Как да създадеш работеща Facebook Messenger Реклама – пълно практическо ръководство!

В това ръководство ще научиш какво представлява този тип реклама, какви са реалните ползи от нея, какви са разликите при различните формати Messenger Ad, как се създава Newsfeed Messenger реклама в 5 лесни стъпки, как се създава Sponsored Messages реклама в 4 лесни стъпки, как се създава Home Messenger реклама в 3 лесни стъпки, много идеи за приложение на Messenger Ad, полезни съвети за съобщенията в бизнес страниците и защо Messenger рекламата е толкова важна?
  •  
  •  
  •  
blagavest
VIP абонат
blagavest

Здравейте, хора! 🙂 Искам да споделя със вас нещо, което при мен се оказа проблем. Просветих се с нещата написани от Христо, реших да приложа стъпките описани в „Как да създадеш Newsfeed Messenger реклама в 5 лесни стъпки“ и се сблъсках с проблем. Оказа се, че настойката на акаунта за време също е важна, рекламата ми не тръгна въобще. Щателно разследване, къде мога да съм сбъркала, за да се случва, така че всичко да е 0 в показателите на рекламата ме отведе до заключението, че настройката на часовата зона на акаунта беше с тихоокеанско време. Промяната на тази настройка води… Виж още »

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg