ВЛЕЗ В КЛУБА
Николета Кръстева

Как една заета дама може да влезе във форма?

  •  
  •  
  •  

Запази за после

If you don’t care of yourself, you won’t be able to take care of business

Тези думи на Ричард Брансън важат с пълна сила за жената, която ще ви представя!

Тя се казва Николета Кръстева, на 31 години, интериорен дизайнер, собственик на интериорно студио EXTRAVAGANCE design и EXTRAVAGANCE build, фирма за строително-ремонтна дейност. Но днес няма да говорим за бизнеса и, а за самата нея, за да ви запозная с един свят на образовани, интелигентни, красиви и интересни жени, със самочувствие на успели и реализирани личности. Такива, които би трябвало да служат като модел на младите момичета  и да ги мотивират да учат, работят и да се развиват.

За съжаление масовите медии ни предоставят все по-малко възможности да се докоснем до този тип успешни бизнес дами. В следващите редове ще се опитам да поправя това!

Това, което най-често ми прави впечатление е, че жените в бизнеса са много прецизни, обръщат особено внимание на детайлите, стремят се  постоянно да се усъвършенстват и образоват като в същото време управляват фирмите си с отношение към служителите си.

Ценят ги, дават им нужната свобода, което от своя страна създава добавена стойност, желание и креативност.  Но като че ли съществува и един друг образ на сериозни, вглъбени в работата жени, неотделящи достатъчно време за здравословен начин на живот – спорт и хранене.

Проблемът: Забързаното ежедневие предполага липса на време за качествена храна, да не говорим за тренировки няколко пъти седмично. Николета е пример за делова жена, която, освен да се грижи добре за бизнеса си, умее да се грижи добре и за себе си (очевидно).

С Николета работим от около 1 година.

Преди това тя спортуваше и се грижеше за себе си, но целта й по-скоро бе да поддържа добра кондиция и форма. Не обръщаше толкова голямо внимание на храната, която консумира.

Когато започнахме режима на хранене и тренировки заедно, формата й се подобри изключително много, което от своя страна оказа благотворно влияние върху самочувствието и увереността й, и значително повиши  качеството на нейната работа.

alt-text

Николета е изключително прецизна в работата си, съответно режимът трябваше да бъде  прецизен, лесен и удобен за спазване като същевременно е пълноценен и разнообразен.

Целта в случая не бе просто отслабване, а консумиране на храна, която да дава достатъчно енергия за ежедневните задачи и достатъчно качествени хранителни вещества, които да поддържат здравето й в добро състояние. Същевременно менюто трябваше да бъде достатъчно богато на нутриенти, позволяващи й да се възстановява след тренировките и да подобрява физическата си форма.

Наистина не е лесна задача, особено когато режимът трябва да бъде съобразен с натоварено ежедневие, пътувания, срещи и вечери навън. До такава степен всичко беше предвидено, че дори имаше включена чаша вино за вечеря. Това е единственият режим, в който съм си позволил да го направя.

Но резултатът… резултатът е впечатляващ!

Николета Кръстева

Ако храненето ви се струва предизвикателство, какво остава за тренировката.

Николета е изключително сериозна в работата си, работи до късно, не обича да закъснява, прекарва много време в офиса, в срещи и на обекти, които се изпълняват от нейното студио EXTRAVAGANCE design и строителната й фирма.  Т.е. времето за тренировки е фиксирано и строго ограничено.

Споразумяхме се да е фокусирана и съсредоточена в залата и за кратко време, с високо интензивна тренировка да натовари предвидените мускулни групи.

За организиран и мотивиран човек като нея това не се оказа толкова трудно. Разбира се, както във всеки режим, така и при нея започнахме с по – леки тренировки, които всеки месец ставаха все по-детайлни, по-интензивни и по-натоварващи, което е в основата на прогреса и добрата форма. А когато говорим за хранителни добавки, нещата трябва да са изпипани.

Само натурални, качествени продукти за по – добро възстановяване и ефективност на тренировката. Използвахме протеини, л-карнитин и натурален екстракт от зелен чай и какао Цветита Хербал.

alt-text


Представих ви моята клиентка дизайнера Николета Кръстева, една дама пример за добре организиран в работата човек, който умело съчетава грижата за бизнеса с грижата за здравето и добрия външен вид.

Десетките оправдания на  много жени, че нямат време за тренировки, не могат да се хранят правилно, не получават резултати, въпреки отчаяните опити за диети, гладувания, подскачания у дома се разбиват на пух и прах от една млада, успешна, красива и работеща жена.

Надявам историята на Николета, да мотивира повече хора да се организират и да отделят малка част от ежедневието си, за да се погрижат за себе си. Това ще се върне многократно, както в работата, така и в личния живот.

Всеки, който не може сам да намери пътя и баланса може да разчита на мен, за да изградим заедно един работещ план, съчетан с ежедневието, опита и възможностите.

Кирил Танев


  •  
  •  
  •  
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
Виж всички

☎️ 0878 977 107

🔰 Стани член на клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🌀 Поднови абонамент

==========

❤️ Секретна група

💻 Инструкция за групата

ℹ️ Инфо за клуба

📺 Обиколка на Мастърхак

🔄 Автоматичен абонамент

🎁 Подари абонамент

⭐️ Отзиви за клуба

🎯 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Научи как да постигаш повече 2 пъти по-бързо
100 специално подбрани принципа и инструмента
Научи как да постигаш повече 2 пъти по-бързо
100 специално подбрани принципа и инструмента
1. Въведи имейла си 2. Отвори пощата си 3. Потвърди абонамента си 4. Изтегли книгата
*Безплатно е
1. Въведи имейла си 2. Отвори пощата си 3. Потвърди абонамента си 4. Изтегли книгата

Възстанови паролата:

Вход за клуб
Мастърхак