Как да видите какво се крие зад звездичките на всяка една парола [става и за Facebook]

  • 639
  • 491
  •  

Станете хакер за 60 секунди!

Разбийте Facebook парола...и не само!

🚨 Представете си следната ситуация:

Подозирате половинката си или детето си в нерегламентирана дейност във Facebook или в сайт за запознанства - изневяра в първия случай или опасно поведение във втория.

За да разберете истината или, за да вземете мерки ако става дума за детето ви, трябва да влезете в съответния профил - било то в социална мрежа или в сайт за запознанства.

Но имаме проблем!

Как да влезем в профила, след като "обектът" ни винаги се предпазва от чужди погледи като веднага излиза от профила си (Log Out), щом решr да станe от компютъра?

Как да видим паролата, която се крие зад звездичките?

За радост, двата най-популярни браузъра Chrome и Firefox имат автоматично попълване на паролата - функция, която повечето от нас използваме постоянно.

Благодарение на нея "обектът" лесно може да бъде "хакнат"! Но не чрез познатите програмистки трикове и сложни алгоритми, а чрез социален инженеринг!

Как точно да стане това ли?

Просто трябва да издебнем "обектът" кога е оставил автоматичното попълване на паролите в браузъра си (или в общия ни компютър) и след това да разкрием паролата като разберем какво се крие зад звездичките! След това лесно ще можем да отворим целия профил и на спокойствие да разгледаме какво се крие там.

🔥 Важно: добре помислете дали наистина искате да си отговорите на този въпрос! Струва ли си да разберете истината или е по-добре да не знаете?

Как да видим паролата, която се крие зад звезвичките?

Не спирайте да четете, много е лесно...


  • 639
  • 491
  •  
9 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg