Eat This Much ще организира най-удобния, здравословен и разнообразен хранителен план според предпочитанията ти!

здравословен ,хранителен ,план ,eat this much

Eat This Much – приложение, което съставя план за хранене, базирайки се на твоите предпочитания. Използвах го няколко дни и съм готов да ти разкажа как да се възползваш от него.


Намирам се в процес на търсене на най-удобния хранителен режим.

Омръзна ми да се ограничавам с безвкусно пиле и ориз, но и да се тъпча с шоколадови бонбони също нямам особено желание. Това приложение съставя план за хранене за ден, седмица или месец в зависимост от това какво количество калории и нутриенти искаш да получаваш.

Преимуществото, и едновременно с това недостатък, е разнообразието от храна, която ще намериш в приложението. Заедно с баналния (но много вкусен) омлет и нискомасленото мляко, то ми предложи да си приготвя чийз кейк с бадеми и бифтек с лайм, джинджифил и подправки. Въпреки, че точно това нямам намерение да си го приготвям, за тези, които обичат да готвят инструментът ще е ценна находка.

Моят план за деня

Хареса ми това, че мога да управлявам не само количеството калории, но и съотношението на белтъчините, мазнините и въглехидратите.

Но ако не знаеш какво количество хранителни елементи е добре да консумираш, то може да оставиш стандартните настройки на услугата, те са близки до оптималните.

eat

Ако бях вегетарианец, веган или се придържах към палео диетите, щях да използвам доста често Eat This Much. Може да регулираш начина си на хранене или диетата си в зависимост от начина си на живот, тренировки и възгледи ти за хранене.

Искаш да ядеш само плодове и зеленчуци? Или пък месо? Няма проблем!

Освен това, аз например не обичам брюкселско зеле и съм сигурен, че и ти имаш хранителен продукт, който не понасяш. Всякакви такива лични гадости могат да бъдат въведени в графа изключения, и повече няма да ги видиш в менюто си.

Използвах приложението в безплатната му версия.

Единствената по-интересна функция, която евентуално може да те накара да се замислиш да го купиш е плана за хранене за седмица ( в безплатната версия можете да създаваш план само ден за ден ). Но мисля, че не си струва.

Приложението може да се използва достатъчно ефективно и безплатно.

The-automatic-meal-planner---Eat-This-Much

Ако ограничаваш режима си до точно определен брой калории, то много добре знаеш, че се смятат сложно – предизвикателство си е. Доста трудно е и изчисляването на калории при домашно приготвените ястия в състава, на които влизат различни продукти в различни количества. А и кой има времето да го прави?

Тук нещата са простички – когато въведеш броя на калориите и броя на дневните хранения, то получаваш менюто си за деня. Можеш да поръчаш тези ястия в ресторант или кафетерии, а можеш да си ги приготвиш и сам.

Особено внимание заслужават настройките на личните ти хранителни предпочитания. Както вече споменах, може не само да избереш да си вегетарианец, веган или просто обичаш да си хапваш от всичко, а и имаш възможност да изключиш продуктите, които не харесваш или по-важното – имаш алергия към тях.

Ползването на този помощник в диетите е доста лесно.

Регистрираш се чрез профила си във Фейсбук или чрез мейл (може и без регистрация), попълваш данните си – тегло, височина, пол, възраст, бюджет на ден и т.н., след това въвеждаш какъв тип храни предпочиташ – веган, палео и т.н., посочваш храните, които не можеш да понасяш, определяш брой калории за деня и си готов.

Ако си стигнал до извода, че за добрия външен вид не е достатъчно само да разнасяш дупето си наляво-надясно из фитнеса, а и трябва да се храниш правилно, за да извървиш дъъългия път до съвършеното си тяло – опитай приложението.

[su_button url=”https://www.eatthismuch.com/” target=”blank” style=”flat” background=”#2ECC71″ color=”#ffffff” size=”8″ wide=”no” center=”yes” radius=”0″ icon_color=”#ffffff”]Пробвай Eat This Much[/su_button]

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак
Работи по-умно, печели повече
Клуб Мастърхак
Инструменти, общност и ресурси, които ще ти помогнат да развиеш бизнеса и да подобриш живота си.
4.8 / 5 от 2100+ човека
Работи по-умно, печели повече
Инструменти, нови идеи,
общност и ресурси