ВЛЕЗ В КЛУБА

Промо 6 месеца с подарък супер книга

Вземи пълен достъп до всички ресурси на MasterHack, включително и VIP зона + полезен подарък – за 6 месеца

“Единственият начин да победите е като се учите по-бързо от всички останали.”

Зa тeзи oт вac, ĸoитo иcĸaт дa ce нayчaт ĸaĸ дa дигитaлизиpaт бизнeca cи. Зa тeзи oт вac, ĸoитo иcĸaт нe пpocтo дa oцeлeят, a дa пpeycпeят в тeзи тpyдни вpeмeнa с есенцията на нашия практически опит и този на най-добрите експерти в света по темите, които ви интересуват. Бeз пpaзнитe пpиĸaзĸи.

10
days
10
hours
10
minutes
10
seconds

С този промо пакет получавате:

6 месеца неограничен и пълен достъп до всички ресурси на клуб MasterHack, включително и до VIP зоната ни с курсове на стойност хиляди левове + достъп и до секретна Facebook група на клуба, в която ежедневно споделяме още много идеи, инструменти и ресурси. Всеки ден по нещо ново, което да приложите + ОТСТЪПКА от 200 лв!

Получавате и полезен подарък

Щe ви изпpaтим нaпълнo бeзплaтнo и с доставка за наша сметка една от най-новите книги за маркетинг и бизнес “Скритите оръжия в рекламата” на един от най-успешните маркетолози, наричан още руския Огилви – Алексей Иванов.  В нея ще намерите изключително много реални примери, тактики, похвати, стратегии и принципи, които да приложите, за да увеличите продажбите си.

Какъв по-подходящ инструмент за тази ситуация.

Затова…

Спрете да губите време с нереални обещания и безполезна информация.

Позволете ни да ви помогнем да постигате много повече.

Станете част от клуба с най-полезното съдържание.

 

Получавате още и:

Практически Ръководства 

Трикове, тактики, съвети и идеи, който можеш да приложиш веднага.

Секретна общност

Всеки ден ресурси, инструменти, помощ, споделен опит и идеи от групата.

VIP зона с курсове

За най-лоялните VIP зона с курсове на стойност хиляди долари (en).

Огромна библиотека 

Над 300 подбрани супер е-книги. Всяка седмица добавяме нови (en).

Качествена информация

Подбираме информацията си от най-авторитетните източници в света.

Много нови идеи 

Постоянен поток от нови идеи, полезни инструменти и модерни практики.

Абонирайте се сега и спестете 200 лв + полезен подарък
(или платете пълната сума след промоцията)

Този промо пакет ще бъде наличен за ограничен период от време или до изчерпване на книгите (само 6 броя).

Влез в клуб MASTERHACK

С включен достъп до VIP зона с курсове на стойност хиляди левове!


★★★★★  “Когато търсиш намираш, но когато търсиш нещо качествено и полезно е трудно да намериш. Така бих перифразирал тази мъдра поговорка. LifeHack за мен е най-добрия източник за дигиталните тенденции в България. Това не е просто източник на информация, а полезен наръчник, чрез който всеки може да получи една отлично оформена и актуална информация. Най-важното е, че всеки може директно да я приложи, защото тази информация е базирана на опит и реални тестове, а не теоретични писания. Защо се абонирах във VIP клуба? Много просто, защото печеля пари от това! 1. Печеля, че спестявам време и разбирам как да направя нещо, като следвам указанията в определена статия. Не губя време в излишно търсене и експерименти. 2. Времето е пари! Определено е пари, защото имам допълнително време да реализирам всички мой проекти по програма. 3. Печеля знания. Има много клишета за знанията, няма да се фокусирам върху тях и да разпъвам локуми, ще кажа просто, че знанията никой не може да ни вземе, а те са в основата на всеки успех! Няма да препоръчвам, защото някой неща в живота не се препоръчват, те са задължителни. Ако имате и минимален допир с дигиталния свят или участвате в него, вие трябва да съжалявате. Да, трябва да съжалявате за всеки изпуснат ред от сайта на LfeHack, защото аз знам / другите знаят / всички които сме в клуба знаем повече от Вас! Още ли се чудите?” – Никола Минков, управител на SEO агенция serpact.bg

★★★★★  “Рядко срещани професионализъм и отдаденост към всеки детайл! Регистрирах се във ВИП клуба на Lifehack без капка колебание, защото знам, че съдържанието, което получавам, ще ми помогне да се развия като личност и професионалист. Препоръчвам на всички, които искат да получат полезно и качествено знание!” – Борислав Колибаров, дигитална агенция Marmalab

★★★★★ „Много добри статии, подбрани с усет и желание за качествено и полезно четиво.“ – Владимир М.

★★★★★ „Авторът на този сайт е безкомпромисно взискателен към себе си и за миг не си позволява да изпусне нивото на дизайн, обслужване на потребителите, пълност и истиност на публикациите (казва го човек който се занимава с блогове и сайтове по цял ден – всеки ден).“ – Мирослав Б.

★★★★★ „Невероятен си Христо, следя с интерес всички твои публикувани статии,те са интересни и занимателни! Всеки път научаваш по нещо ново и полезно. Благодаря ти!“ – Вили Ж.

★★★★★ „Ицо искам да ти благодаря от СЪРЦЕ за супер съдържанието с което сте ни изключително полезни.Нямам търпение за следващата доза.“ – Емил Ц

★★★★★ „Много добре синтезирана информация, чудесно поднесена и изключително полезна. Благодаря ви!“ – Андрея Ф.

★★★★★ „Благодаря ви за изключително полезната дейност, с която сте се заели! В сайта има много ценни материали!“ – Linamar

★★★★★ „За пръв път съм тук, но явно ще остана, защото на сайт, който уж е с технологична насоченост, намирам толкова човешки неща.„ – Таня К.

★★★★★ „Оценявам Lifehack с 5 звезди не само защото предоставя съдържание, което е поднесено по уникален начин, но и защото ме мотивира и ми дава цел, която да следвам. Понякога завиждам благородно за прекрасните неща, които правите. Супер сте!“ – Пламен Г.

★★★★★ „Авторът на този сайт е безкомпромисно взискателен към себе си и за миг не си позволява да изпусне нивото на дизайн, обслужване на потребителите, пълност и истиност на публикациите (казва го човек който се занимава с блогове и сайтове по цял ден – всеки ден).“ – Мирослав Б.

★★★★★ „Помощници number ONE! Горещо препоръчвам!“ – Владислав Ч.

★★★★★ „Страхотно място, от което съм научила много. Следя го от години и ще продължавам!“ – Ивелина П.

★★★★★ „Няколко дни не мога да се откъсна очи от този сайт-чета, препрочитам, водя си записки, замислям се, въодушевявам се, приземявам се. Благодаря ви , че ви има!“ – Снежана С.

★★★★★ „Ако има място в интернет, където повече дават отколкото вземат то това определено е LifeHacк BG!“ – Ras Irie

★★★★★ „Вие уникални! Супер много ресурси достъпни обяснени като за бавно развиващи. едно голямо БРАВО от мен.“ – Митко Р.

☎️ 0878 977 107

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

==========

❤️ Секретна група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this