Как една заета дама може да влезе във форма?

Николета Кръстева

If you don’t care of yourself, you won’t be able to take care of business

Тези думи на Ричард Брансън важат с пълна сила за жената, която ще ви представя!

Тя се казва Николета Кръстева, на 31 години, интериорен дизайнер, собственик на интериорно студио EXTRAVAGANCE design и EXTRAVAGANCE build, фирма за строително-ремонтна дейност. Но днес няма да говорим за бизнеса и, а за самата нея, за да ви запозная с един свят на образовани, интелигентни, красиви и интересни жени, със самочувствие на успели и реализирани личности. Такива, които би трябвало да служат като модел на младите момичета  и да ги мотивират да учат, работят и да се развиват.

За съжаление масовите медии ни предоставят все по-малко възможности да се докоснем до този тип успешни бизнес дами. В следващите редове ще се опитам да поправя това!

Това, което най-често ми прави впечатление е, че жените в бизнеса са много прецизни, обръщат особено внимание на детайлите, стремят се  постоянно да се усъвършенстват и образоват като в същото време управляват фирмите си с отношение към служителите си.

Ценят ги, дават им нужната свобода, което от своя страна създава добавена стойност, желание и креативност.  Но като че ли съществува и един друг образ на сериозни, вглъбени в работата жени, неотделящи достатъчно време за здравословен начин на живот – спорт и хранене.

Проблемът: Забързаното ежедневие предполага липса на време за качествена храна, да не говорим за тренировки няколко пъти седмично. Николета е пример за делова жена, която, освен да се грижи добре за бизнеса си, умее да се грижи добре и за себе си (очевидно).

С Николета работим от около 1 година.

Преди това тя спортуваше и се грижеше за себе си, но целта й по-скоро бе да поддържа добра кондиция и форма. Не обръщаше толкова голямо внимание на храната, която консумира.

Когато започнахме режима на хранене и тренировки заедно, формата й се подобри изключително много, което от своя страна оказа благотворно влияние върху самочувствието и увереността й, и значително повиши  качеството на нейната работа.

alt-text

Николета е изключително прецизна в работата си, съответно режимът трябваше да бъде  прецизен, лесен и удобен за спазване като същевременно е пълноценен и разнообразен.

Целта в случая не бе просто отслабване, а консумиране на храна, която да дава достатъчно енергия за ежедневните задачи и достатъчно качествени хранителни вещества, които да поддържат здравето й в добро състояние. Същевременно менюто трябваше да бъде достатъчно богато на нутриенти, позволяващи й да се възстановява след тренировките и да подобрява физическата си форма.

Наистина не е лесна задача, особено когато режимът трябва да бъде съобразен с натоварено ежедневие, пътувания, срещи и вечери навън. До такава степен всичко беше предвидено, че дори имаше включена чаша вино за вечеря. Това е единственият режим, в който съм си позволил да го направя.

Но резултатът… резултатът е впечатляващ!

Николета Кръстева

Ако храненето ви се струва предизвикателство, какво остава за тренировката.

Николета е изключително сериозна в работата си, работи до късно, не обича да закъснява, прекарва много време в офиса, в срещи и на обекти, които се изпълняват от нейното студио EXTRAVAGANCE design и строителната й фирма.  Т.е. времето за тренировки е фиксирано и строго ограничено.

Споразумяхме се да е фокусирана и съсредоточена в залата и за кратко време, с високо интензивна тренировка да натовари предвидените мускулни групи.

За организиран и мотивиран човек като нея това не се оказа толкова трудно. Разбира се, както във всеки режим, така и при нея започнахме с по – леки тренировки, които всеки месец ставаха все по-детайлни, по-интензивни и по-натоварващи, което е в основата на прогреса и добрата форма. А когато говорим за хранителни добавки, нещата трябва да са изпипани.

Само натурални, качествени продукти за по – добро възстановяване и ефективност на тренировката. Използвахме протеини, л-карнитин и натурален екстракт от зелен чай и какао Цветита Хербал.

alt-text


Представих ви моята клиентка дизайнера Николета Кръстева, една дама пример за добре организиран в работата човек, който умело съчетава грижата за бизнеса с грижата за здравето и добрия външен вид.

Десетките оправдания на  много жени, че нямат време за тренировки, не могат да се хранят правилно, не получават резултати, въпреки отчаяните опити за диети, гладувания, подскачания у дома се разбиват на пух и прах от една млада, успешна, красива и работеща жена.

Надявам историята на Николета, да мотивира повече хора да се организират и да отделят малка част от ежедневието си, за да се погрижат за себе си. Това ще се върне многократно, както в работата, така и в личния живот.

Всеки, който не може сам да намери пътя и баланса може да разчита на мен, за да изградим заедно един работещ план, съчетан с ежедневието, опита и възможностите.

Кирил Танев

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак

Влез в клуба c голяма oтcтъпĸa и oгpoмни подаръци: 3 мeceцa FRЕЕ
+ най-полезната книга FREE

Еднократна оферта
Последни бройки
Влез в клуба с голяма отстъпка и подаръци: