дарения за lifehack.bg

Обичам да създавам страхотни статии за lifehack.bg – да намирам и да пиша качествени текстове, да ги оформям старателно и да прикачам красиви снимки към тях. Правя го вече над 8 години с огромно удоволствие.

През цялото това време доста се промених – и аз, и сайта, но ентусиазма, да създавам най-доброто съдържание, така и не угасна. Мотивацията ми разбира се, никога не са били парите – ако целях единствено това, отдавна да съм се отказал! Но дойде време в което сайта достигна своя връх в развитието си, без да разчита на никакви финанси.

Точно затова имам нужда от вашата подкрепа.

Създаването на всяка статия отнема няколко десетки часа – да се напише текста, да се форматира, да се изберат подходящи снимки и т.н.

Освен това, за да поеме целия трафик, без да  има проблеми, сайтът използва собствен нает виртуален сървър, който струва доста пари всяка година /благодаря на superhosting.bg, че ни подкрепят доста в това отношение/.

Поддържането на добра хигиена спрямо пошлите реклами и тези на Google /нещо изключително важно за мен/ означава, че сайта се лишава от още един източник на приходи. Въпреки това, по-добре да го затрия вместо да изневеря на себе си и да “накича” всяка публикация с всякакви цветущи рекламни извращения.

С какво ми се иска да подобря lifehack.bg?

При първа възможност планирам връщането на мейл абонамента.

Този път  обаче ми се иска да е както трябва с използването на професионална платена услуга, която да подсигури веднъж седмично прекрасен мейл бюлетин – такъв, какъвто получаваш от най-добрите световноизвестни сайтове.

Иска ми се и да инвестирам и в осигуряването на редактор, който да обгрижва правописа и правилния изказ за всяка статия.

Желанието ми също е да създам обучителни и други видеа, с които да покрия едно липсващо звено от тази медия за бизнес и личностно развитие.

За всичко това се изискват свободно време и финансов ресурс, с които в момента не разполагам. Точно затова подкрепата на всички Вас чрез дарения, ще подпомогне развитието на това любимо на хиляди българи място.

Много мислих, преди да сложа бутони за дарение!

Извадих кантара и започнах да “тегля” всички възможности за привличане на приходи към lifehack.bg Разгледах как набират средства онези сайтове, които можем да считаме за “конкуренти”, проучих почти всяко по-известно онлайн място с тематика близка до нашата. Преди да претегля резултатите, поставих на кантар и моя скромен опит в онлайн рекламата през изминалите 5 години. Признавам, че накрая разочарованието натежа!

Това, което ми показа голямата картина е, че бизнесът все още е далеч от използването на пълната сила на маркетинга чрез съдържание, а да убедиш някой да отдели каквито и да е средства за това е доста трудна, често и непосилна задача.

Въпреки всичко, огромното ми желание е lifehack.bg да се развива, а не просто да стои на едно място, а броя на читателите, които ни посещават всеки месец ме окуражи да използвам друг, алтернативен метод. И все пак….

Без дарения или каквито и да е други приходи – lifehack.bg няма да залезе! Но благодарение на тях ще мога да създам много по-качествен продукт, много по-приятни и полезни потребителски преживявания.

Така че ако намирате стойност в това, което правя, в статиите, които създавам, ако смятате, че си заслужава идеята, която стои зад сайта, а именно да вдъхновяваме хората, да подобрят живота си – моля, помислете за скромно дарение. Ако го направите от сърце, това ще е много мил и ценен жест към мен и към труда ми.

Имате 2 варианта да го направите:

Може да се присъедините към най-лоялните ни читатели, чрез официалния бутон Subscribe на PayPal за автоматично месечно дарение в размер на $5…

donate
…или да използвате официалния бутон на PayPal – Donate, чрез който еднократно да дарите колкото прецените:
Ако нямате PayPal акаунт не е нужно да си правите за да дарите – може да използвате кредитната си карта чрез опциите, които ще видите, натискайки бутона Donate.

P.S. Ако се намерят достатъчно истински фенове, които да подкрепят сайта, ще предложа  на всеки от тях няколко специални облаги. На първо време /надявам се колкото се може по-скоро/ ще направя специален VIP мейл бюлетин, който ще получават веднъж седмично само дарителите. Освен това, ще създам за тях и уникални материали под формата на статии или мини е-книги със специално съдържание, за да се почувстват наистина специални.

Важно: за ваше спокойствие съм вградил максимално сигурния вариант за плащане, а именно официалните бутони на PayPal, без да използвам каквато и да е трета страна като WordPress плъгин например. При използването на бутоните за дарение ще бъдете пренасочени директно към официалната страница на PayPal.


Ако искате да се отпишете от месечното дарение може да го направите автоматично като използвате бутона отдолу или ръчно като следвате инструкциите тук под него:


  • Логнете се във вашия PayPal акаунт
  • Кликнете на My Account
  • Кликнете на под-секцията History
  • От падащото меню More filters, изберете Subscriptions and agreements → Subscriptions
  • Върнете на годината, в която сте направили абонамента и кликнете на Show
  • Кликнете на Details точно до абонамента
  • Изберете Cancel Subscription
  • Готово, отписахте се!

С Уважение:

sign

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак