастърхак?

За мен, един курс, книга или членство в клуб е истински актив, когато си върна парите и съм на голяма печалба. В този смисъл, членството ми в клуб Мастърхак се превърна в една от най-добрите ми инвестиции. На първо място, инструмент, за който разбрах от клуба (pixlr.com) ми спестява много време за обработка на снимки за сайта и за презентациите, които правя.

А една от най-ценните статии, които съм чел в Мастърхак е:

? “101 урока, които научих за 10 години lifehack.bg

През годините имаше доста изкушения да направя компромис с качественото съдържание на сайта ми, но съветите на Христо и успеха на lifehack.bg ми показаха, че читателите ще оценят моите усилия и постоянство.

? Какво ви дава общността на Мастърхак?

Въпреки че не съм много активен в нея, в секретната група към клуба също намирам полезни инструменти и споделен опит от останалите членове.

Знам, че в нея са само хора, които ценят качествените и стойностни неща и мога да им се доверя. В нея открих и момчетата от MarmaLAB, които направиха новия дизайн на SmartMoney.bg

? С какво бихте сравнили клуб Мастърхак?

Не мога да сравня клуб Мастърхак с нищо, защото в България няма подобен, а в света са много малко примерите за качествено съдържание и общност от хора, която иска да споделя своя опит и знания с останалите членове.

? Получавате ли достатъчно стойност за парите си?

Уорън Бъфет казва, че цената е това, което плащаме, а стойността е това, което получаваме. За клуб Мастърхак втората е много по-голяма.

Аз съм практичен човек, който си цени парите и винаги търся продукти, който да ми донесат най-голяма стойност за моите пари.

Освен представянето на многото инструменти (повечето с безплатни версии), които ми спестяват доста пари и време, много ценно в клуба са материалите за различни стратегии и безплатните електронни книги.

Старая се да прилагам голяма част от тях и това ми носи резултати.

? Каква е добавената стойност, която давате на клуба?

Аз и екипът на SmartMoney.bg помагаме на хората да управляват по-умно парите си и да се ориентират в океана от финансови и инвестиционни продукти чрез цялостна система от обучения, електронни книги, консултации и други услуги. Безплатните статии и ръководства на сайта са цяла енциклопедия за повишаване на финансовата грамотност, а книгата ми “Умни пари“, която е най-продаваната бизнес книга в България за 2018 и 2019 година, е безценно ръководство в областта на личните финанси.


Стойне Василев е независим личен финансов консултант и инвеститор, автор и председател на УС на Българска асоциация на личните финансови консултанти. Основател е на Smart Money, чиято мисия е да помага на хората да повишават финансовата си грамотност и да управляват разумно парите си.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: