Плащай по-малко, постигай повече с автоматичното периодично плащане

Плащай с 40% по-малко всеки месец с новия ни по-изгоден и удобен периодичен автоматичен абонамент! Прочети до край и разбери как да пестиш повече и да постигаш повече


Специално за абонатите ни, които искат да са част от шата общност, но не могат да си позволят да платят наведнъж по-големите ни абонаменти разработихме специална функция за периодично автоматично плащане на много по-ниска и достъпна цена (29 лв / месец).

В следващите редове ще ви разкажем всичко за тази иновация за българския дигитален пазар:

#1. Какво е автоматично периодично плащане в MasterHack: Периодично автоматично подновяване на абонамента, заплащано на равни месечни вноски чрез дебитиране на дебитна или кредитна карта.

#2. Каква ми е ползата от него

  • Пестите време като не се налага да подновявате ръчно абонамента си всеки месец.
  • Месечната Ви такса ще е почти наполовина по-ниска (всеки месец пестите по 20 лв).
  • Можете да го изключите по всяко време от профила си след 3-тия месец.

#3. Как да го използвам / как да платя с него

Вижте видеото – всичко е описано стъпка по стъпка.

#4. Сигурни ли са банковите транзакции (технология)

За да предложи технология с подобно автоматично плащане всеки онлайн търговец в България трябва да има официално разрешение и договор с банкова институция. За целта ние получихме официален лиценз от FiBank.

Така можем да предложим подобен начин на плащане на нашите абонати. По тази причина всички такива разплащания минават през официално одобрена платформа на банката.

lifehack.bg няма достъп до информацията от Вашата банкова карта в нито един момент. Данните от нея се съхраняват от нашия партньор „FiBank“, която се грижи за тяхната сигурност. Все едно плащате на гише в тази банка, но виртуално. В тази връзка данните Ви се криптират и защитават на най-високо ниво.

#4. Как работи абонаментът чрез периодичното плащане

При периодичното плащане след 30 дни от датата, на която сте се абонирали системата на „FiBank“ ще дебитира автоматично банковата карта, с която сте заплатили първата си месечна такса, без да е необходимо Вие да правите каквото и да било. Така абонаментът и достъпът Ви до съдържанието ни, секретната ни група и ресурсите се подновява автоматично.

#5. Какво ще се случи ако през даден месец нямам наличност по картата

Когато системата на банката опита да дебитира месечната Ви такса, но в картата ви няма достатъчно наличност наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да Ви покаже как да подновите абонамента си за месеца, за който плащането е неуспешно. След това системата ще продължи да подновява абонамента периодично докато не решите лично вие да го спрете от профила си.

#5. Как да го спра

  1. Влезте в профила си.
  2. Изберете „Регулярно плащане“.
  3. Кликнете на „Откажи плащането“.

#6. При злоупотреби

Тази функция не е разработена, за да се „излъже“ системата ни и да се абонират хора за по 1 месец, само заради по-ниската цена. При установени такива случаи на самия абонат му се блокира достъпа до клуба за срок от 1 година. Запазваме си правото да блокираме и изключим завинаги от клуба абонати при съмнение за такива злоупотреби.

🔥 Важно: За да се възползвате от много по-ниската цена на този вид абонамент то поради риск от злоупотреби минимумът месеци, след който може да се откажете от него е 3 месеца. При преждевременно прекратяване на този абонамент (преди изтичане на 3-те месеца, както и след това), то няма да можете да се възползвате от неговото удобство и намалената му цена за срок от 1 година.


Бъдете иноватори! Пестете времето и парите си чрез силата на технологията.

Ок, искам да пробвам →

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg