Адаптирай се бързо. Учи умно. Опитоми времето.

Ще ви направим по-умни и по-успешни от вчера само за 15 минути на ден

мнение за мастърхак

какво дава клуб Мастърхак

гаранция
мнения за мастърхак
сигурни плащания

ресурси

 

С вашия абонамент получавате:

Есенцията от идеите, уменията, опита и инструментите на най-умните и успели хора на планетата, под формата на:
практически ръководства за бизнес

Практически ръководства

Над 400 мини практически ръководства, които да приложите веднага. Без общите приказки.
общност и подкрепа

Общност и подкрепа

Секретна група в собствена платформа, извън Facebook, в която споделяме идеи и ресурси.

VIP зона с видео курсове

Абонати с минимум 6 мес. абонамент, отключват VIP зона с курсове (en) на стойност хиляди левове.
курсове за маркетинг

С вас, където и да сте

Огромен ресурс, обединил опита на най-умните хора на света, събран в джоба ви (където и да сте)
аудио статии на български

Аудио статии на български

Над 350 аудио материала на български за слушане, докато пътувате, спортувате, шофирате.
абонати на клуб Мастърхак

Екстри само за абонати

Без реклами. Само любимите ви теми + опция за запазване на статии за четене по-късно.

мнения за Мастърхак

 

Собствена социална мрежа в иновативна платформа

Ексклузивно съдържание и интелигентна общност извън шума на Facebook

какво дава клуб Мастърхак

В началото и те имаха вашите притеснения:

 

★★★★★ В началото бях скептичен. Мислех, че няма да имам време да чета, но като видях, че повечето им материали имат и аудио версия, вече 1 година не спирам да ги ползвам. Сега всеки ден от тук си вземам по нещо, което да приложа в работата и бизнеса – и то доста по-работещо от популярните курсове и семинари.

мнения за мастърхак
Иван Георгиев, The Coca-Cola

★★★★★ Като го видях си казах – поредния гуру, който ще ме учи как да успявам в живота. Не, мерси! Затова не се абонирах веднага, а започнах да чета безплатните им статии. Една от тях много ми помогна в един казус и реших да тествам! Влязох за 1 месец и така подновявам редовно членството си за Мастърхак вече 2 години.

мнения за мастърхак
Иво Дановски, Happy Bar & Grill

★★★★★ Първият път си помислих – защо да им плащам като в нета има всичко FREE? Докато близък приятел с много голям бизнес силно ми препоръча общността на Мастърхак и реших да им дам шанс поне месец. Не съм идиот! Веднага оцених ползата от това някой друг да ми отсява най-доброто. И така вече 9 месеца!

мнения за мастърхак
Тони Илиева, Sopharma Group AD

★★★★★ Първата изненада, след като се абонирах беше добавянето ми към социалната мрежа на Мастърхак. Не съм виждала подобно нещо на български! Някои членове са доказани експерти, други тепърва започват. В дискусиите няма сарказъм, критика или обиди, а разговорите са ориентирани към решаване на проблеми.

мнения за мастърхак
Маги Тошева, Liebherr Hausgeräte

Въпросите, които си задавате:

 
<strong>Как да платя членството си за клуб MasterHack?</strong>

Месечният абонамент може да платите с карта, а 6 месечния и годишния с карта и по-банка. Ако изберете плащане по банка, веднага щом се отрази плащането при нас, ще активираме абонамента ви.

<strong>Издавате ли фактури и регистрирани ли сте по ДДС?</strong>

Да, разбира се!

Регистрирани сме пo ДДC, ĸoeтo ви дaвa възмoжнocт дa нaмaлитe paзxoдa зa aбoнaмeнтa си c oщe 20%. Πpи пocoчeни дaнни за фaĸтypa, същата ще ви изпратим на посочения имейл до 5 paбoтни дни.

<strong>На колко устройства мога да ползвам абонамента си?</strong>

Bceĸи aбoнaмeнт e индивидyaлeн: един aбoнaмeнт = eдин чoвeĸ. Един aбoнaт мoжe дa пoлзвa дocтъпa cи на колкото иска устройства, но само до 2 ycтpoйcтвa (нaпpимep: лaптoп и тeлeфoн) в eдин и cъщ мoмeнт.

<strong>С какво е по-различна вашата секретна група?</strong>

Това е едно от нещата, които ни отличават, защото се осмелихме да излезем от стандартните Facebook групи, за да ви осигурим най- полезното, приятно и спокойно преживяване – без стрес и далеч от шума на Facebook. Секретни групи с толкова високо качество, добавена стойност и ексклузивно съдържание, обикновено са платени, но като членове на клуб Мастърхак вие получавате достъп безплатно!

<strong>Какво точно ще се случи след като се абонирам?</strong>

Първо, разгледате имейла, който ще получите, минутка след като се абонирате. В него ще намерите най-важните ресурси на клуба (ръководства, аудио статии и т.н.), както и линк към социалната ни мрежа, в която да попълните профила си, за да отключите още премиум зони с ексклузивно съдържание. Ако сте избрали 6 месечен или годишен абонамент ще получите достъп и до VIP зоната с курсове.

<strong>Какво трябва да знам за VIP зоната и библиотеката?</strong><strong>?</strong>

Най-лоялните ни абонати получават достъп до специална VIP секция, в която да гледат курсове на стойност хиляди $. В библиотеката споделяме препоръчани книги, които все още не са издадени на български.

ВАЖНО: не ви препоръчваме да се абонирате само заради тези ресурси!Премиум съдържание, което създаваме е в пъти по-концентрирано и полезно – и е на български! Тези зони са само подарък!

<strong>Как да вляза в секретната социална мрежа на клуба?</strong>

След като активирате абонамента си, отворете masterhack.bg и се логнете с имейла и паролата, с които се регистрирахте при поръчката. Попълнете профила си, за да отключите премиум зоните.

<strong>Как да купя корпоративен абонамент за Мастърхак?</strong>

Ако искате да повишите добавената стойност, която носят на бизнеса ви вашите партньори и служители, като ги включите в Мастърхак, пишете ни на office@lifehack.bg, за да ви изготвим индивидуална оферта.

<strong>Как да подаря абонамент за клуб Мастърхак?</strong>

Ако искате да зарадвате любим човек, партньор, колега или приятел с абонамент за най-полезното съдържание на български, просто ни пишете на office@lifehack.bg, за да задействаме нещата.

 

Присъединете се към над 1200 експерта, собственици на бизнес и амбициозни хора, които всеки ден постигат повече благодарение на общността, съдържанието и ресурсите на клуб MasterHack

Изберете си абонамент

За съдействие:

☎️  0878 977 107

лого клуб Мастърхак

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак