Не изпускай нито една среща от световното по футбол в Бразилия – удобен интерактивен график

Бразилия,график,футбол

Цялата програма на световното по футбол 2014 в Бразилия

Знаете ли наизуст разписанието на всички мачове от световното по футбол, което ще се проведе тази година в Бразилия? Глупав въпрос, нали?

За да не се притеснявате, че не помните кога ще играят любимите ви отбори, в този пост ще ви дам инструменти, благодарение, на които няма да рискувате да се лишите от гледката на най-оспорваните срещи в събитието на годината. И за разлика от други скучни графики и списъци, по-надолу следва нещо интерактивно.

След като влезете в сайта на интерактивния график /линк по-надолу/, за по-задълбочен преглед към всяка среща, използвайте кръглото колело с данни. Просто посочете с мишката групата, която ви интересува и ще получите повече информация от изскачащите прозорчета с инфо за това кои страни участват и тяхно кратко био.

В средната част на графика ще видите и местата, където ще се проведат мачовете. Всяка от тези информационни точки ще ви предоставят и подробности за стадиона, включително и неговия капацитет и дата, в която е бил отворен. След като прекарате известно време в разглеждане на програмата на световното по футбол в Бразилия, ще установите, че притежавате най-важната информация, нужна за добрата организация на предстоящите приятните вечери пред телевизора.

Кой изтегли най-лошия жребий, как са подредени групите, кои са всички отбори участници на световното, на кой стадион ще играят и други полезни данни:

fifa-world-cup-2014

[su_spacer size=”2″]

[su_button url=”https://www.aljazeera.com/indepth/interactive/2013/12/interactive-world-cup-2014-draw-2013126142235897147.html” target=”blank” style=”flat” background=”#39a03f” size=”11″ center=”yes” radius=”5″ icon=”icon: trophy”]Може да разгледате графика от тук[/su_button]

[su_spacer size=”2″]

Ако все пак това не ви е достатъчно, предлагам ви да разгледате и следващото страхотно място, заредено с информация за световното по футбол в Бразилия 2014.

То разбира се е специалната секция в официалният сайт на ФИФА icon-external-link 

Там липсва някаква ефектна интерактивност, но подготвената програма ще ви даде ясна представа за това кога са мачовете /дори според нашето часово време/, кой с кого ще играе, как са подредени групите и как се движат резултатите по време на шампионата.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: