23 неписани правила за живота…

живот,правила

В тази статия ви представям няколко от неписаните правила на живота според авторитетното мъжко списание, които са неизменна част от него!

Сигурен съм че в някои от изброените 23 неписани правила, ще видите и някое ваше негласно правило, което присъства и във вашия живот.

Ето ги и тях:

1. Много по-важно е да имаш добра здравна застраховка, отколкото добро здраве

2. Не блъфирайте повече от веднъж, когато играете покер с приятели

3. Ако някой от големите босове в работата ти, съвсем неочаквано ти каже нещо наистина хубаво, и е приятелски настроен-това не означава нищо за него. Дори шефът да е баща ти!

4. Носете толкова черно, колкото можете повече. То ви прави да изглеждате по слаби, готини и сексапилно сериозни. Избягвайте само черните дънки, отвратителни са!

5. Когато някой в семейството ви преминава през развот, застанете на страната на кръвния роднина

6. Мъжът, който не може да танцува, не може да разговаря, и не може да осигури психологическа подкрепа на една жена е само половин мъж. Другата половина не може готви, не може да чисти и по лошото е че има нужда от едно питие….:)

7. Не си правете видима татуировка по-голяма от пениса ви!

8. Има моменти, в които добрите съседи са по – важни от добрия квартал и от добрите приятели

9. Да кажеш на една жена “Ти си велик човек и страхотна личност” се приема като все едно да и кажеш че не я обичаш повече!

10. Бъдете внимателни, когато правите обществено обсъждане на любимото си хоби, тъй като повечето хобита за останалите, които трябва да ви слушат са скучни, патетични и изобщо не ги вълнуват.

Едно от най-скучните неща е когато някой разказва за хоби като колекциониране на монети, марки, наблюдение на птици, боулинг, тенис на маса, чат, поезия, киноложки изложби, музика, йога, тичане, религия и др.

Много много досадно… Повярвайте ми, единствените хобита с които можете да впечатлите някой и той да ви слуша са летенето, риболова и голфа.

11. Дъгата в небето е начин Бог да ни припомни, че красотата е оптическа илюзия с изключение на красивите спортни автомобили 🙂

12. Никога не носи дрехи, които твоите колеги не приемат и отхвърлят.

Въпреки че зелената блуза или вратовръзката на точки изразява твоята индивидуалност и ти се гордееш с това, твоите “любими” колеги ще го възприемат все едно се делиш от тяхната група и ще те отхвърлят и вероятно ще те нарочат като странен тип и като човек на когото не може да се има доверие.

И това е само заради едни дрехи….

13. Знам че ти се иска, но ти никога няма да станеш рок звезда…

14. Колкото повече минаваш през живота, ще откриеш че все повече от нещата, които си учил в училище са безполезни, с изключение на психологията

15. Казвайки на някой от твоите мениджъри “Аз действам и гледам на нещата малко по-философски” , означава че ти току що му каза че си тотален загубеняк!

16. Когато бягаш в парка в горещ летен ден, моля те моля те, не си сваляй тениската ако си наистина космат…

17. Опитайте се да ходите на работа гладко изгладени.

И най-малката бръчка на ризата ви ще накара злобните ви колеги да си измислят сценарий и да го развият, за това колко сте самотен и колко финансови проблеми имате.

Не им давайте това удоволствие на кучките…

18. Винаги, по всеки възможен начин, предполагайте че лицето, с което говорите е по-интелигентен, по-добре изглеждащ, по-строен и по-успешен, отколкото в действителност е!

19. Начинът, по който една жена изглежда, действа и говори, не казва нищо за това колко добра е тя в леглото!

20. Да полудеете, докато гледате голям мач е признак за вашето добро психическо здраве!

21. Никога не казвай за проблемите си на никого. На 20% от хората не им пука за тях, а останалите 80% ще се радват че ги имаш!

22. Никога не се страхувай да тръгнеш по път, който ти е непознат! Много от великите неща са изобретени и измислени точно в резултат на грешка

23. Може би най-големия въпрос на живота ни е да решим “Какво да правим с времето, което ни е дадено?”

А кои са вашите неписани правила? Сигурен съм че имате такива, които не присъстват в списъка. Ще се радвам да ги споделите с нас…, не се колебайте!

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак