Неподозираните „подаръци“, които можеш да получиш от едно круизно пътешествие!

круизни пътувания
Запази за после

? за четене: 6 – 8 мин.

Работата на свободна практика или тази от разстояние представлява цял отделен вид икономика и често я наричат „gig economy“. Благодарение на нея доста бизнеси са станали гъвкави и конкурентноспособни в сравнение с традиционните, а на пръв поглед налудничави проекти изплуват на повърхността и променят бизнес средата.

Да, от една страна този процес генерира съществена допълнителна свобода, гъвкавост и оптимизация на времето, но от друга поражда и засилва трайни тенденции към растяща персонална изолираност, намален брой срещи на живо и социална среда с понижена активност „лице в лице“.

Хората, които са избрали това, трябва да се справят и с многобройни негативи, най-пренебрегваният, от които е социалната изолация, която има сериозни последствия върху живота на съвременния работещ и много зает човек!

Ако и вие сте в подобна житейска клопка, ето нещо конкретно, което да направите по въпроса – Алтернатива, която съчетава почти всичко, което ще ви помогне да излезете от социалната изолация и да се върнете на пистата заредени и мотивирани, защото…

Круизът е нещо повече от пътешествие…

Ако сте човек, който работи дистанционно вероятно сте чели подобни съвети за избягване на социалната изолация и се питате за конкретиката:

Кое е лекарството за тази болка?

Болката е разпозната от бизнеса и разбира се той е създал много продукти, които да удовлетворят тази нужда от общуване и с други хора.

Като се започне от групово месене на хляб и се стигне до салса танци.

Има обаче нещо по-добро…

Круизните пътувания имат най-голям потенциал именно за пълноценно общуване с нови хора, което често променя и отношението към живота.

Хора, които да пътешестват заедно – дигитални номади, фрилансъри, програмисти, инвеститори, мениджъри и всички сходни други професии, чиято дейност вече не изисква персонално присъствие на определено място.

Мислейки за тази емоционална пропаст в живота на съвременния човек – социалната изолация и потенциала на круизите ние от Cruise.BG решихме, да съберем на едно вълнуващо пътшествие този тип хора.


Стигаме и до най-важните въпроси – Къде, Кога и Колко?

? 20 – 27. септември 2018

На борда на най-новия и най-голям кораб в света за 2018 г. – Symphony of the Seas, на световно известната круиз линия Royal Caribbean.

Всъщност, с кораб като Symphony of the Seas, маршрутът е почти без значение. Стъпвайки на борда му сами ще се убедите, че именно корабът е нашата дестинация.

Само вижте за какво морско чудо става дума:

круизни пътувания


круизни пътувания

круизни пътувания

? ЛЮБОПИТНО: Корабът има капацитет за 6780 пасажера и 2394 човека обслужваш персонал; 188 каюти с прозорец, 1796 каюти с балкон, 189 апартамента и 46 каюти за пасажери в колички. Дълъг е 362 метра, широк е 66 метра и разполага с 15 палуби над водата.

? От къде тръгва?

Това своеобразно бижу, реещо се под флага на Бахамските острови ще тръгне от Чивитавекия (Рим) и ще ви отведе до: Неапол (с възможност за посещение на Помпей или остров Капри), Барселона, Палма де Майорка, Марсилия (и за Прованс) и Ла Специа (с възможности за Пиза или Флоренция). Крайната точка е отново Чивитавекия (Рим).

До началната – крайната точка има директни нискотарифни полети от София.

? Важно е да знаете…

Предвид това какви хора каним на това пътешествие ясно осъзнаваме, че свободата и независимостта са водещи при тях и затова не сме си позволили да влезем в ролята на водач и екскурзовод на групата, който определя програмата на всеки един ден.

По-скоро сме организатор с основна цел да създадем благоприятна и стимулираща среда на борда за срещи, контакти, общуване между хора със сходни интереси и перспектива за развитие на връзките и след пътуването.

круизни пътувания

Ето защо сме предвидили да вечеряме заедно, за да има всеки възможност да разкаже  преживяванията си, да сподели мнение и да планира нещата за следващия ден.

Разбира се през деня има различни опции за индивидуална програма:

Релакс с книга на някоя палуба, каране на сърф  на симулатор или участие в разнообразни групови активности като екскурзии на брега.

Корабът ще бъде подвижният дом за тези седем дни, но скуката не е добре дошла. Ще можете да се възползвате от много и разнообразни забавления, а на разположение са достатъчно съоръжения, които без съмнение ще искате да пробвате.

Открехвам още малко завесата зад това технологично морско чудо:

 • The Ultimate Abyss – най-дългата пързалка на кораб с височина 10 етажа
 • Boardwalk Arcade – зона за всевъзможни игри и забавления
 • FlowRider – два симулатура за сърф на най-горната палуба
 • Две стени за катерене, всяка по над 13 метра височина
 • Спускане по въже (zip lining) на височина 9 палуби с дължина 25 метра
 • Баскетболно игрище с реални размери; ледена пързалка; аквапарк
 • Спа център Vitality at Sea Spa и фитнес център от най-ново поколение
 • 5 басейна, 10 джакузи-вани и солариум

И тъй като корабът е един мини град, то той си има и цял квартал Central Park, който ще ви пренесе в Ню Йорк – с градина, галерии, ресторанти и магазини. ?

круизни пътувания


круизни пътуванияАко се озовете в Bionic Bar ще имате странна среща – с два робота, които като опитни бармани ще забъркат поръчания им коктейл.

Казано накратко:

На кораба са се погрижили всички сетива да бъдат нахранени и всеки вкус да бъде удовлетворен – с представления и акробатични изпълнения в Aqua Theater, мюзикъли в основния театър, джаз клуб, нощни клубове и барове с музика на живо, казино.

И гурме преживяването е осигурено с основния ресторант и още 20 възможности за хранене в заведения и специализирани ресторанти с различна кухня и тематика.

Вече сигурно се питате:

Реално ли е това пътуване, наистина ли ще се състои и какви са цените?

? Отговорите:


Пътуването е потвърдено и провеждането му е гарантирано.

Понеже нямаме търпение да ви запозная с новата перла в колекцията на Royal Caribbean в началото на април ние от Cruise.BG, като един от официалните представители на круиз линията, ще бъдем в Барселона за официалното откриване на кораба и ще имаме удоволствието да попътуваме с него за 3 дни.

Ще споделим впечатления и снимките във Фейсбук групата Круизи: Българско круиз общество. Следете я!

? Още нещо много важно:

 • Свободните места на добри цени намаляват с всеки изминал ден.
 • Цените се менят постоянно, като тенденцията обикновено е възходяща.
 • Подробна информация за цените и условията можете да намерите ТУК.
 • А запитване може да изпратите от ТУК.

Бъдете част от тази уникална възможност за среща на общността на Cruise.BG на едно също толкова уникално място – борда на една фантазия превърната в реалност – корабът Symphony of the Seas. Очакваме ви!

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак