Извинете сър, колко дълъг е вашият Пенис – или колко важна е дължината на “едноокия Джо”?

пенис

Имат ли мъжете причина да са много по-заинтересовани и притеснени от размера на пениса си, отколкото са техните партньорки? На тях изобщо пука ли им за това?

Много мъже по света са безнадеждно заети да се занимават с размера на пениса си и тревогите около тази част на тялото им,

…а това доста често им предизвиква огромни по размер комплекси.

Някои от нас мъжете инвестираме огромно количество от психичната си енергия  в само една част от тялото си, която и без това рядко излиза на бял свят, освен ако да си го вадите не е вашата професия….или слабост!

По дяволите, областта около стомаха ми е къде къде по-голям проблем, откоктото размера на оная ми работа….

По тази причина много “предприемчиви” хора по света са осъзнали, че доста от нас мъжете сме притеснени и несигурни относно размера на половия си член и правят всичко възможно да експлоатират това наше неудобство и несигурност, за да изкарат бърза печалба – причина превърнала се в бизнес за милиони долари.

Дори реномирани американски издания като “Los Angeles Times” публикува подобни реклами убеждаващи читателите от мъжката част да се бръкнат с хиляди долари, за да уголемят пениса си чрез пластичната хирургия и да си направят така мечтаната  “Фалопластика”, която уж ще премахне смазващия психиката комплекс, който всъщност е повече в тяхната глава, отколкото в гащите им.

И все пак размера има ли значение?


Говоренето/писането/ за размера на пениса е ако не друго, то поне е доста забавно!

Точно затова бихме искали да ви запознаем с някои интересни факти от психологията и физиката свързани с размера на така обичания от жените атрибут.

Според две проучвания, мъже които самостоятелно се стимулират или вземат медикаменти като виагра или Циалис, когато получат ерекция, размера на пениса им се увеличава на около 15 сантиметра, а до някои по надарени братя и до 18см.

Очаквахте по-големи цифри ли…?

Друго проучване е установило, че мъжете, които са по-високи и по-слаби имат по-големи пениси, отколкото мъжете, които са по ниски и по дебели.

Хм, аз май не съм особено висок…

Вижте още и → Какво се случва с дамите, когато се “натряскат”?

През 2006г учени от Калифорнийския университет публикуват статия на базата на голямо проучване, озаглавена “Има ли значение размерът?

Това е първото по рода си широкомащабно изследване, имащо за цел да разбере връзката на размера на пениса с удоволствието и психологическото му въздействие върху мъжете и жените.

Ето и някои любопитни факти от изследването:

  • 66% от мъжете в проучването си мислят, че размера на пениса им е “среден”,  12% си мислят, че пишлето им е малко, а 22% смятат, че “пистолета” им е голям.
  • 85% от анкетираните жени казват за размера на пениса на партньора си, че е “среден” или “голям” и са били доволни от неговата дължина. Останалите 15% са казали, че пениса на приятелят им е малък и по голямата част от тях са изразили желание партньора им да е с по-голям атрибут.
  • 45% от анкетираните мъже са изразили желание да имат по голям пенис. И за да се постави този процент в перспектива, 38% от мъжете в проучването са недоволни от своята височина, а 41% са били недоволни от теглото си.

/някои от данните тук ги няма в инфографиката отдолу/

interesting-penis-facts

Интересен е факта, че мъжете, които са недоволни от дължината на оная си работа, са били също и неудовлетворени от външния вид на телата и лицата си.

Освен това, повечето от тези въпросни хора нехаресващи себе си, са изпитвали и неудобство да се показват голи по време на секс пред интимните си партньорки.

Тези резултати показват, че недоволството на тези хора от размера на пениса им е свързано с нехаресването на собственото им тяло като цяло.

Макар че статистически има голяма корелация и причинно следствената връзка тук не е доказана категорично, не е ясно дали хората са недоволни от своето лице и тяло, защото им е малък пениса или обратното.

Вижте още и → Кой казва първи “Обичам те” – мъжете или жените?

Въпреки че изследването по своите размери и резултати е достойно за възхищение/поне така казват авторите му/ то си има и своите ограничения.

Главното сред тях е че размера на пенисите на анкетираните хора никога не е измерван, а те са си го казали сами, а е факт че доста от нас мъжете обичаме да послъгваме…

penis-size

Друго възможно ограничение на това проучване, е че анкетираните мъже са питани за размера на пениса им в еректирало състояние, а не в отпуснато, както и не им е зададен въпроса за обиколката на “едноокия джо”.

Това е важно, тъй като някои проучвания показват, че доста от жените са по-загрижени за обиколката, дебелината на пениса, отколкото за неговата дължина.

Между другото и аз така съм чувал…

И въпреки всичко, това проучване ми харесва, тъй като показва, че мъжете са много по загрижени за размера на пениса си, отколкото техните партньори от женски пол, което не би трябвало да е така.

Истината е, че повечето представители на мъжкия пол няма от какво да се притесняват.

За повечето мъже представата им за това, че им е много малък инструмента е повече въображаем страх и неудобство, отколкото реален факт/дано да е така/.


За финал искам да ви напомня драги колеги мъже и на вас мили дами, да не забравяме, че удоволствието от секса и любовта не се крие в дължината на пениса и в крайна сметка тя не е толкова важна.

Това, което е по-важно е сърцето и ума свързани с пениса. Добре де, и най-вероятно неговата дебелина….

И накрая един интимен въпрос: А вие доволни ли сте от размера на вашия пенис? Искрено се надявам да споделите тази тайна информация за вас в полето за коментарите, но и искрено се съмнявам, че ще го направите…

И все пак, колкото-толкова.


Още ресурси по метата:

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: