Как да създадеш супер здрава основа за имейл маркетинг, който ангажира и продава

Резюме: Имейл маркетингът все още е един от най-ефективните канали за брандинг и продажби! Затова ще съберем на едно място най-добрите практики, стратегии, инструменти и примери, които да приложите и във вашия.

Ще бъда откровен с вас - несериозно и непрофесионално е да ви обещаваме доказано работещи формули и гарантирани продажби просто, защото всеки бизнес е различен.

Но ви обещавам, че в тази серия от ръководства ще намерите доказано добри идеи, които да приложите и да тествате, за да подобрите в пъти имейл маркетинга си.


Вече няколко седмици анализираме и отсяваме информацията по темата.

Извадихме и есенцията на нашия личен опит и инструменти, които ползваме, за да създадем практически ръководства, които ще разделим на 4 части:

 • Фундаментите на успешната маркетингова стратегия (полагането на основите)
 • Как да събираме имейли - тактики, идеи, инструменти, чат ботове и примери
 • Копирайтинг за имейли - какво да им напишем, за да продаваме повече
 • Увеличаване на продажбите с имейли - трикове и инструменти

📝 Бележка: щом излезе нещо ново и ефективно ще го добавим към съответното ръководство по темата, за да е винаги актуално, когато го отворите!

Целта на това и следващите ръководства по темата ще бъде:

Да ви дадем пътна карта, която да ви даде идеи за увеличение на лоялната ви аудитория и продажби чрез създаването и изпълнението на печеливши имейл стратегии!

Ще започнем с "арматурта", която се полага при всяка ефективна имейл концепция - онези стратегически подсилващи неща, без които всичко останало ще се сгромоли.

Да видим каква я свършихме...

 • 151
 •  
 •  
 • a.stoyanova каза:

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  Много детайлно и полезно ръководство!!! Ще ми бъде изключително полезно и то точно в момент, в който след много проби и грешки все още търся правилния продход за нашия бранш. Сега „картината“ определено е пълна и пътеката по-ясна. Благодаря 🙂

  • Благодаря ти и аз! Надявам се следващите части, които предстоят да ти бъдат от още по-голяма полза. Когато ги публикуваме ще се радвам да споделиш 🙂

 • 🔰 Влез в клуба

  👤 Вход / Профил

  📗 Библиотека

  🏆 ВИП зона

  🧰 ВИП Tools

  🔥 Facebook група

  📜 Тайните на Мастърхак

  🎁 Подари абонамент

  🔴 За Реклама

  🦉 За Нас


  🔘 Общи условия

  🔘 Права за ползване

  🔘 Privacy Policy

  🔘 Cookies

  🔘 Решаване на спорове


  LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


  Facebook

  📩 office@lifehack.bg

  >