Ръководство за гост автори в lifehack.bg

[su_heading size=“25″ margin=“10″]Срещнете се с нашата страхотна и изключително интелигентна аудитория![/su_heading]

По наблюдения във facebook страницата ни, от писмата, които получаваме и коментарите под статиите ни в социалките и тук в сайта, ясно си личи, че много по-голямата част от нашите читатели са изключително интелигентни, целеустремени хора, които определено са от тази аудитория, за която всеки сайт мечтае.

Желанието ни да предоставим трибуна на всеки от вас, който смята, че може да предложи нещо, което е на нивото на материалите тук, всеки който смята, че има какво да сподели – ще обогати още повече това любимо наше място, а в замяна на това ще получи разбира се средство за популяризиране на себе си и на начина, по който работи /не бизнеса си/. Разбира се, не е задължително да сте блогър, не е задължително да имате сайт. Просто бъдете интересни, уникални и полезни….


Ползата за двете страни е задължителна!

tumblr_mv6dfpIZhk1qcung4o1_400Разбира се хората сме егоистични същества и това е нормално /да, нормално е!/. Със сигурност ако сте стигнали да четете до тук вече си задавате въпроса:

 • Защо да създам уникален материал за lifehack.bg?
 • Каква полза ще ми донесе това?

Чудесни въпроси, поздравявам Ви! Ще Ви отговоря така: От вашата статия тук няма да спечелите пари – поне не пряко, косвено може би – това е истината.

За сметка на това обаче ще ви предложим някои също толкова ценни, та дори и повече привилегии и предимства, които ще споменем малко по-надолу. Но преди това…

Нашите изисквания!

Огледайте се, разходете се из сайта, вижте оформлението на статиите, разгледайте специално подбраните снимки – смея да твърдя, че ако не уникален, той е истински интересен и полезен. Точно така и смятаме да остане! Не за да се надуваме, не за да се правим на интересни, а просто защото ще продължим да държим качеството да остане същото, а да се надяваме и с ваша помощ да се подобри.

Към колегите блогъри:

И преди да изброя това, на което държим преди да публикуваме ваш материал, може би тук е мястото да се обърна към блогърите и собственици на сайтове с едно важно обръщение: Колеги, забравете приятелските ни отношения, забравете, че ще пуснем нещо, просто защото се разбираме добре!

Ако статията Ви не струва, ако е само празни приказки – просто няма да стане – без лоши чувства, надявам се да ме разберете правилно. Сигурен съм, че и вие също бихте направили така…

Да минем по същество. Ето и нашите изисквания:

 • статията да е по една от темите: предприемачество, маркетинг, продажби, бизнес и лидерство, пари, метод за личностно развитие, продуктивност, психология, власт, манипулация, философия, wordpress, уеб/онлайн инструменти, полезен безплатен софтуер, социални мрежи – може и за една от всичките Facebook, Pinterest, Google+, LinkedIn, нещо, което ви вдъхновява.
 • материалите да са в стила на сайта – разгледайте постовете ниот връзките по-горе!
 • ако ви липсва идея, статията може да бъде преведена от авторитетен чуждо езичен източник – ако искате ще Ви помогнем с подобен материал! Или източник може да бъде хубава книга…
 • текстът на статията да е уникален – тоест да не присъства никъде другаде в интернет пространството. Това може лесно да се провери със софтуера Advego Plagiatus, който може да изтеглите от този адрес.
 • текстът да не е по тема, която вече е „пребита“ от коментиране и публикуване…
 • текстът на публикацията да не е по-кратък от 800 думи
 • без явни и скрити реклами, затова си имаме тарифа – без материали или линкове към продукти.
 • Линковете към блог,  друг ваш материал или профил да не са повече от 2 на брой /1 follow и 1 nofollow/, включително и в био-то,  да са напълно естествени и свързани с темата или директно с вас!
 • статия, чиято цел е единствено набавянето на линкове чрез lifehack.bg няма да бъде одобрявана
 • Няма да бъдат одобрявани и текст, линкове/връзки с комерсиална насоченост, а именно – продажби на е-книги, семинари, билети, услуги и други подобни материали и текст, рекламиращи ваша комерсиална дейност или продукт. За тази цел посетете страницата ни за реклама!
 • авторът на гост статията да спомага за нейното разпространяване, коментиране и популярност – това мисля, че е особено полезно и за двете страни…
 • И накрая, но нещо особено важно – държим съдържанието да е страхотно, а не посредствено!

Какви биха могли да бъдат вашите облаги:

 • допълнителен трафик към вашия блог.
 • материалът Ви ще се възползва от нашата страхотна, многохилядна аудитория – над 5000 мейл абонати, над 5000 Facebook фена, над 80 хиляди посещения месечно!
 • статията Ви ще остане тук завинаги!
 • SEO стойност за вашия блог – линк към вашият личен блог – lifehack.bg в момента има page rank 4 ако това изобщо ви интересува
 • поле за изява – текста Ви определено ще бъде видян от доста хора!
 • принос към личностното развитие на хората, ще бъдете полезни – дали останаха хора, за които това все още да е от значение?
 • в началото или в края на всяка статия ще сложим ваша снимка/връзка към социалните ви профили и блога ви – още повече стойност за вашата личност и сайт!
 • предимство пред евентуална възможност за бъдещо сътрудничество
 • и не забравяйте: без комерсиални – продукти, услуги, сайтове!
 • Информацията за вас ще изглежда като в примера отдолу:

hristo stoyanovХристо Стоянов е основател на lifehack.bg – сайта, който вдъхновява хората да подобрят живота си. Освен това е и автор на блога за психология mindhackerbg.com Може да го откриете и в социалните мрежи чрез профилите му във facebook, twitter и Google+

Почти всички ползи, които Ви предлагаме са по наше усмотрение и по препоръка от не кой да е, а от самия Nail Patel и тази негова статия, като по този начин се постарахме да Ви предложим максималното, което предполага едно такова сътрудничество – тоест в случая се опитахме да се поставим на ваше място!


Как да изпратите статията си?

Материалите си изпращайте на мейл адрес: office@lifehack.bg под формата на текстов документ, създаден в  microsoft word, open office например или google drive, като не забравяйте и също да напишете няколко изречения за вас, които да използваме в описанието ви при нас като автор.

Важно: Lifehack.bg си запазва правото да оформя и редактира всяка статия и нейното заглавие, да добавя снимките към нея, както и да сваля определен материал по субективна и обективна преценка! Веднъж публикуван материал на страниците на lifehack.bg, той става негово притежание!

За допълнителни въпроси, препоръки, мнения и пояснения, пишете на:

office@lifehack.bg

🔐 Вход за клуба

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

🔥 Facebook група

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

>