По-видими органични постове! Вижте как да инсталирате Facebook Instant Articles в WordPress (стъпка по стъпка)

В тази статия ще научите: как да инсталирате ултра бързия формат за четене на статии във Facebook през мобилно устройство - Instant Articles за собствения ви WordPress сайт - от основните настройки, до най-малките тънкости, които трябва да знаете. Това ще ви помогне да подобрите значително - скоростта на зареждане, все по-важен фактор за увеличаването на органичния обхват на постовете ви!
 •  
 •  
 •  
 • bakroto каза:

  Благодаря .Стана от първия път.Какво трябва да се посочи в полетата „Account Type“ и „Номер на данъчен ИД“ „Тип данъчен ИД“, когато се прави регистрация на начина на плащане в audience network?

 • bakroto каза:

  Не мога да спра да чета.Променили са изискването на 10 статии.

   • bakroto каза:

    „Create 10 Articles:Create at least 10 articles in your Production library before submitting for review.“

 • silvina каза:

  Още нещо относно смяната на PHP версията, тъй като ми се е налагало да го правя няколко пъти:

  1. Преди да я смените, за всеки случай архивирайте текущата инсталация на WordPress. Има много малка вероятност нещо да се обърка, но по-добре да сте предвидливи. Мога да препоръчам това безплатно разширение: https://bg.wordpress.org/plugins/duplicator/, с което архивирането и възстановяването са супер лесни. То запазва файла с архива на сървъра и позволява и да си свалите локално копие на своя компютър, ако нещата съвсем се прецакат, да си го имате.

  2. Някои хостинг компании дават възможност сами да си смените версията на PHP. Ако не ви се чака те да го направят, потърсете такава опция в контролния панел на хостинга си. Може да се намира на различно място в зависимост от хостинг компанията и от софтуера за контролен панел, който ползва. Ако не успеете да го намерите, пишете им.

  • Благодаря ти за допълнението. Определено този плъгин върши работа. 🙂

 • Здравей, благодаря за подробното ръководство. Искам да задам един въпрос: Дали този вид постове са подходящи за статии от типа на ревюта с цел афилиейт маркетинг. Т.е. дали фейсбук ще позволи да се вгради бутон с линк към рекламодателя. Благодаря предварително.

  • Здравей, благодаря ти и аз, че си част от нас!

   Не съм правил подобни постове с такава цел, но трябва да тестваш. За бутона – могат да се вграждат доста неща в самите постове, но можеш и да си направиш обикновен линк. Мисля, че ако бутона го вградиш в редактора на WordPress няма да се визуализира коректно и е по-добре да се вгради от програмист в самия код на Instant Article-а. От посочения плъгин в статията мисля, че също може да се вграждат разни неща.

   Поздрави,

 • Веселин Палавров каза:

  Отново изключително полезна статия, благодаря !!!

  • И аз ти благодаря Веско, радвам се, че ти е полезна 🙂

 • 🔰 Влез в клуба

  👤 Вход / Профил

  📗 Библиотека

  🏆 ВИП зона

  🧰 ВИП Tools

  ==========

  🔥 Facebook група

  📜 Тайните на Мастърхак

  💰 По-изгоден абонамент

  🎁 Подари абонамент

  🔴 За Реклама

  🦉 За Нас


  🔘 Общи условия

  🔘 Права за ползване

  🔘 Privacy Policy

  🔘 Cookies

  🔘 Решаване на спорове


  LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


  Facebook

  📩 office@lifehack.bg

  >