Безценна информация и много спестено време – Иван Кузманов за Мастърхак

? От редакцията: попитахме някои от най-редовните членове на клуб Мастърхак защо се абонират, какво получават, какво постигат, благодарение на нашето съдържание и общност. За целта направихме кратък въпросник и им го изпратихме. В тази поредица от мини case study-та за клуба ще ви споделям отговорите, които ни дадоха (без редакция).

Вижте какво получават собственици на бизнеси, самонаети и служители от фабриката за най-полезното съдържание на български.

? Иван Кузманов от Fairchart.


? Какво ви дава членството в клуб Мастърхак?

Членството в Мастърхак ми дава две огромни ползи:

? Ценна за мен нформация, която вече не ми се налага да търся, тя просто ме залива в обществото на Мастърхак на теми:

Бизнес Онлайн бизнес, Маркетинг, Онлайн маркетинг, Психология, Инструменти, както и Приложения и Инструменти за подобряване на лична организация, подобряване на сайтове и онлайн реклами.

Всичко това ми спестява доста време при добър филтър от моя страна, защото съдържанието наистина е много богато.

Харесват ми опциите да си запазвам и организирам платеното съдържание по теми за по-късно в профила си.

? Много ценно за мен е заформилото се общество в секретната група, където хора с подобни на моите интереси си помагат безвъзмездно и с голяма стойност, завързват доста бизнес партньорства и лични приятелства.

В групата са и доста популярни хора, от които уча много и едновеременно аз мога да помагам дори и на тях, когато имат нужда.

Просто забелязвам една тенденция на равенство в групата, независимо от нивото на знания, популярност и успехи, което е WOW!

? Как ви помага съдържанието в клуба – премиум материалите и ръководствата?

Първо да кажа, че материалите наистина са премиум, ръководствата са супер подробни, лесни за четене и за следване стъпка по стъпка.

Наистина не знам колко време отделяте за тяхното създаване, но предполагам е наистина много.

Едно премиум ръководство на Мастърхак просто те хваща за ушите и те превежда супер бързо и лесно от точка А до точка Б!

? Какви конкретни резултати постигате чрез Мастърхак?

Аз лично си спестявам време и усилия и добавям нови знания, които да си призная няма къде да намеря на български език.

До колкото виждам са събирани от ценни източници от различни континенти, адаптирани са за нашите условия и на нашия си език.

Виждам, че има и доста авторска информация, добавено лично мнение и разсъждения от натрупания опит на авторите.

Ползвам вече много инструменти, за които съм научил в групата или съм видял положителна обратна връзка за тях от хора като мен.

? Какво ви дава общността на Мастърхак?

Аз по-горе споменах вече – тя е половината от ползата на членството в Мастърхак, а администрирането и структурата на групата са пример за всеки, който управлява собствена Фейсбук група с цел добавена стойност към своите бизнес цели, услуги и продукти.

Предполагам доста членове взаимстват подходите на Христо и компания и са подобрили администрирането и модерирането на групите си.

Тази затворена група е много, много ценна за мен!

? С какво бихте сравнили клуб Мастърхак?

Клуб Мастърхак няма аналог с нищо друго на български език – виждал съм само бледи подобия, които просъществуват обикновено за кратко.

Радвам се, че зад групата стои бизнес модел, което е важно, за да я има, да привлича готини хора и да бъде наистина стойностна!

А цената за членство е смешна и я плащам с удоволствие.

? Получавате ли достатъчно стойност за парите си?

За парите си получавам несравнимо по-висока стойност от това, което ми струва абонаментния план за членство.

Ползвам услугата за автоматично месечно заплащане от банкова карта и за мен е супер удобно и доста по-изгодно.

? Каква е стойността, която давате на общността? 

Аз лично се занимавам с Дигитален маркетинг, Онлайн реклама и Администриране на сайтове. Давам най-голяма стойност на малки фирми и предприемачи, на които съм в помощ с разнообразие от знания и опит на средно ниво във всички сфери на онлайн бизнеса.

Те обикновено търсят All in One човек, който да им съдейства за привличане онлайн на нови потенциални и реални клиенти към техния бизнес.

Към тази дейност се насочих след като създадох платформата www.Fairchart.bg, която представлява класации с кауза и рейтинг от потребители, които дават своите оценки по 5 критерия за големите фирми и брандове в България. Тя ме научи на маркетинг в дигитална среда, оптимизиране на сайтове и комуникация с потребители онлайн.

С моите знания успявам често да помагам безвъзмездно и на хора в нужда за конкретни по-малки казуси, което ме прави щастлив и добавя допълнителен опит и знания!


Иван Кузманов е експерт дигитален маркетинг, който помага на малкия и среден бизнес да достига до повече клиенти. Основател на иновативна онлайн платформа Fairchart. Амбициозен и динамичен, Иван смело атакува всички сцени в своя живот – успешен бизнес и татко на 3 деца, активно спортуващ и жаден за нови знания.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак