ВЛЕЗ В КЛУБА

Плащай по-малко, постигай повече с автоматичното периодично плащане


Плащай с 50% по-малко всеки месец с новия ни по-изгоден и удобен периодичен автоматичен абонамент! Прочети докрай и разбери как да пестиш повече и да постигаш повече

Специално за абонатите ни, които искат да са част от нашата общност, но не могат да си позволят по-големите ни абонаментни планове, разработихме специална функция за периодично автоматично плащане на много по-ниска и достъпна цена от 29 лв / месец.

В следващите редове ще ви разкажем всичко за тази иновация за българския дигитален пазар:

#1. Какво е автоматично периодично плащане в MasterHack: Периодично автоматично подновяване на абонамента, заплащано на равни месечни вноски чрез автоматично дебитиране на дебитна или кредитна карта.

#2. Каква ми е ползата от него

  • Пестите време като не се налага да подновявате ръчно абонамента си всеки месец.
  • Месечната Ви такса ще е наполовина по-ниска (всеки месец пестите по 30 лв).
  • Можете да го изключите по всяко време от профила си.

#3. Как да го използвам / как да платя с него

Вижте видеото – всичко е описано стъпка по стъпка.

#4. Сигурни ли са банковите транзакции (технология)

За целите на периодичното плащане използваме технологията на една от най-големите и авторитетни компании в света – Stripe, през чиято защитена платформа минават всички плащания с карта. lifehack.bg няма достъп до информацията от Вашата банкова карта в нито един момент. Данните Ви се криптират и защитават на най-високо ниво.

#4. Как работи абонаментът чрез периодичното плащане

При периодичното плащане след 30 дни от датата, на която сте се абонирали, Stripe ще дебитира автоматично банковата ви карта, с която сте заплатили първата си месечна такса, без вие да правите нещо. Така абонаментът и достъпът Ви до премиум съдържанието, секретната група и ресурсите ни се подновява автоматично и то на половин цена.

#5. Какво ще се случи ако през даден месец нямам наличност по картата

Когато системата на Stripe опита да дебитира месечната Ви такса, но в картата ви няма достатъчно наличност, наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да съобщи за проблема с картата. Ако при повторния опит системата ни не успее да поднови абонамента, неговият статус ще бъде превключен от активен на задържан докато не бъде направено плащане.

Ако сте сменили картата си, защото е изтекла или изгубена, то може да я смените с друга от профила си тук в клуба.

#5. Как да го спра

Може да спрете периодичния автоматичен абонамент по всяко време:

  1. Влезте в профила си.
  2. Изберете Subscribtions
  3. Кликнете на Cancel

#6. При злоупотреби

🚨 ВАЖНО: Минималният период за използване на по-ниската цена и периодичен абонамент е 3 месеца. Всеки по-кратък период може да се счете за злоупотреба с клуба и абонатът да бъде изключен от него.

Причината:

Тази функция не е разработена, за да се “излъже” системата и да се правят абонаменти за по 1 месец, само заради по-ниската цена. При установени такива случаи на самия абонат веднага ще му бъде блокиран достъпа до клуба и Фейсбук групата за срок от 6 месеца. Запазваме си правото да изключим завинаги от клуба абонати при съмнение за такива злоупотреби.


Бъдете иноватори!

Пестете времето и парите си чрез силата на технологията.

Ок, искам да пробвам →

☎️ 0878 977 107

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this