101 неща, които научих за 8 години lifehack.bg

Тази година станаха 8 години от както създадох lifehack.bg

Започнах го от нулата като през цялото това време минах през много перипети, направих и грешки, натрупах опит и постигнах успехи.

Днес lifehack.bg е работещ бизнес, запазена марка - със свой неподправен стил, полезно съдържание и визия. Сайт, който се радва на добра популярност.

През цялото това време научих много.

За създаването на авторитетна марка, за онлайн бизнеса, за маркетинга, за писането, за продуктивността, за важните в живота неща.

Уроците, идеите, прозренията си ги записвах в тефтер. До сега не съм ги споделял с никого. Но ето, че дойде момента да го направя.

Старият ми тефтер, с който започнах преди 8 години

Надявам се да извлечеш максимална полза от моя опит събран в тези 101 урока, които научих през последните 8 години...


Сподели 😍
нови стари харесвани
stanev
Member
stanev

След 12 000+ срещи „face to face“ и над 10 000 телефонни разговора с клиенти, споделям: – Преброй до 10 на всяко отрицателно събитие, за да не реагираш първосигнално като мида – И после му се зарадвай, защото най-трудното е да обърнеш ситуацията в твоята посока, вкл.пазара – Назначи хейтърите за твои Учители, защото няма кой друг да ти даде максимално отговор „НЕ“, за супер къс период от време и то БЕЗПЛАТНО – Назначи детето си за свой Ментор и ще разбереш за себе си неща, които никога не си знаел – Ако не знаеш отговора на нещо или нямаш… Прочети всичко »

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Top