Бъди винаги с една стъпка напред!

Колкото по-голяма власт имате, толкова по-надалеч трябва да предвиждате!

Да вземем за пример състезателя по ски спускане.

Преди да се спусне по склона с възможно най-голяма скорост, той на спокойствие оглежда участъка. Набелязва най-опасните зони, запаметява ги и си изработва стратегия за всяко трудно място.

Той е длъжен да направи всичко това, докато се движи бавно.

По време на самото състезание вече няма да има възможност да коригира каквото и да било. Всяка грешка би имала фатални последици, като се вземе предвид изключително високата скорост.

Точно така стоят нещата и в живота.

Всичко, което ми е нужно е топла постеля, добра дума и безгранична власт. – Ашли Брилиант

Колкото по-високо се изкачвате, толкова по-прецизно трябва да обмисляте какво могат да предизвикат вашите думи и действия.

Когато вие владеете ситуацията, никога не допускайте емоцията да ви надмогне и да извършите или кажете неща, за които ще съжалявате.

Колкото и съблазнителна да ни се вижда властта, колкото и да ни се струва, че можем да я получим с лекота, самоцелният стремеж към нея не е никак добра идея. Който се е устремил към властта, е длъжен предварително да е наясно какво желае да постигне с нейна помощ.

Знаем какво се получава, когато някой си каже:

“Ехааа, аз командвам! Дай Сега да видим какво ще правим с нея!”

Виж как да завладееш бонусите в спортните залози на 1xBet.


Очевидно, едно е да мечтаеш за власт, съвсем друго – да я притежаваш.

Спечелиш ли я, тя задължително поражда очаквания. Не само у властимащия, но и у онези, които искат да го употребят за своите цели. Марионетни режими са съществували много преди да се появи това понятие.

Ето защо човек трябва да е подготвен за всякаква евентуалност далеч преди да е спечелил властта.

Не забравяйте: вашето влияние не е тайна, то се основава на обстоятелството, че възможно най-много хора знаят за него и се надяват да получат одобрението ви. В момента, в който се сдобиете с власт, върху вас ще се нахвърлят толкова много хора със свои желания, надежди и идеи, че без съмнение ще се радвате, задето сте обмислили някои неща предварително.

Кои са най-мощните 5 вида ВЛАСТ според “черната наука”
ПРОЧЕТИ

Хората, които се стремят към властта, за да я ползват, и другите, които искат трайно да я притежават, могат да бъдат сравнени с начинаещия и опитния шахматист.

Начинаещият е щастлив, когато извади от строя колкото може повече противникови фигури. Щом елиминира дадена фигура, той започва да умува как да отстрани следващата. Разбира се, така няма да спечели партията, но той и бездруго не цели това. Иска само да нанесе щети на противника си, понеже това му създава чувство за сила. Умелият играч, напротив, вижда само едно – победата.

Още от първия ход цялата му стратегия е устремена не към възможно най-зрелищното разбиване на вражеските войски, а единствено към това да пресече всякаква възможност за бягство на противниковия цар.

Един велик шахматист е казал:

Побеждава онзи, който мисли с един ход напред. Този ход е решаващ! Колкото по-голяма власт имате, толкова по-надалеч трябва да предвиждате!

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: