Най-полезното съдържание на български се случва тук

Практически ръководства, личен опит, полезни инструменти, безценни ресурси, ноу-хау, идеи, интелигентна и сплотена общност. Без общите приказки

Избери абонамент и постигай повече:


Искаш да направиш корпоративен абонамент или умен подарък?

? Ако искаш да мотивираш / развиваш служителите си, ще предложим индивидуален план.

? Ако искаш да направиш умен подарък на любим човек, кликни тук за инструкция.

Изпрати запитване
club@lifehack.bg
Абонатите ни получават:


Практически Ръководства 

Трикове, тактики, съвети и идеи, които можеш да приложиш веднага

Секретна общност

Всеки ден ресурси, инструменти, помощ, споделен опит и решения в групата

VIP зона с курсове

За най-лоялните VIP зона с курсове на стойност хиляди левове en

Огромна библиотека 

Над 350 подбрани супер е-книги. Всяка седмица добавяме нови en

Качествена информация

Подбираме информацията си от най-авторитетните източници в света

Ресурси и креативни идеи 

Ежедневен поток от нови идеи, полезни инструменти и модерни практики


Често задавани въпроси

<strong>Как мога да платя за членство в клуб MasterHack?</strong>

MasterHack предлага най-популярните и удобни начини на плащане:

 • С кредитна или дебитна карта
 • Периодично-автоматично плащане NEW
 • Чрез PayPal
 • Чрез профил в ePay.bg
 • Чрез банков превод

? Периодично – автоматично плащане:

За максимално удобство и по-ниска цена, предлагаме възможност за автоматично / периодично плащане (recurring payment), при което отпада нуждата от ръчно подновяване всеки път. Освен това, чрез него цената е почти наполовина.

С периодичното-автоматично плащане спестявате  40% от редовната цена за месечен абонаментплащате с 20 лв по-малко всеки месец.

Стъпките на плащане са следните:

 1. Избирате си срок от таблиците по-горе – един, шест или 12 месеца (колкото по-дълъг срок, толкова повече стойност получавате).
 2. Влизате в страницата за плащане.
 3. Въвеждате само първото си име (без интервали), имейл и парола.
 4. Избирате най-удобния за вас начин на плащане.
 5. Съгласявате се с общите ни условия (може да ги прочетете директно там).
 6. Кликвате на бутона „Продължи напред“

Докато имате активно членство в клуба имате и достъп до съдържанието, за което сте се абонирали. След изтичане на абонамента достъпът се възстановява след като го подновите. Точно както е при картата ви за фитнеса!

<strong>Ако платя по банков път, кога ще ми активирате абонамента?</strong>

Веднага щом бъде отразено плащането в нашето онлайн банкиране. Обикновено банките правят преводи 2 пъти на ден – веднъж към 11 ч и втори път към 16 ч.

Ако сметката ви е в същата банка като нашата (FiBank) ще стане по-бързо. Ако не е, то отразяването при нас може да се забави с до 2 дни (особено ако е събота или неделя).

Ако не ви се чака, изпратете платежното на имейл club@lifehack.bg с номера на поръчката ви и колегите ще активират абонамента ви, без да се налага да чакате.

? ВАЖНО: За разлика от плащането по банков път при плащането с карта или с PayPal например, абонаментът се активира веднага! Затова за по-бърз достъп при възможност, използвайте плащане с PayPal или карта.

<strong>Какво е това дигитален абонамент за MasterHack?</strong>

Ще използваме аналогии, за да стане по-ясно:

 • Като технология:

При дигиталният абонамент за MasterHack се абонирате се за определен период от време и четете материали, които са заключени / недостъпни за редовите читатели. Към премиум материалите получавате и достъпи до различни други полезни ресурси.

 • Като формат: статии, ресурси, ръководства, книги, курсове

Нашият формат залага на сериозни материали и ръководства описващи даден проблем и неговите практически решения. Или пък е история, чийто пример може да използвате за вашите цели. Ние сме нещо като комбинация между абонаментите за Harvard Business Review и Quartz, но доста по-практически насочени.

 • Като начин на ползване:

Същото е като абонаментът ви за фитнеса или пък за любимия ви вестник.

 • Като теми:

Най-актуалното и работещото от света на дигиталния маркетинг, онлайн бизнеса, социалните мрежи, предприемачеството, лидерството, мениджмънта, продуктивността, кариерното развитие, психологията, невро маркетинга, влиянието, навиците, работата на мозъка, мотивацията, завладяващите истории, добрите примери.

MasterHack не е просто дигитален абонамент. Това е кауза, чрез която се опитваме да произвеждаме и доставяме на нашите читатели само най-добрата информация в свят, изпълнен с безполезно съдържание и дефицит на вниманието.

<strong>Какво ще се случи след като се абонирам?</strong>

Получавате достъп до нашето ексклузивно премиум съдържание, разположено в категорията MasterHack, както и до огромната ни библиотека. Може да прочетете материалите от клуба или да си изтеглите книга от библиотеката, след като се логнете в профила си с имейла и паролата, които сте задали при абонирането.

Ако сте се абонирали за 6 и повече месеци или сте натрупали 6 и повече месеци, то ще имате достъп и до нашата VIP зона, в която всяка седмица качваме курсове на стойност хиляди долари, както и до страницата ни с подбрани инструменти VIP tools.

Като член на клуба ще получавате и нашия седмичен имейл бюлетин.

P.S. Вижте и този видео тур, в който ще научите как да вземете максимума от клуба!

<strong>Как работи абонаментът в MasterHack?</strong>

Премиум съдържанието на lifehack.bg (MasterHack) е достъпно само след заплащане на месечна такса (абонамент). Точно както е достъпна фитнес залата за ползване, след като си вземете месечна или годишна абонаментна карта.

Членството в клуба е едномесечно, 6-месечно и годишно.

За колкото по-дълъг срок се абонирате толкова повече и по-ценни ресурси ще ползвате (включително ВИП зоната). След като изтече абонаментът ще Ви уведомим с имейл, по чат или с смс. Ако желаете може да го подновите.

Може да следите членството от профила си.

? ВАЖНО: Когато абонаментът изтече, достъпът до клуба, до общността ни във Facebook групата и всички ресурси на MasterHack също спира автоматично.

<strong>Каква е разликата между lifehack и masterhack?</strong>

В lifehack™ ще продължаваме да ви разказваме за полезни и интересни неща. Това е нашето регулярно медийно съдържание – новини, статии, реклами и други.

B Маѕtеrhасk пyблиĸyвaмe cпeциaлни пpeмиyм мaтepиaли и ръководства, ĸoитo cмe paзpаботили като сме cъбрали нaй-ĸaчecтвeнaтa инфopмaция по темата, oтcяли cмe най-важното от нея, oфopмили cме го, зa дa пoлyчитe нaй-пoлeзнoтo съдържание.

Това, ĸoетo мoжe дa пpилoжитe нa пpaĸтиĸa (без рекламите).

? Все едно ходите на най-добрите и скъпи курсове, четете само най-важното от най-добрите книги и авторитетни сайтове, само че много по-удобно и по-достъпно.

<strong>На колко устройства мога да ползвам абонамента си</strong><strong>?</strong>

Всеки абонамент е индивидуален – един абонамент е само за един човек.

Затова и абонатът може да използва профила си на до 2 устройства (например: лаптоп и телефон), но само на 1 устройство в един и същ момент, както e в целия свят при всички стандартни дигитални абонаменти от този тип.

В случай на злоупотреба (предоставяне профила на други лица), Лайфхак Медиа Груп ЕООД си запазва правото да ви изключи от клуба и Фейсбук групата веднага.

<strong>Как създавате материалите и ръководствата в клуба?</strong>

Преди да публикуваме нов материал, правим специално проучване на темата, анализираме супер много по обем материали. За източници използваме най-добрите книги (вадим есенцията от тях, без да се налага да ги четете целите), най-авторитетните англоезични сайтове (вадим само есенцията), собствените ни ресурси плюс личния ни солиден опит. От всичко това отсяваме само най-важното и приложимото.

Следва оформяне и форматиране (текст, снимки, видео) и публикуване.

Създаването на всеки материал в клуба изисква огромен труд, който отнема минимум седмица, но след това е актуален с години.

Разбира се, появи ли се нещо ново и ценно по темата, обновяваме я с него.

Посетили сме почти всички популярни курсове в България и се осмеляваме да твърдим, че досега не сме присъствали на нито един, който да е бил по-полезен от съдържанието в MasterHack. Уверете се в думите ни като пробвате за месец!

Ако това не ви е достатъчно, прочетете по-долу ревютата от наши абонати.

<strong>С какво сме по-различни от университетите?</strong>
 • Форматът

При MasterHack не се налага да се съобразявате с ангажименти по ходене на лекции и писане на домашни (освен ако нямате много време за губене). Ние отсяваме най-важната практическа информация, без общите приказки и я събираме в рамките на отделни мини ръководства, специално създадени да бъдат използвани където и когато си поискате.

 • Скоростта на обновяване на информацията

Най-новото по дадена тема веднага се споделя в общността!

В университетите информацията е предварително планирана и структурирана и не може да бъде променяна толкова динамично, независимо от реалните събития и промени.

 • Обхватът на съдържанието

Обхващаме най-важните теми, свързани с бизнеса, онлайн маркетинга, социалните мрежи, психологията, успеха, мотивацията, продуктивността и изобщо всичко практическо, което може да подобри живота и да увеличи ползите за бизнеса ви.

При университетите получавате информация по 1-2 основни теми.

 • Актуалност на съдържанието

Ежедневно публикуваме информация по актуални теми, споделяме нови идеи и инструменти. От членовете на групата може да получите помощ, да черпите опит.

? Минусът ни е, че не издаваме сертификати ❌

<strong>Как да вляза в секретната Facebook група?</strong>

След като активирате абонамента може да подадете заявка за групата от този линк.

? Важно: към един абонамент може да има само един личен профил в секретната ни група. С други думи: един абонамент, един човек в секретната група.

Секретната Facebook група на MasterHack е общност, в която членовете на клуба си помагаме взаимно, споделяме си ценни ресурси, за които не успяваме да пишем в сайта, водим дискусии, отговаряме на въпроси на други членове.

Нашата общност е за хора, които не само се възползват, но и допринасят като споделят по между си опит, съвети, идеи и ресурси.


Качеството на едно общество зависи изцяло от качеството на неговите членове. Затова и в клуб MasterHack влизат хора, които искат не само да вземат, но и да дават, хора, които – разчитат на клуба, но и допринасят за него. И ако вярвате, че това е видът общност, от която искате да бъдете част, то добре дошли сте винаги при нас!

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак