По-видими органични постове! Вижте как да инсталирате Facebook Instant Articles в WordPress (стъпка по стъпка)

В тази статия ще научите: как да инсталирате ултра бързия формат за четене на статии във Facebook през мобилно устройство - Instant Articles за собствения ви WordPress сайт - от основните настройки, до най-малките тънкости, които трябва да знаете. Това ще ви помогне да подобрите значително - скоростта на зареждане, все по-важен фактор за увеличаването на органичния обхват на постовете ви!
Сподели статията:
нови стари харесвани
bakroto
Member
bakroto

Благодаря .Стана от първия път.Какво трябва да се посочи в полетата „Account Type“ и „Номер на данъчен ИД“ „Тип данъчен ИД“, когато се прави регистрация на начина на плащане в audience network?

bakroto
Member
bakroto

Не мога да спра да чета.Променили са изискването на 10 статии.

silvina
VIP член
silvina

Още нещо относно смяната на PHP версията, тъй като ми се е налагало да го правя няколко пъти: 1. Преди да я смените, за всеки случай архивирайте текущата инсталация на WordPress. Има много малка вероятност нещо да се обърка, но по-добре да сте предвидливи. Мога да препоръчам това безплатно разширение: https://bg.wordpress.org/plugins/duplicator/, с което архивирането и възстановяването са супер лесни. То запазва файла с архива на сървъра и позволява и да си свалите локално копие на своя компютър, ако нещата съвсем се прецакат, да си го имате. 2. Някои хостинг компании дават възможност сами да си смените версията на PHP. Ако… Read more »

edikanarov
Member
edikanarov

Здравей, благодаря за подробното ръководство. Искам да задам един въпрос: Дали този вид постове са подходящи за статии от типа на ревюта с цел афилиейт маркетинг. Т.е. дали фейсбук ще позволи да се вгради бутон с линк към рекламодателя. Благодаря предварително.

Веселин Палавров
VIP член
Веселин Палавров

Отново изключително полезна статия, благодаря !!!

LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие. Ежедневно публикуваме полезно съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.