Как да създадеш супер здрава основа за имейл маркетинг, който ангажира и продава

Резюме: Имейл маркетингът все още е един от най-ефективните канали за брандинг и продажби! Затова ще съберем на едно място най-добрите практики, стратегии, инструменти и примери, които да приложите и във вашия.

Ще бъда откровен с вас - несериозно и непрофесионално е да ви обещаваме доказано работещи формули и гарантирани продажби просто, защото всеки бизнес е различен.

Но ви обещавам, че в тази серия от ръководства ще намерите доказано добри идеи, които да приложите и да тествате, за да подобрите в пъти имейл маркетинга си.


Вече няколко седмици анализираме и отсяваме информацията по темата.

Извадихме и есенцията на нашия личен опит и инструменти, които ползваме, за да създадем практически ръководства, които ще разделим на 4 части:

  • Фундаментите на успешната маркетингова стратегия (полагането на основите)
  • Как да събираме имейли - тактики, идеи, инструменти, чат ботове и примери
  • Копирайтинг за имейли - какво да им напишем, за да продаваме повече
  • Увеличаване на продажбите с имейли - трикове и инструменти

📝 Бележка: щом излезе нещо ново и ефективно ще го добавим към съответното ръководство по темата, за да е винаги актуално, когато го отворите!

Целта на това и следващите ръководства по темата ще бъде:

Да ви дадем пътна карта, която да ви даде идеи за увеличение на лоялната ви аудитория и продажби чрез създаването и изпълнението на печеливши имейл стратегии!

Ще започнем с "арматурта", която се полага при всяка ефективна имейл концепция - онези стратегически подсилващи неща, без които всичко останало ще се сгромоли.

Да видим каква я свършихме...

Сподели 😍
нови стари харесвани
a.stoyanova
VIP член
a.stoyanova

⭐⭐⭐⭐⭐

Много детайлно и полезно ръководство!!! Ще ми бъде изключително полезно и то точно в момент, в който след много проби и грешки все още търся правилния продход за нашия бранш. Сега „картината“ определено е пълна и пътеката по-ясна. Благодаря 🙂

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Top