ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА

Поднови абонамента си за клуб Мастърхак

Бъди иноватор, учи умно, прилагай само най-доброто. Без допълнителен стрес и натоварване!

Избери план и получавай нови идеи и ноу-хау на цената на 1 кафе / ден

Купете годишен абонамент и вземете 🎁

Специална – еднократна оферта

Освен пълен достъп до всички ресурси на клуба за 13 месеца, тази оферта ви дава отстъпка от 300 лв + специален подарък: комплекта MasterHack Journal на стойност 99 лв.
Подари Абонамент
Направете умен подарък! Зарадвайте любим човек, партньор или приятел с абонамент за най-полезното съдържание, идеи, инструменти, ноу-хау и ресурси. Позвънете ни на 0878 977 107 или ни пишете на имейла, за да задвижим нещата.
корпоративен абонамент за Мастърхак
Корпоративен Абонамент
Повишете добавената стойност и подобрете уменията на служителите си като им осигурите достъп до иновативно съдържание, инструменти и ресурси, с които да развиват бизнеса ви. Пишете на office@lifehack.bg за оферта.

★★★★★

Защо редовно подновявате членството си в Мастърхак:

лого клуб Мастърхак

☎️ 0878 977 107

🔰 Стани член на клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🌀 Поднови абонамент

==========

❤️ Секретна група

💻 Инструкция за групата

ℹ️ Инфо за клуба

📺 Обиколка на Мастърхак

🔄 Автоматичен абонамент

🎁 Подари абонамент

⭐️ Отзиви за клуба

🎯 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Всичко за автоматичния абонамент - 50% ОТСТЪПКА!

Месечният ни абонамент вече е с 50% намаление, благодарение на новия ни по-изгоден и удобен периодичен абонамент! Прочети до края и научи как да пестиш два пъти повече...

Членството в клуб Мастърхак вече е достъпно за всеки!

За да направим това разработихме специален едномесечен абонамент с автоматично подновяване, подходящ за хората, които искат да са част от нашата общност, но не могат да си позволят по-дългите ни абонаменти (6 месечен и годишен). 

Така месечният абонамент вече е на много по-ниска и достъпна цена от 29 лв / месец (50% намаление) и всичко това благодарение на най-добрата и сигурна технология в света за картови разплащания (Stripe).

В следващите редове ще ви разкажа накратко най-важното, което трябва да знаете за месечния ни абонамен.

Да започваме...

➤ За кого е подходящ месечния абонамент - за тези от вас, които не могат да си позволят (или не искат) да се възползват от по-дългите ни абонаментни планова, но биха искали да бъдат част от клуб Мастърхак.

➤ Какви са ползите - месечният абонамент ти дава 50% отстъпка от цената (всеки месец) и ти пести време като не ти се налага да подновяваш абонамента си ръчно. Това става автоматично и то само до тогава, докато ти искаш.

➤ Как да платя за месечен абонамент - можеш да го платиш с кредитна или дебитна карта, след което абонаментът се подновява периодично през период от 30 дни (1 месец), докато не решите да го спреш. При всяко успешно или неуспешно подновяване, системата ни ще ти изпрати автоматичен имейл, който те уведомява за това.

➤ Мога ли да сменя картата си докато имам активен абонамент - да, разбира се. Можеш да направиш това също много лесно чрез специалния бутон за целта в профила ти (за повече инфо виж видеото).

➤ Ами ако нямам достатъчна наличност по картата - когато Stripe опита да дебитира месечната такса, но в картата няма достатъчно наличност, системата ще направи 3 опита да поднови абонамента и ако не успее, той ще бъде превключен от активен на задържан, докато не бъде направено плащане. Ако си си извадил нова карта, защото старата е изтекла или изгубена, то може да я смениш с друга от профила си.

➤ Сигурни ли са преводите от картата ми - абсолютно! за картовите разплащания се доверяваме на най-сигурния и доказан доставчик на онлайн транзакции в света - Stripe. Благодарение на него всяко плащане през карта е напълно защитено и криптирано. lifehack.bg няма достъп до информацията от твоята банкова карта в нито един момент.

➤ Как мога да го спра - всеки месечен абонамент може да бъде спиран и подновяван във всеки един момент, в който ти поискаш (без сложни процедури и без писане на мейли). За разлика от останалите подобни услуги, ние сме направили процедурата изключително лесна - спираш го само с един бутон от профила (как става виж във видеото).


ВАЖНО: след 6 автоматични подновявания ще отключиш и VIP зоната с курсове на стойност хиляди левове!

🚨 Ако се нуждаеш от помощ или имаш притеснения:

  • ✉️ office@lifehack.bg
  • 👤 Live чат - долу в дясно
  • ☎️  0878 977 107

🔰 Бъди иноватор!

Пести повече и постигай повече с клуб Мастърхак!

Условия за -50 ОТСТЪПКА:

ПЛАЩАЙ С -50% ПО-МАЛКО И ТО ВСЕКИ МЕСЕЦ

Нов, много по-изгоден и удобен абонамент!

За хората, които искат да са част от нашата общност, но не могат да си позволят по-големите ни абонаментни планове, разработихме специална функция за периодично автоматично плащане на много по-ниска и достъпна цена от 29 лв / месец (1 лев на ден) - спестявате по 30 лв всеки месец от стандартната цена на месечния абонамент.

🚨 ВАЖНО: за да се възползвате от това огромно намаление от 50% и двойно по-ниската цена, имаме изискване за минимален период за автоматичен абонамент от 3 последователни месеца. Всеки по-кратък период ще бъде счетен за злоупотреба с клуба и неговата политика и абонатът да бъде изключен от него.

Прочетете до край и научете как да се възползвате:

#1. Какво е автоматично периодично плащане в MasterHack: Периодично автоматично подновяване на абонамента, заплащано на равни месечни вноски чрез автоматично дебитиране на дебитна или кредитна карта.

#2. Каква ми е ползата ми от него:

1️⃣ Пестите време: не се налага да подновявате абонамента си ръчно

2️⃣ Месечната Ви такса е наполовина по-ниска (всеки месец пестите по 30 лв).

3️⃣ Можете да го изключите по всяко време само с един бутон от профила си

#3. Как да го използвам / как да платя с него


#4. Сигурни ли са банковите транзакции (технология)

За целите на периодичното плащане използваме технологията на една от най-големите, сигурни и авторитетни компании в света - Stripe, през чиято защитена платформа минават всички плащания с карта.

lifehack.bg няма достъп до информацията от Вашата банкова карта в нито един момент. Данните Ви се криптират и защитават на най-високо ниво.

#4. Как работи абонаментът чрез периодичното плащане

При периодичното плащане след 30 дни от датата, на която сте се абонирали, Stripe ще дебитира автоматично банковата ви карта, с която сте заплатили първата си месечна такса, без вие да правите нещо.

Така абонаментът и достъпът Ви до премиум съдържанието, секретната група и ресурсите ни се подновява автоматично и то на половин цена.

#5. Какво ще се случи ако през даден месец нямам наличност по картата

Когато системата на Stripe опита да дебитира месечната Ви такса, но в картата ви няма достатъчно наличност, наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да съобщи за проблема с картата. Ако при повторния опит системата ни не успее да поднови абонамента, неговият статус ще бъде превключен от активен на задържан докато не бъде направено плащане.

Ако сте подновили картата си, защото е изтекла или изгубена, то може да я смените в нашата система с новата от профила си (във видеото по-горе е показато точно как).

#5. Как да го спра

Може да спрете периодичния автоматичен абонамент по всяко време:

1️⃣ Влезте в профила си.

2️⃣ Изберете Subscribtions

3️⃣ Кликнете на Cancel

#6. При злоупотреби

🚨 ВАЖНО: Минималният период за използване на по-ниската цена и периодичен абонамент е 3 месеца. Всеки по-кратък период може да се счете за злоупотреба с клуба и абонатът да бъде изключен от него.

Причината:

Тази функция не е разработена, за да се "излъже" системата и да се правят абонаменти за по 1 месец, само заради по-ниската цена.

При установени такива случаи на самия абонат веднага ще му бъде блокиран достъпа до клуба и Фейсбук групата за срок от 6 месеца. Запазваме си правото да изключим завинаги от клуба абонати при съмнение за такива злоупотреби.

Бъдете иноватори!

Пестете времето и парите си чрез силата на технологията.

Ексклузивна оферта - Спести 300 лв + ПОДАРЪК

🏆 СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА

Отключете всички ресурси и вземете супер подарък!

Ако изберете годишен абонамент, освен, че ще отключите достъп до абсолютно всичките ресурси на клуба, ще получите не само 300 лв отстъпка (от 749 лв на 449 лв за 365 дни достъп до всички ресурси на клуба - само за 1,2 лв / ден), но и ще ви изпратим до вратата полезен и ценен подарък: най-добрата книга, която някога сме чели 🎁


Ще ви подарим книгата:

"Похватите на титаните - тактиките, принципите и навиците на милиардери, спортисти и велики личности от всички сфери на живота" от Тим Ферис, в която ще намерите над 700 страници практически съвети споделени от едни от най-успелите личности в света.

Накратко:

❤️ Влезте в клуба за 1 година

❤️ Вземете тази книга - напълно безплатно

❤️ Спестете 300 лв

Ексклузивна оферта

🏆 СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА

Отключете всички ресурси и вземете супер подарък!

Ако изберете годишен абонамент, освен, че ще отключите достъп до абсолютно всичките ресурси на клуба, ще получите не само 300 лв отстъпка (от 749 лв на 449 лв за 365 дни достъп до всички ресурси на клуба - само за 1,2 лв / ден), но и ще ви изпратим до вратата полезен и ценен подарък: най-добрата книга, която някога сме чели 🎁


Ще ви подарим книгата:

"Похватите на титаните - тактиките, принципите и навиците на милиардери, спортисти и велики личности от всички сфери на живота" от Тим Ферис, в която ще намерите над 700 страници практически съвети споделени от едни от най-успелите личности в света.

Накратко:

❤️ Влезте в клуба за 1 година

❤️ Вземете тази книга - FREE

❤️ Спестете 300 лв

Вижте как да платите абонамента си:
Как да платите абонамент:

Възстанови паролата:

Вход за клуб
Мастърхак
Последен шанс да спестиш 250 лв за най-желания абонамент + 1 месец FREE
- 55%