ВЛЕЗ В КЛУБА

Какви резултати постигам с членството си в клуб Мастърхак – Силвина Фурнаджиева

  • 124
  • 23
  •  

Запази за после

📝 От редакцията: попитахме някои от най-редовните членове на клуб Мастърхак защо се абонират, какво получават, какво постигат, благодарение на нашето съдържание и общност. За целта направихме кратък въпросник и им го изпратихме. В тази поредица от мини case study-та за клуба ще ви споделям отговорите, които ни дадоха (без редакция).

Вижте какво получават собственици на бизнеси, самонаети и служители от фабриката за най-полезното съдържание на български.

🏆 Силвина Фурнаджиева от “Супер продуктивност”:


🎙 Какво ви дава членството в клуб Мастърхак?

Членството в Мастърхак е една от най-добрите оптимизации на времето ми, които съм правила. Ръководствата, които Христо и екипът му правят, ми спестяват между 10 и 30 часа месечно от четене на книги и обучения, тъй като дават най-важното в сбит, удобен за директно прилагане вид.

Почти всеки месец в ръководствата, курсовете или затворената общност на клуба намирам и полезни идеи, с помощта на които правя повече продажби или си спестявам средства, но най-ценно за мен е спестеното време.

🎙 Как ви помага съдържанието в клуба?

Всички материали са едновременно задълбочени и максимално кратки, така че информацията да се възприема и прилага бързо и лесно.

Повечето свеждат една прилично дебела книга или поне 10 часово обучение по психология или маркетинг до четиво, отнемащо не повече от 30 минути.

🎙 Какви конкретни резултати постигате чрез Мастърхак?

Идеите и инструментите, които съм приложила, са толкова много, че трудно ще се сетя за всички. Любимите ми примери са пълното ръководство по копирайтинг и това за маркетинг метода Jobs to Be Done.

След като започнах да прилагам на практика наученото от тях, продажбите ми се увеличиха с близо 30% само за едно тримесечие.

🎙 Какво ви дава общността на Мастърхак?

Общността на клуба е не по-малко ценна от материалите и ръководствата.

От практическа гледна точка, в нея имам възможност за контакт с други собственици на бизнеси, близки като размер, организация и казуси до моя, с които обсъждаме нещата, с които се сблъскваме и си помагаме.

Ако не сме толкова прагматични, общуването с хората в групата на всякакви теми е и изключително приятно, защото дискусията винаги е интелигентна и аргументирана, а участниците са готови да помогнат така, както в много малко други онлайн общности в България.

🎙 С какво бихте сравнили клуб Мастърхак?

Харесвам клуба точно защото за мен той е уникален и е нещо повече от медия, книга, личност или сбор от личности.

Всяко сравнение би било неточно!

🎙 Получавате ли достатъчно стойност за парите си?

Инвестицията в клуба на годишна база ми се изплаща още през първия месец от годината – от една страна, заради времето, което спестявам от четене и учене. От друга съветите в клуба, свързани с бизнес психология и маркетинг, приложени към моя бизнес, ми носят по-високи приходи.

🏆 Каква е стойността, която давате с това, което правите? 

Аз съм консултант по продуктивност и работата ми е да оптимизирам работата на бизнесите и на техните собственици.

Работата ми с един собственик на бизнес обикновено започва с анализ на ситуацията, в която той се намира: как той и екипът му оползотворяват работното си време, какви са целите им, доколко ежедневните им работни задачи и навици им позволяват да работят за постигането на тези цели, дали имат разписани работни процеси и процедури…

На следващия етап от работата ни оптимизираме максимално работните процеси на собственика и екипа му, така че да работят възможно най-малко и да постигат повече. Допълнителният страничен ефект, за който всички мои клиенти споделят, е значителното намаляване на стреса от работата им.


Силвина Фурнаджиева е основател на “Супер продуктивност. Със своите консултации и обучения тя помага на собствениците на бизнес да планират, организират и развият проектите си от самото им начало до големия успех, и да повишат личната си ефективност в работата. Член на клуб Мастърхак от 3 години.


  • 124
  • 23
  •  
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

☎️ 0878 977 107

🔰 Стани член на клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🌀 Поднови абонамент

==========

❤️ Секретна група

💻 Инструкция за групата

ℹ️ Инфо за клуба

📺 Обиколка на Мастърхак

🔄 Автоматичен абонамент

🎁 Подари абонамент

⭐️ Отзиви за клуба

🎯 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Вход за клуб
Мастърхак
Всяка седмица над 15 000 предприемачи и експерти го очакват с нетърпение
Едни от най-успелите хора в България четат този имейл бюлетин:
Едни от най-успелите хора в България четат този имейл бюлетин:
+ полезен подарък