Повиши енергията, тонуса и фокуса си с Brain Body Booster – качествената екипировка за твоя мозък!

Само за един ден мога да се почувствам на пътешествие от противоположности. Мога да преживея стрес и отпускане, щастие и тъга, изблик на енергия и крайна умора.

Удивително е колко много емоции и физически промени мога да изпитам за едно денонощие. Познати ли са ти тези чувства? 

Нашето тяло е изключително  устойчиво и адаптивно към различни условия, но не и без да му облечем необходимата “екипировка”, за да продължава да ни служи.

“Даже най-неуморимата човешка мисъл, изпада понякога в дрямка.” – Мишел дьо Монтен

Ако за теб е важно да си в отлична форма, вероятно си наясно, че формулата за издръжливост включва освен добра физическа активност на целия организъм, така и на твоя мозък.  Всъщност той е най-гладен за енергия от твоето тяло?

Мозъкът поглъща над 20% от дневния ни енергиен прием. Енергията ни е необходима, за да поддържа здрави мозъчните клетки, а също и да подава мозъчни импулси.

Ако и твоето ежедневие е динамично и натоварващо, има дни, в които каквото и да правиш имаш нулева концентрация, а ентусиазма ти се е изпарил някъде.

Не знам за теб, но за мен тези моменти са почти всеки следобед… Просто тогава енергията ми драстично намалява. Сигурно защото до обяд съм в офиса, знам ли…. Но безспорен факт е, че независимо, дали подготвяш важни изпити или си собственик на бизнес, твоят успех и продуктивност са изцяло свързани с благоразположението на твоя ум и тялото. 

Не позволявай целите ти да дерайлират всеки път, когато умът ти загуби фокус.

Разбира се, има решение и точно за това ще ти разкажа в следващите редове.

За бърза реакция при разфокусиран ум, можеш да разчиташ на доказаната естествена формула за издръжливост и концентрация на Brain Body Booster от Cvetita herbal. 

Този екстракт съдържа едни от най-мощните естествени вещества действащи стимулиращо на енергията, тонуса и мозъка.

Но нека видим как точно влияе на фокусирането…

Първото е веществото таурин –  естествено съединение, което се съдържа в храната. Обикновено си го набавяме чрез месото, рибата и майчиното мляко.

За какво е полезен таурина?

 • подпомага дейността на нервната система
 • регулира на кръвното налягане и подобрява здравето на сърцето.
 • повишава вниманието и концентрацията.
 • действа и като антиоксидант – защитава  клетките от увреждащото влияние на свободните радикали
 • предотвратява тромбообразуването
 • действа благотворно за намаляване на холестерола

Тауринът намира широко приложения и в културизма – играе ролята на наподобяващ на инсулина агент. Той може да усили метаболизма на глюкозата и аминокиселините. По този начин увеличава обема на клетките и може да забави протеиновия разпад.

Експериментално е доказано, че стимулира глюкозното покачване в клетките с 50%.


Следващата важна съставка  е мощен енергиен стимулатор. Ако усещаме спад в жизнеността, на помощ  ни идва Гуараната. Тя е  вечнозелено, пълзящо растение, което расте по поречието на Амазонка. Има доказани редица ползи за здравето ни. 

Какво знаем за нея?

Съществува много екзотична история около откриването на гуараната.

Легендата разказва, за живота на  местните амазонски племена Тупи и Гуарани. Според нея, едно от върховните божества убило обичано дете. Като признание на скръбта на племето, те заровили очите на детето в земята. Така се появило растение, с малки червени плодчета, наподобяващи формата на очи. Те дават сила и енергия на тялото.

Гуараната е обявена за един от най – мощните енергитици и се прилага в медицината.

Ползите от консумацията на Гуарана са:

 • изостря възприятията и концентрацията
 • подобрява менталните функции
 • премахва умората и сънливостта
 • повишава сексуалното желание при мъжете и жените
 • облекчава менструалните болки при жените

В нашия 3B (Brain Body Booster) има и още един мощен естествен стимулатор!

Ако по цял ден си “на педала”, подложен на стрес, Сибирският Женшен е твоята билка. Той е доказан, ефективен адаптомер, който стимулира тялото при стресови ситуации.

Може и да си чувал за него. Казват, че Женшена е “краля на билките”.

Toй ce прилага в тpaдициoннaтa ĸитaйcĸa мeдицинa в пpoдължeниe нa xиляди гoдини. Използването нму подобрява физическата активност, защото стимулира достигането на кислорода до мускулите и улеснява възстановяването след физическо натоварване. 

Вече може да не пропускаш тренировка в залата, докато слушаш  аудио книгата си. И да съхраниш енергия и за двете дейности…., а защо не и за онази третата?

Женшена има страшно много полезни ефекти върху тялото:

 • прочиства организма от токсини.
 • Нормализира кръвната захар
 • Укрепва храносмилателната система и може да се пие преди хранене
 • Предпазва от анемия, като повишава образуването на червени кръвни клетки
 • Увеличава притока на кръв към мозъка и подобрява творческото мислене и паметта.

Прилив от енергия и тонус за важните моменти

Едно от най- сериозните предизвикателства за постигане на дългосрочни резултати за намаляване на стреса и съхраняване на здрав организъм започва с вземането на правилни решения за комфорта на твоето тяло.

За да направиш правилен избор просто спазвай тези две правила:

 • Премахни  храните и дейности, които увреждат мозъка ти.
 • Добави храни и дейности, които дават сила на ума ти.

Ако за теб е трудност да си спомниш дадена информация или да останеш фокусиран (четеш, но не виждаш), вероятно мозъкът ти има нужда от известно стимулиране!

За щастие не е нужно да кръстосваш планините в търсене на билки и отвари.

От Цветита Хербал вече създадоха перфектната комбинация. 

Защо Brain Body Boster?

Заради енергезиращото влияние върху нервната система при стрес и умствено натоварване. Намалява умората в очите и засилва концентрацията. 

Уникалната му формула от естествени съставки премахва усещането за слабост и повишава значително способността ти да се фокусираш.

Остани буден по пътя към успеха! Дръж мислите ясни, а ума – остър, с Brain Body Booster от Cvetita Herbal! Време е за резултати!


Бележка от Христо: за да не бъде по-горе написаното просто едни приказки, преди два месеца от Цветита Хербал ми предоставиха 2 големи опаковки от Brain Body Booster-а, за да пробвам. Затова и публикуваме статията чак сега. Исках да се уверя, че тази комбинация наистина повишава енергията и тонуса.Ето какво се случи при мен… Първите няколко дни го приемах следобед (тогава тонуса ми рязко пада) и определено усетих ефекта – след 3-4 ден. Разбира се, това не е допинг и няма да полетиш над бюрото, но определено се усеща, погледа става по-бистър. Но най-голям ефект изпитах, когато реших да го пробвам сутрин, на гладно, точно преди тренировка (понякога се случва и да тренирам).  Е тогава направо енергията избухна (не ям преди да тренирам). Та ако решиш да опиташ 3B-то, пробвай го сутрин х 2 таблетки на гладно след кафенцето, например.

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: