Как да видите какво се крие зад звездичките на всяка една парола [става и за Facebook]

Станете хакер за 60 секунди!

Разбийте Facebook парола...и не само!

🚨 Представете си следната ситуация:

Подозирате половинката си или детето си в нерегламентирана дейност във Facebook или в сайт за запознанства - изневяра в първия случай или опасно поведение във втория.

За да разберете истината или, за да вземете мерки ако става дума за детето ви, трябва да влезете в съответния профил - било то в социална мрежа или в сайт за запознанства.

Но имаме проблем!

Как да влезем в профила, след като "обектът" ни винаги се предпазва от чужди погледи като веднага излиза от профила си (Log Out), щом решr да станe от компютъра?

Как да видим паролата, която се крие зад звездичките?

За радост, двата най-популярни браузъра Chrome и Firefox имат автоматично попълване на паролата - функция, която повечето от нас използваме постоянно.

Благодарение на нея "обектът" лесно може да бъде "хакнат"! Но не чрез познатите програмистки трикове и сложни алгоритми, а чрез социален инженеринг!

Как точно да стане това ли?

Просто трябва да издебнем "обектът" кога е оставил автоматичното попълване на паролите в браузъра си (или в общия ни компютър) и след това да разкрием паролата като разберем какво се крие зад звездичките! След това лесно ще можем да отворим целия профил и на спокойствие да разгледаме какво се крие там.

🔥 Важно: добре помислете дали наистина искате да си отговорите на този въпрос! Струва ли си да разберете истината или е по-добре да не знаете?

Как да видим паролата, която се крие зад звезвичките?

Не спирайте да четете, много е лесно...

  • 632
  • 491
  •  
Вандер
Гост
Вандер

Здравейте,аз не съм злонамерен и не искам да навредя на никого,но искам да разбера паролата на една приятелка,нещо много ми се губи.Не сме на един компютър,тя е от друг град,мисля че ползва Wi-Fi връзка.

Радев
Гост
Радев

При мен проблема е, че когато жена ми въведе имейла си, паролата й не се появява автоматично в полето. Има ли начин да се при това положение да се разбере паролата?

Галя
Гост
Галя

Здравей те! Трика е много полезен,обаче аз срещам проблем! Искам да вляза в профила,но във Chrome е изтрита цялата история,няма запазени пароли на никой сайт и при всяко влизане се трие историята? И въпроса ми е как тогава да разбера паролата с този трик….не ми се получава? Благодаря предварително!

Преслава
Гост
Преслава

Good

Николай Сисоев
Гост
Николай Сисоев

Точно това ми трябваше. Моят Chrome ми пази паролите, но аз ги забравям.
Сега вече мога да си ги припомням 🙂

Милен Илиев
Гост
Милен Илиев

Здравей,
почти всички статии които съм чел в сайта ми носят някакво удовлетворение от това, че съм сe обогатил с нещо ново, но тази направо ме разби.

Защо някой би искал да ти види запазената парола с цел да следни дейността ти в съответния сайта, ако просто може да цъкне на бутона вход (ако наистина си запазил паролата) и да влезе в профила ти.

Единствената причина която ми идва на ум е да пробва със същата парола в друг сайт в който имаш регистрация, но не си си запазил паролата за него!

Изпускам ли нещо?

Ivo
Гост
Ivo

Добре де, ако знаем юзъра и паролата се появява автоматино не можем ли направо да влезем, без да знаем точната парола? 🙂

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg