Пак ли попадна на грешния партньор? Е, този път вземи прочети това…

съвети ,д-р Голдсмит

Ако и този път не извади късмет и попадна отново на поредният олигофрен или тъпа п….ка, можеш да видиш 10-те съвета на психотерапевта д-р Голдсмит и да си извлечеш поуките за следващият път

[sws_divider_line]

Някои хора непрекъснато биват преследвани от лошия късмет в това да намерят подходящият партньор за тях. Всеки път така се получава, че поредната забивка, не е нищо повече от скучен секс, празни думи/или без думи/ и нищо повече.

Тези хора просто не могат да намерят добър партньор за себе си. И то не защото им има нещо, а може би просто, защото имат лош късмет.

Ако и вие сте от наказаните от съдбата с това все да уцелвате на грешния човек в тази статия ще ви кажа няколко съвета, които взех от много известен психотерапевт и автор на радио предаване в Америка-д-р Бартън Голдсмит, автор на книгата 100 Ways to Boost Your Self-Confidence.

Психото Голдсмит ни дава кратки и ясни съвети, чрез които да изградим мини стратегия по привличането на малко по-подходящ човек за нас. И така, нека да видим какво ни съветва д-р Голдсмит:

1. Хората сами ще си кажат кои са точно в действителност!

От вас зависи дали ще ги чуете. Ако някой ви каже, че обикновено е в лошо настроение или не знае как да бъде моногамен, добре чуйте какво ви казва и за миг не си помисляйте, че може да го промените.

2. Направете си тест драйв!

Какво имам предвид ли? Намерете време и планирайте осем часов път с кола с вашият нов партньор. Каквито и затруднения да изпитате, каквито и нерви да ви се образуват, каквито и изпитания да ви се случат-от тежко капризнечене, до желание през 5 минути да се спира, това ще направи за вас истината за вашия човек очевидна.

Такъв тест с партньора ви, особено ако още не знаете дали сте един за друг, може да се окаже неподходящ за хора със слаби нерви и сърдечни заболявания, защото може и да останете много неприятно изненадани от тежкия нрав на човека на седалката до вас!

3. Търсете някой, който е мил и любящ.

Ако имате наистина голям късмет, /въпреки че ако четете тази статия едва ли ще сте от тези хора/, вашият партньор ще има близки и семейство, които като малък ще са го научили как да се държи по точно този мил и грижовен начин.

Макар че в наши дни и да имаш семейство не е гаранция че ще получиш такова ценно възпитание, наличието на такова с подобни ценности си е добро предимство.

И ако човекът е възпитан в законите на доброто семейство и е член на такова, това ще направи и твоят живот много по-хубав.

Друг е въпроса ако ти самият/та не си просто един безчувствен манипулатор. Ако е така просто другият ще бъде жертва, ще бъде мнооого прецакан.

4. Уверете се, че човекът, с когото се виждате не пуши, дори ако вие го правите.

Ако тя или той не е пушач, това със сигурност може да ви помогне, дори да ви накара да спрете и вие с цигарите. Мислете за това по следния начин: избирам щастието пред смъртта.

И въпреки, че точно тази точка няма да е почти никакъв фактор в избора ви на партньор, едно такова обстоятелство да си хванете непушач никак няма да е зле, особено ако вие здраво пафкате.

5. Намерете някой, с който може да говорите.

Намерете някой, с който може да говорите

С течение на времето това качество става много по-важно, отколкото изглежда, по-важно дори от парите, позицията, която заемате-влияеща на доброто ви самочувствие, дори от секса!

Ако не можете да говорите с вашия партньор или да му поплачете на рамото в прекия и преносен смисъл на думата, със сигурност няма да се получи добра връзка между вас.

6. Уверете се че имате общи основи.

Тук не става въпрос за някакви общи интереси. Тук става въпрос например за това ако някой от вас иска деца, а другия изобщо не иска и да чуе за тази тема.

Това ще се окаже неизбежен прекъсвач на сделката между вас рано или късно. Духовните и политически различия могат също да допринесат с трудното справяне с комуникацията между интимни партньори.

С напредването на възрастта нашите чувства и стремежи в тези области като това да имаш деца, духовно развитие и т.н. са склонни да се засилват и да стават все по-важен фактор във взаимоотношенията между една двойка.

7. Уверете се че имате налице достатъчно разлики по между си.

Бъдете убедени, че имате достатъчно различия, така че ако сте неспособни да излизате навън, все още да можете да се забавлявате помежду си вкъщи само двамата.

Ако някой е точно като теб, ако има същите интереси, може да се получи малко скучно, даже много скучно с течение на времето. Не ти трябва такъв като теб. Трябва ти някой много по-различен.

8. Физическа съвместимост

Физическият контакт има много повече значение в докосването, отколкото в самия секс. Ако сте чувствителен човек, някой който обича нежност, докосване, милувки и всякакви такива все приятни лиготии, опитайте се да намерите някой, който споделя с вас същите желания.

Ако се върнем на по-предната точка с 8 часовото пътуване, липсата или наличието на такива желания ще се усетят със сигурност. Това наистина е един добър тест за цялостния характер на човека до вас.

Но да се върнем на физическата съвместимост. Желанието на хората за секс се променя с течение на времето и с напредването на възрастта, но нуждата от докосване, нежност, човешка близост и усещане остава сравнително постоянно, независимо от времето и възрастта.

9. Пазете се от хора, които искат да се оженят за вас веднага

съвети ,д-р Голдсмит

Ангажименти от този род са били създадени заради някаква причина. А отношения от типа много се обичаме, всичко върви добре.

И изказвания от сорта: въпреки че са минали само 2 седмици от запознанството ни давай да се женим, защото знам че ти си човека-може да продължат под тази форма дни или най много година и до там.

Нещата може и да се движат много бързо тези първи дни, но е много по-мъдро да познаваш някой най-малко от 6 месеца преди да се обвържеш по този наистина брутален начин 🙂

10. Намерете някой, който наистина ви кара да се смеете.

Ако дори всички съвети на психото д-р Голдмън до тук са ви се се сторили тъпи, глупави и безсмислени, този със сигурност ако не го спазите няма да изкарате дълго с вашия човек.

И тук не става въпрос за това да се правите, че ви е смешно всеки път, когато партньора ви ви каже нещо тъпо. Тук говорим за някой, чието чувство за хумор ви кара наистина да се забавлявате.

Защото чувството за хумор, и това не може да го оспорите, може и ще помогне да преодолеете много препятствия в живота. Ако някой може да ви накара да се усмихнете, когато не се чувствате добре като него, това наистина е голямо качество.

Финални думи

обичах те...

[sws_divider_line]

Няма гаранции в живота, няма и твърдо установени правила. Не е възможно да бъдете абсолютно сигурни за някой. Няма как да разберете още в самото начало дали това е човека за вас.

Да, ако ви хареса секса с другото ще правите компромиси, ако пък е весел, добър и нежен вероятно и със секса ще правите компромиси, но това няма да трае дълго.

Смешно не смешно тези съвети са взети от практиката на д-р Голдмън и както казва самият той  те наистина могат ако не да ви помогнат, то поне да ви насочат да вземете правилното решение за човека до вас.

Отделете малко време да чуете вашите приятели, отделете време да чуете и интуицията си. Избирането на подходящият човек по правилната причина в точното време е форма на изкуство.

И това изкуство понякога не се нуждае от съвети и помощ, то просто отговаря на всичките въпроси в тази статия от само себе си. Но ако при вас не е така моля върнете се и я прочетете отново.  И късмет следващия път…

уеб сайта на д-р Бартън Голдсмит

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак