ВЛЕЗ В КЛУБА

Трупаш умения и знания или просто колекционираш безплатна информация?

  •  
  •  
  •  

🎧 + Аудио вариант за абонати

Днес лесно можеш да хванеш вируса на "прекомерната пасивност", т.е. навика да черпиш от информацията, която е на разположение, вместо активно да трупаш знания и опит в области, които са ти интересни и полезни.

Но как да се отървеш от опияняващия цифров наркотик? Трудно! За да постигнеш резултат помисли за начина, по който прекарваш времето си!

В "Седемте навика на високоефективните хора", Стивън Кови нарича това „кръгът на контрол“, който се бори с "кръгa ни на загриженост".

Реактивни хора - Голям кръг на загриженост и малък кръг на контрол. Толкова много енергия и време прахосани за събития върху, които нямат никакъв контрол. 

Проактивни хора - Голям кръг на контрол и малък кръг на загриженост. Много енергия и време фокусирани върху проблеми, които са под техен контрол.

Най-важното, което трябва да извлечеш, е че трябва да търсиш специализирана и полезна информация, която да прилагаш в живота си, а не да позволяваш на случайната такава постоянно да отвлича вниманието ти.

Това е мисията на нашия VIP клуб Мастърхак. Клуб за хора, които наистина искат да научават нещо, което могат да приложат, а не просто да четат яки статии и да ходят на курсове, само за да си хващат гаджета.

Кръгът на контрола е всичко, което се отнася директно до теб:

0 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

☎️ 0878 977 107

🔰 Стани член на клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🌀 Поднови абонамент

==========

❤️ Секретна група

💻 Инструкция за групата

ℹ️ Инфо за клуба

📺 Обиколка на Мастърхак

🔄 Автоматичен абонамент

🎁 Подари абонамент

⭐️ Отзиви за клуба

🎯 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Вход за клуб
Мастърхак
Най-после безплатна е-книга, която ще ти е истински полезна:
Постигай целите си два пъти по-бързо!
1. Въведи имейла си 2. Отвори пощата си 3. Потвърди абонамента си 4. Изтегли книгата