Месечният ни абонамент вече е по-изгоден и удобен!

Прочети до края и научи как да пестиш два пъти повече…

Членството в клуб Мастърхак вече е достъпно за всеки!

За да направим това разработихме специален едномесечен абонамент с автоматично подновяване, подходящ за хората, които искат да са част от нашата общност, но не могат да си позволят по-дългите ни абонаменти (6 месечен и годишен). Така месечният абонамент вече е на много по-достъпна цена и всичко това благодарение на най-добрата и сигурна технология в света за картови разплащания (Stripe).

В следващите редове ще ви разкажа накратко най-важното, което трябва да знаете за месечния ни абонамент.

Да започваме…

  • За кого е подходящ месечния абонамент – за тези от вас, които са скептични към клуба и първо биха искали да го тестват, както и за онези, които не могат да си позволят (или не искат) да се възползват от по-дългите ни абонаментни планова, но биха искали да бъдат част от клуб Мастърхак.
  • Какви са ползите – месечният абонамент ти пести време като не ти се налага да подновяваш абонамента си ръчно. Това става автоматично и то само до тогава, докато ти искаш.
  • Как да платя за месечен абонамент – можеш да го платиш с кредитна или дебитна карта, след което абонаментът се подновява периодично през период от 30 дни (1 месец), докато не решите да го спреш. При всяко успешно или неуспешно подновяване, системата ни ще ти изпрати автоматичен имейл, който те уведомява за това.
  • Мога ли да сменя картата си докато имам активен абонамент – да, разбира се. Можеш да направиш това също много лесно чрез специалния бутон за целта в профила ти.
  • Ами ако нямам достатъчна наличност по картата – когато Stripe опита да дебитира месечната такса, но в картата няма достатъчно наличност, системата ще направи 3 опита да поднови абонамента и ако не успее, той ще бъде превключен от активен на задържан, докато не бъде направено плащане. Ако си си извадил нова карта, защото старата е изтекла или изгубена, то може да я смениш с друга от профила си.
  • Сигурни ли са преводите от картата ми – абсолютно! за картовите разплащания се доверяваме на най-сигурния и доказан доставчик на онлайн транзакции в света – Stripe.

Благодарение на него всяко плащане през карта е напълно защитено и криптирано. lifehack.bg няма достъп до информацията от твоята банкова карта в нито един момент.

  • Как мога да го спра – всеки месечен абонамент може да бъде спиран и подновяван във всеки един момент, в който ти поискаш (без сложни процедури и без писане на мейли).

За разлика от останалите подобни услуги, ние сме направили процедурата изключително лесна – спираш го само с един бутон от профила.


ВАЖНО: след 3 автоматични подновявания ще отключиш и VIP зоната с курсове на стойност хиляди левове!

? Ако се нуждаеш от помощ или имаш притеснения:

  • ✉️ office@lifehack.bg
  • ? Live чат – долу в дясно
  • ☎️  0878 977 107

? Бъди иноватор!

Пести повече и постигай повече с клуб Мастърхак ??

Ок, искам да пробвам →

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак