Как да се свържем с Facebook ако имаме проблем: списък с над 100 директни връзки [UPDATE]

 • Къде да пиша ако са ми блокирали профила?
 • Къде да се оплача ако са ми спрели Facebook страницата?
 • Не ми одобриха рекламата, къде да им пиша?

Минимална част от въпросите, които получаваме в страницата на lifehack.bg. Затова решихме да направим списък с най-важните директни форми за контакт, които да са ви под ръка в случаите, когато имате проблем с facebook страница, профил или реклама.

Да, всички те се намират в Помощния център на Facebook.

Там обаче е бъкано от информация. Объркващо е. Затова и...

Тази статия ще ви улесни в откриването на правилната форма, която да използвате, за да увеличите шансовете си да си решите проблема.

Да започваме...

Преди да търсите директна форма за контакт опитайте следните варианти!

💡 Влезте в тази страница и пуснете директно запитване:

💥 Или използвайте тази директна форма за контакт:

🔥 Важно: това е страницата с една от най-ефективните форми за връзка с Facebook!

Ако и това не свърши работа, опитайте със следните директни форми за контакт:

📝 Основни помощни страници по категории

Основните раздели за поддръжка, които да използвате при необходимост:

🛡️ Facebook сигурност - хакване и злоупотреби

🚯 Ако Фейсбук страницата или профила ми са деактивирани?

 • 769
 •  
 • 319
 • Владя каза:

  Здравейте, имам проблем със Фб. При влизане ми изписва проверка на сигурност, но кода който трябва да въведа не ми се изпраща. Получих някакъв код, който се оказа невалиден и при повторно искане от мен да ми изпратят код, такъв не получавам цял ден. А същевременно не съм настройвала Фб си така, че да влизам и с код. Какво да направя?

 • Димитър Ангелов каза:

  Здравейте профила ми е от 2011година мисля.И сега преди няколко дни изведнъж беше изтрит.На няколко пъти бях забраняван за известно време поради така наречените непристойни публикации,въпреки че порно не съм качвал никога.Ако администраторите на фейсбук прочетат това моля да активирате профила ми.Нали това е фейсбук-сайт за забавление и отмора!Благодаря ви,лека нощ!

 • Анна каза:

  Здравейте имам проблем с facebook-ми спрян ми е marketa има накой възможност да ми го оправи

 • krasiorocknroll каза:

  „Добре дошли във Facebook
  Започнете, като добавите приятели. Тук ще виждате техните видеоклипове, снимки и публикации.“
  Как да премахна това съобщение?Излиза постоянно и не мога да отворя нищо!

 • Краси Евтимов каза:

  Здравейте, някой е направил фалшиф профил с моето име и мои снимки. Какво да правя и как да реагирам.

 • Ивсън Гивсън каза:

  Здравейте , изтриха ми профила след фалшива причина за несъществуващ сайт който уж ме е докладвал но при опит да намеря сайт се оказва че не съществува . Писах писмо до имейл за оплакване който ми е подаден от facebook но и там не получих отговор . Бихте ли ми дали съвет какво мога да направя или как да си възстановя снимките и информация която е натрупана с години .
  Поздрави , Ивсън Гивсън

 • Диан Анастасов каза:

  Здравейте,когато вляза в страницата си няма абсолютно нищо ,бяло поле,празно?Пробвах с друг браузер, пак същото.Пробвах от друг компютър,пак същото.Влизам в страницата на дъщеря ми,всичко е О.К. На жена ми Също е О.К. …..Какво става?????

 • Фани Иванова каза:

  Защо като искам да чуя някой запис във Фейсбук, разглеждайки стената, се включва записът в горния десен ъгъл и загубвам мястото, докъдето съм стигнала? Кого ползва това нововъведение? Вече не смея да пусна да чуя нещо!

 • Нели каза:

  Защо не мога да поствам в дневника си във Фейсбук? Излиза ми прозорец „No Destination Selected

  Please pick where you’d like to share“. Мога само да споделям. Моля за помощ!

 • Ярослав каза:

  Здравей те искам да попитам как мога да си оправя фб като си забравих паролата и не мога да получа кода които трябва да ми дойде защото е с старият ми номер а е изтякал вече много ще съм благодарен ако някой знае как мога да го оправя

 • Таня Донева каза:

  Здравейте!
  За съжаление след като изчетох статията не видях подобен на моя проблем и сега се чувствам объркана. Трябва ми спешно наистина някакъв контакт с Фейсбук, защото от две седмици имам сериозен проблем с моята кулинарна Фейсбук страничка. В нея поствам новите си рецепти, които преди това публикувам в моя кулинарен блог. Не мога да споделям линка от моят блог във Фейсбук от 2 седмици насам. И нищо което е във страничката ми, също не мога да споделям на нито едно друго място в мрежата. Всеки път ми изписва, че линка е опасен и че от съображение за сигурност трябва да го премахнат.
  Ще се радвам, да ми посочите секцията, която според вас е подходяща и на коя ще мога да получа отговор. Не си мислете, че до момента на съм писала. Една седмица ми изпращаха автоматични съобщения и трябваше да отговарям, че публикациите не са спам. Пишех непрекъснато и след 1-2 дни отблокираха страничката. Но вече без всякакво предупреждение и известяване трият и не се обясняват. Пиша всеки ден на техния съпорт, който мисля, че трябва да връща нещо, но нищо.
  Моля за съдействие!

 • Елисавета каза:

  Здравейте имам проблем с фейсбук отваря ми 10-тина публикации и повече не ми показва изписва ми Сега няма други публикации за показване.

 • Даниела Любенова Дончева каза:

  Здравейте
  От днес не мога да вляза в акаунта си поради две причини 1. Отдавна имейла и телефонния номер с който съм регистрирана не съществуват и 2. Така наречените надеждни контакти ..нямам никакъв начин за връзка с тях..моля ви да ми помогнете да си върна акаунта.

  • иван каза:

   Има ли развитие ?

 • Снежана Янкулова каза:

  Здравейте!
  Във Фейсбук съм от 2009/2010 г. насам, днес ми беше закрит акаунта поради сексуална цензура- качих снимки на децата ми от морето. Сега не мога да вляза във фейсбук да ги премахна. Не искам нов профил – искам си стария!

 • Адем Фахрединов каза:

  Здравейте!
  Във Феъсбук съм от 2009 г. насам, преди 20 дни ми беше закрит акаунта поради незнам какви причини. Поискаха ми документ за самоличност, който го изпратих и въпреки всички усилия които положих ми заевиха, че това е окончателно решение на администраторите и че акаунтът ми е забранен понеже не съм отговарял на общите им условия. Нито съм обидил някого нито пък съм някой хейтър, нито пък съм качвак или споделял някави неприлични снимки или клипове.Та въпросът ми е какмога да се свържа по телефона с тези администратори, че с мейл нещата не се получават

  • Ива П. Г. каза:

   Защо не мога да си вляза в профила иска ми документи за самоличност ако може това да се поправи Ще Ви бъда благодарна

 • Глория каза:

  Здравейте.Имам въпрос.Забравих си паролата и я възстанових но сега трябва да се удостоверя.Но вариантите ,които има не ми помагат.Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно?Благодаря.

 • Мирослав Макавеев каза:

  Добър ден,
  Имам нужда от помощ и незнам как и към кого мога да се обърна. Проблемът ми е следният: Изтрих без да искам комуникация с мой приятел е messenger и трябва да я възтановя. Изключително необходимо ми е да я възтановя, има ли начин и към кого мога да се обърна. Изпробвах някакви методи описани в нета но изтритата комуникация не се възтановява, моля за помощ и съвет. Благодаря предварително!

 • Янина каза:

  Здравейте! Искам да подам жалба срещу Фейсбук за недоказана навременна помощ при кражба на фейсбук група, на която бях администратор, от фейк профил. Ние екипа на администраторите следвахме абсолютно всяка стъпка за подаване на сигнал о обяснение на проблема до Фейсбук (репорти, писма до съпорт центъра, до емайл и пр). И какво направиха Фейсбук…. Изтрих просто ей така групата и след това ни написаха, че вече нищо не може да се направи… Моля да ни отговорите къде можем да пуснем жалба срещу тях?!

 • Ели каза:

  Здравейте, има ли начин, настройка… във Фейсбук профила ми, чрез която да укажа за един конкретен мой приятел да не вижда публикациите ми, кометариите … ми изобщо дейността ми, но НЕ да го блокирам, пак да си ми е Приятел, само конкретно той да не вижда дейността ми?

  • Бат Митко каза:

   Може има настройки кой да вижда публикациите ти , Публично , Само приятели , Приятели на приятелите , и Приятели Без ( приятел Х ) но тук не може да те упъти никой , трябва да ти покажат скрийншот точно къде да отидеш и да избереш опцията . Макар че не е трудно да го намериш и сама .

 • Борис каза:

  Здравейте не мога да си влеза в феиса някои ми е сменил паролата как да се вляза

 • kevork каза:

  Здравейте казвам се Кеворк Мардиросян имам следния проблем не знам кога и как но със времето съм успял да създам мисля че са три профила но със сигурност два са категорично мои единия ми е активен а на другия съм му забравил паролата телефония номер който е описан вече не съществува опитах се и със помощ от приятел не се получи а аз искам да ги деактивирам. Моля за помощ

  • Стоилски каза:

   Имам същия проблем и се лутам цяла седмица вече ….. Изпратих дори снимка на личната карта за да видят че съм аз и пак нищо …

 • Петя Николова каза:

  Трети ден вече наблюдавам нещо по ФБ,а не намирам решение. Да опитам да обясня. Във всяка ФБ страница от ляво на екрана има няколко думи-информация,снимки,видеоклипове…ПУБЛИКАЦИИ. /публикации на посетители/. И точно там нещо ми е объркано. Като посетител съм писала такива публикации,но от 3 дни каренцето,където се пише е скрито или блокирано,или изчезнало? Такова за мен не съществува от събота насам.Мога да виждам и харесвам,и коментирам, и споделям какво други посетители са написали,но аз не мога да ползвам тази опция. Последната такава моя публикация е от преди седмица на страница на предаване на национална медия.

 • Йови каза:

  Здравейте!Имам следния проблем – профила ми във фейсбук беше деактивиран,От мен беше поискано да изпратя лични документи с които да удостоверя,че съм аз,Въпреки това не ми активират профила,а продължават да искат нови документи,В крайна сметка ще си направя нов профил,но се притеснявам защото само аз съм администратор на страницата на фирмата си и не мога да влезна там и нямам достъп до клиентите си,

  • Kaloyan каза:

   Същият проблем … Опитах се да направя профил за баба ми и дядо ми и през 3-4 дни ме изхвърля и иска снимка и верификация с телефон … Постоянно го правя, постоянно им пиша едно и също същобщение за проблема, че ми писна всеки път да ме изхвърлят за едно и също нещо, но всеки път продължават да го правят … Решение на проблема не мога да намеря.

 • Петя каза:

  Здравейте! Не знам дали все още отговаряте на постовете, но… Имам проблем и не знам към кого да се обърна. Значи профила ми във фейсбук е от години и естествено като доста по-малка споделях постоянно клипове на любимите си изпълнители, главно чрез youtube. Сега години по-късно фейсбук ми деактивира профила, защото авторите на клипа са заявили авторските си права… Е, то хубаво ама когато аз ги публикувах такива нямаше… Сега писах на линковете, които сте посочили в статията, обясних какъв е проблема и че профила ми трябва за работата и образованието ми, обаче отговор никакъв… Какво друго може да се направи? Ще съм безкрайно благодарна ако все пак получа отговор… 🙂

 • Иван каза:

  Здравейте !Как да премахна Marketplace- купувам продавам, от страницата си във Фейсбук.

 • Йоланта каза:

  Здравейте, аз имам един въпрос: има ли наистина съществуваща “ Фейсбук полиция“ или това е поредния блъф на някоя група „наблюдатели“ на Фейсбук бг пространството / кой какво слага и какво коментира/, наричащи себе си „администратори“?
  Питам защото от два дена имам бан във Фейсбук и Месенджър, като получавам постоянно „писма“ от така наричащата се “ Фейсбук полиция“, че съм публикувала нещо нередно, според правилата на общността.
  Ако наистина съществува такава полиция, то как следва да става връзката с нея? Изпратих съобщение на показаната ми форма за обяснение от моя страна, но се съмнявам, че въобще се разглежда това.
  А също и как евентуално мога да разбера имената на администратори от българска страна/ ако съществуват такива/ ? Защото ми се видя странно, че не само имах сложен бан, но и самата ми парола бе сменена. Това може да направи човек администратор/ каквато е практиката по форуми срещу юзъри/,а не някаква система.

 • Тур Иит каза:

  Добър вечер обръщам се към вас за помощ наслука ми беше разбит и сега не мога да вляза Моля ви да бъде блокиран незабавно. Текуща се казва Тур И ит.

 • Galina каза:

  привет 😉 най вече се обръщам с молба за помощ към Христо Стоянов, като по просветен, казуса ми е следният: през 2013 се изтрих от ФБ като опцията беше че мога да се върна. тази седмица опитах да вляза като си спомнях паролата но се оказа че опитвам със сегашният си мейл и системата ми поиска личен документ , уви не се получи макар че им изпратих такъв. Така и в последствие се сетих че преди 4 години съм използвала друг мейл и телефон който вече не е актуален но се обадих на приятелка която откри старият ми ми мейл който бях закрила но пък направих същия защото се оказа свободен като име така радостна че след толкова усилия да се върна имам достъп до мейла си опитах отново и ФБ ми каза че паролата ми не е същата и направих опити за нова като трябваше да изпрати код на мейла ми но пак – нищо! Изпратих мейл на info@facebook.com и на препоръки към помощния център. Също така се сетих че имам актуален инстаграм който често ми съобщава за приятелите ми в ФБ но не зная как от инста да отида на профила си. Въпросът ми е има ли още нещо което да направя преди да се откажа защото смятам че никой проблем не може да устои на дълго и продължително мислене както е казал един философ. В статията е даден като последен „жокер“ да пиша на Зукърбърг но нямам кординати освен да коментирам под постовете му в инста: “ моля върнете моя акаунд, вярвам че все още човешката намеса е по съвършенна от тази на ботовете“ 😉
  благодаря!

  • Здравейте Галина, съжалявам за проблема ви! Признавам Ви, не се сещам какво друго може да направите. Не съм имал подобна ситуация 🙁

 • Иван каза:

  Здравейте! Има група във ФБ за имоти без брокери. Аз съм брокер, но не взимам комисионна (когато давам апартамент на клиент под наем, взимам комисионна само от моят клиент, т.е. за члена на групата услугата ми е безплатна). Та от тази група искат да ме разкарат и моя въпрос е дали мога да ги докладвам за дискриминация, тъй като според мен не правя нищо нередно, не ощетявам никой, а просто човека мрази брокерите.

 • Йовка Инжорова каза:

  Здравейте моя проблем е следния : след въвеждане на потребителско име и парола е пусната и услугата смс код (генериран) но така и него получавам казаха ми че някъде трябва да кача моя снимка с личната ми карта но така и не намерих къде е това моля помогнете (сега пиша от на приятеля ми профила)

 • Йовка Костадинова каза:

  Здравейте !Интересува ме как мога да докладвам страница за тормоз. Създадена бе страница на която се публикуват колажи , които са насочени към мен и искам да се спре с това. Благодаря предварително !

 • Be yourself каза:

  Здравейте дами и господа!
  Искам да си споделя проблема със този сайт фейсбук,а той е:

  https://www.facebook.com/help/community/question/?id=1225159220866877&added&rdrhc
  Все още нямам отговор от никого,прегледах и „помощния центът“ но все на камък удрям! Не съм много компетентен към този сайт но тази страница ми е важна наистина която съм направил и се надявам някой да ме посъветва какво трябва да направя за да избавя от някъде отговор на въпроса си .. Благодаря все пак предварително,очаквам тук поне да получа отговор .

 • @МС каза:

  И след всичко това – резултатът е „За съжаление нещо се обърка. Работим върху отстраняването на проблема възможно най-бързо. ….“ Бутон „Помощ“ активен и ….. същия резултат. 🙁

 • Aleksei Asenov каза:

  Zdraveite,iskax da si smenq parolata na fs,i bez da iskam pri smenqneto neshto sam natisnal poveche ili po malko ot tova koeto sam iskal da napisha pri novata parola.Taka,si blokirax feisbyka bez da iskam.Vavedox i tazi parola starata i novata,za da si vlqza v fs,no mi izpisva greshna parola.Vlqzox v zabravena parola no i tam se obarkax i ne moga da razbera kak da prodalja.Vidqx che chrez telefonen nomer,stava lesno.pishesh si nomera,koito si napisal pri praveneto na daden feisbyk,no az kogato sam pravil fs,nesam napisal mobilen nomer.Kak po drug nachin da si oprava fs,molq vi pomognete mi da si smena parolata na fs,za da moje da si izpolzvam sashtiq feisbuk.Ot dosta,vreme sam s tozi fs,neiskam da go zamena s nov.Za tova mn vi molq,trqbva da ima nachin,da se opravi,pomognete mi.Ako ne mi pomognete vie,ekipa na feisbuk,nqma koi drug da go napravi.

 • Много полезна статия както винаги , някои от нещата описани тук дори не знаех, че съществуват. Аз от два дни имам голям проблем с личният си профил в Facebook. Преди два дни мои познати ми сигнализираха за нежелан спам от моя страна директно на техните стени. При проверка в моя профил се оказа , че съм публикувал съмнително съдържание на повече от 100 от „съ-приятелите“ ми , при което се налагаше да изтривам всеки един пост по отделно. Реших, че има вероятност някой да злоупотребява със моят профил, за това промених паролата си . Тъй като обаче , това стана по време на работа , и бях доста ангажиран и със други неща , в последствие забравих нововъведената от мен парола. След като се опитах отново да вляза в профила си , и разбрах , че съм забравил новата парола , съвсем нормално се опитах да я възтановя по стандартният ред „Забравена парола“ и прочие. За мое съжаление обаче , Facebook не ми предоставя никаква възможност за възтановяване на паролата , при положение , че имам достъп до имейл адреса и телефонният си номер . Подадох и „съобщение“ към Help центъра , но все още нямам отговор за този проблем. :/

 • Асен каза:

  Здравейте ! Дали може да се забранят разни порнографски реклами , които постоянно се опитват да ни пробутват във фейсбук ! Не ми е приятно и когато подадох доклад за някои такива страници ми отговориха , че не е открито порнографско съдържание , а имаше мъжки и женски полови органи , задни части и други ! Това заприлича на съвсем други сайтове ! Благодаря предварително !

 • greta каза:

  zdraveite imam problem s facebook ne moga da haresvam i postavqm nishto na stenata bihte li mi pomognali molq vi

  • Здравейте, точно в момента и аз имам същия проблем, и по-специално с харесванията. От фейсбук е, няма как вие да го оправите. ще чакаме. Поздрави

 • Иван Петков каза:

  Здравейте!Проблемът ми е,че след като ми бяха блокирани поканите за приятелство за 30 дни не мога да влизам в профила си.Отговорих на въпросите,които ми бяха задали дали познавам хората,на които пращам покани и,след като ги изпратя и натисна Ок ми изписва следното:
  Нещо се обърка, моля, опитайте отново

  Бихте ли ми помогнали?Благодаря предварително!

 • яна каза:

  Здравейте !С оглед на сигурността на профила ми направих някои промени ,а именно всеки мой приятел поотделно съм го класифицирала като близък или съответно познат ,за да се разграничи кой може да наблюдава публикациите в дневника ми.Натъкнах се на нещо ,за което не съм задавала промени.От тоя момент започнах да получавам на известия за действията на приятелите ми /било то близки или познати/ и примерно за около 5 мин имам 100 известия …това много дразни ,а в същото време във текуща информация за актуални новини и събития в телеграфа ми имам само на близките си приятели ,а на останалите ми приятели ,които съм ги отбелязала като познати не тече никаква информация ,както беше преди.Какъв е проблема ?

  • Кръстева каза:

   здравейте, от 4 дни не мога да влизам във фейсбук. След кликване ми излиза съобщение, че няма връзка с този сайт.

 • zdraveite veche 2 dni stranicata na fb ne se zarejda normalno lipsva siniq fon ! i nai vajnoto ne moga da vlqza tova stava samo ot moq kompiutur ot dr nqma problem chistih biskvitki i kvo li ne no ne moga da si resha problema vlizam ot chrome i internet exp nqkukvi suveti ? blagodarq predvaritelno 🙂

 • Георги каза:

  Здравейте! Аз имам следния проблем с Фейса: не мога да поставям линкове от една страница в друга или да поставям връзки от други страници с соц. мрежа. Това се получи когато копирах едни квадратчета, които се превръщат в емотикони. В отдел „сигурност“ -> Feature Limits -> „Имате ограничение за достъп до някои функции на сайта.“ -> „Нашата автоматична система е ограничила достъпа Ви до някои функции във Facebook.“ “ И Обжалване“. Писах им, но никой не отговаря, грешката не се оправя.
  Предварително Ви благодаря

  • Здравейте, така като чета написаното от Вас, мисля че само Фейсбук може да ви реши проблема. Според мен просто трябва да почакате малко
   Поздрави

 • Zdraveite-iskam nikoi da ne me namira v1v facebook, no ne otkrivam takava nastroika.. Otkrih samo tova kak da ne mogat da me dobavqt kato priqteli, no az iskam nikoi da ne me namira.. Ako nqkoi mi pritrqbva az shte go namerq 🙂

  • Това ми се струва малко безсмислено от гледна точка на присъствието на някой в социалната мрежа. Но както и да е. Най-много може да забраните да ви откриват в търсачката: Settings > Privacy Settings > Who can look me up? > Do you want other search engines to link to your timeline? и махнете отметката. Поздрави

 • istodi каза:

  Здравейте. Проблем с ФБ и не знам към кой линк да се обърна. Първо, като се опитвах да пиша коментар и при натискане на която и да е буква, не се изписва буквата, а се отваря нова страница или се изпълнява някаква друга команда, но не и да се изпише буква. След това страницата толкова много се намали, че едвам виждам буквите. Рестартирах компа, но без ефект. Сега мога да пиша коментари , но страничката е толкова малка, че ми трябват очила за да видя нещо. Ще съм ви благодарен, ако можете да ми помогнете. Благодаря.

  • Пробвайте с клавишната комбинация ctrl + 0

 • Живка каза:

  Здравейте 🙂

  Имам следният проблем ест с FB. Не мога да се отпиша( да изляза) от регистрацията на супрага ми?!?! когато натисна „звездичката“ ме препраща само към „Общи настройки на профила“ ?????? няма др. активни опции само това? и не знам как да се оправя? определно ми трябва помощ 🙂

 • Благодаря ви, радвам се, че ви е полезно 🙂

 • Мая Кръстева каза:

  Благодаря Ви.Много полезна информация,събрана на едно место!!!

 • „Добави коментар “ не работи при мен !Помогнете!

  • Таня толкова много директни връзки сме предоставили в тази статия, че просто не виждам как повече можем да помогнем 🙂 В статията има и форми за запитвания за „други“ проблеми, ако твоят го няма в категориите. Освен това може и да се поразтърсиш в help центъра на Фейсбук. Поздрави 🙂

 • 🔰 Влез в клуба

  👤 Вход / Профил

  📗 Библиотека

  🏆 ВИП зона

  🧰 ВИП Tools

  ==========

  🔥 Facebook група

  📜 Тайните на Мастърхак

  💰 По-изгоден абонамент

  🎁 Подари абонамент

  🔴 За Реклама

  🦉 За Нас


  🔘 Общи условия

  🔘 Права за ползване

  🔘 Privacy Policy

  🔘 Cookies

  🔘 Решаване на спорове


  LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


  Facebook

  📩 office@lifehack.bg

  >