Реклама в lifehack.bg - цени, видове, възможности
lifehack.bg : Бизнес и личностно развитие

Всеки месец в lifehack.bg влизат над 100 000 уникални посетители

Разкажете за бизнеса си

КАКВО ЩЕ ВИ ДАДЕ РЕКЛАМАТА В LIFEHACK.BG

Рекламата в lifehack.bg за бизнеса е това, което са желираните мечета с витамини за децата. Историята за вашия бизнес са витамините, а перфектно поднесената от нас статия – вкусните мечета.

Искате да направите бизнеса си известен

Представете бизнеса си пред очите на повече от 100 000 уникални посетители месечно, отличаващи се с висока интелигентност и желание за развитие

Искате да се представите страхотно

Освен с многохилядната си аудитория, lifehack.bg е известен и с това, че оформя материалите си страхотно, с внимание към най-малкия детайл

Искате разумна инвестиция в реклама

Статията ви ще стане част от съдържанието на lifehack.bg Това носи огромни предимства: многократно споделяне, повторно използване на рекламата, намалени разходи.

Искате повече стойност за парите си

Може да обедините няколко рекламни услуги в едно на по-ниска цена, което означава повече стойност за едни и същи пари, отколкото ако вземете всяка отделно
През досегашната ми кариера като онлайн консултант и маркетолог съм имал десетки договорки в областта на интернет медиите, но да срещнеш професионална работа от ранга на lifehack.bg е истинска рядкост. За мен е удоволствие да работим заедно, защото винаги съм получавал първокласни рекламни услуги. Бисер Вълов

Управител, Beyond ID Studio

Познавам Христо от началото на 2012-та и през годините до сега той ми е доказал своето постоянство. През 2012-та сайта LifeHack.bg беше едва в началото си, а сега вече е най-харесваният и достоверен сайт в България. Боби Велев

Основател, TheSuccess.Space

Основни варианти за реклама

Всички тези възможности могат да се обединят в пакет за по-ниска цена

Маркетинг чрез съдържание

Статия с висока стойност, която описва някакъв проблем + неговото ефективно решение благодарение на вашия страхотен продукт или услуга.

300 00

Статия тип брошура

Чисто рекламен текст, описващ само характеристиките на вашия бизнес, продукт или услуга със своите детайли, спецификации, промоции, отстъпки.

350 00

Интервю за вас и бизнеса ви

В интервю пред lifehack.bg може да разкажете пред аудиторията ни за вас или за най-новото и интересно, което предстои във вашата дейност.

300 00

Дисплей банерна реклама

Банерът може да бъде поставен на хващащи окото места + опция за sticky банер. Чудесен начин да представите новия си курс, промоция, отстъпка.

цени и позиции

PopUp изскачащ прозорец

PopUp-a е ефективно средство за реклама при нас ако сте в промоция, организирате курс или просто имате страхотен продукт!

400 00 – 30 дни

Facebook страницата ни

Организирате курс, събитие и т.н? Разкажете за него на аудиторията в социалните ни канали – Facebook страницата ни, Twitter и G+.

по договаряне

При комбинация на 2 и повече рекламни услуги, по-ниска пакетна цена!

Част от нашите партньори

Cvetita Herbal lilliegeorgieva-logo $120 000 за вашия проект_2016-05-07_16-32-48 За реализацията на техническите задания в SEO_2016-05-07_16-31-50
TRENDLOGO-black logo lifehack-images2-2-990x518 logo-horiz-NOSHADOW-dark
logo-white stremio-white Epis - информацията която търсите_2015-08-23_09-17-19 institute
logo_home zapomedia-normal-logo-transparent-256 swipes-logo-dark m-triplepro-55224
ПРАВА ЗА ТЕБ.БГ pre seo Home2U-Bulgaria1
nbu bio career it-academy_240x55
fit boril fsce logo-top
med blo new silver
she socialme gomba ProfirmBG-logo

Пишете ни:

contact_us_page

Вижте какво казват другите за нас

И ние можехме да ви кажем тези неща, но по-добре да ги чуете от другите
Определено lifehack.bg е един от най-полезните сайтове в българското уеб пространство. Следя развитието му от самото начало и ме радва, че растежът му е не само динамичен, но и качествен. Пламен Петров

Основател, blogatstvo.com

Винаги съм се възхищавал на хора, които искат да помагат на другите и винаги съм се радвал на сайтове, в които всяка една страница носи ПОЛЗА за читателите. Огнян Младенов

Управител, SEOM

Това, което Христо Стоянов прави вече няколко години с lifehack.bg заслужава огромна почит и адмирации. Такъв упорит и последователен инат се среща рядко! Неслучайно този сайт и неговия създател често са сред първите ми примери как трябва да се правят нещата, за да бъдат успешни. Димитър Димитров

Основател, Inbound.bg

lifehack.bg е уникално явление в българското онлайн пространство. За времето на своето съществуване той съумя да привлече изключително активни, любознателни и перспективни млади хора, които наистина искат да подобрят живота си. Възхищавам на ентусиазма на екипа зад lifehack.bg. Димитър Георгиев

Управител, ideamax.eu

Христо и неговия Lifehack.bg за мен винаги са били пример за това как трябва да се списва и поддържа един качествен блог. Като се започне от внимателното проучване, мине се през интересните теми, провокативните заглавия, изчерпателните статии, да продължим и със страхотното графично оформление и – не на последно място – завидното постоянство. Борил Богоев

Основател, borilbogoev.com

Работя с Христо вече повече от три години – изключително удоволствие е за ме всеки път, когато професионалните ни пътища се пресичат. Христо е от типа хора, с които мога да се разбера с половин дума, винаги сме на едно мнение, винаги откриваме най-доброто решение, винаги кампаниите, които сме осъществявали заедно са били успешни и са удовлетворявали очакванията. Ивелина Атанасова

Управител, NewTrend.bg

Lifehack.bg е една от локациите в българския интернет, която съдържа наистина полезна информация. Платформата и нейният създател Христо се отличават с огромно постоянство и отдаденост към детайлите. Георги Държанлиев

Основател, 120000.bg

lifehack.bg е едно от най-приятните за мен места в българския уеб. Особено много ценя времето си, а тук то не е загубено. Напротив, инвестицията от престой в lifehack.bg се отплаща с доза личностно и професионално развитие. Станимир Ненов

Съосновател, pravatami.bg

Пишете ни:

contact_us_page

Процес на работа с рекламно съдържание:

#1. След като обсъдим желаната от Вас форма за реклама в lifehack.bg, тя трябва да отговаря на следните условия, свързани с качеството на съдържанието в сайта: статията да е минимум 700 думи, желателно е текстът да е уникален /да не е публикуван на друго място/, броят на URL адресите да е максимум 3.

#2. След предоставяне на материала, одобрението от редакторският ни екип и договаряне на желана от Вас дата за публикуване, той ще бъде оформен от нас и след извършване на плащане ще бъде публикуван.

#3. Материалът ще попадне в специално създадената за целта категория Гласът на брандовете в lifehack.bg

Често задавани въпроси

Процес на работа по рекламата

#1. Изпращане на материала за преглед до екипа на lifehack.bg

#2. Коментиране на съдържанието с Вас (дължина и уникалност на текста, брой линкове, снимки, форматиране и т.н.)

#3. Уточняване на дата за публикуване

#4. Подготовка на материала от наша страна и представянето му пред Вас за одобрение – извършване на последващи корекции и т.н.

#5. Заплащане на рекламната услуга по банков път или чрез PayPal. При изискване на фактура + 20% върху цената (обявените цени са без ДДС).

#6. Публикуване на материала и разпространението му в социалните ни канали

Кой пише статиите и интервютата?
lifehack.bg е медия за бизнес и личностно развитие и като такава предлага само рекламно пространство и не предлага услугата копирайтинг, което означава, че се публикуват предоставените от Вас материали.
Кои са позициите на банерите?
Ако сте решили да се възползвате от банерната реклама, ще имате възможност да си изберете всяка една от свободните към момента позиции в сайта, които са предвидени за дисплей реклама – без PopUp.
Колко пъти се промотира статията в социалните мрежи?
Честота на статусите, свързани с рекламата Ви е по договаряне, тъй като вероятно ще имате специфични изисквания. Държим единствено да не досаждаме на читателите си с многобройни рекламни послания!
До кога ще остане рекламната ми статия?
Рекламното Ви послание под формата на публикация в lifehack.bg ще остане завинаги тук, в сайта. С това, Вие сериозно ще допринесете за по-доброто позициониране на бранда си в търсачките, в резултат, на което потенциалните Ви клиенти ще ви намират по-лесно.
За колко дни е цената на банерите?
Банерите са за 30 дни от датата на поставяне. Това важи за пакетните предложения и за всеки отделен банер. Ако искате банер за по-малко от 30 дни, цената се смята пропорционално.
Колко дълги трябва да са промо статиите с полезно съдържание?
Статиите да са над 700 думи и текстът да е уникален, тоест писан конкретно за съответния рекламен материал, който ще присъства в lifehack.bg, а URL адресите да не са повече от 3!

bg-title

Съвети и препоръки:

Подберете информацията за бранда си така, че рекламното съдържание да е сведено до минимум, да е подходящо за читателите, да решава проблем, да сте полезни, да Ви уважават. Така потенциалните Ви клиенти, тук в lifehack.bg ще си създадат много по-силна и положителна асоциация между вас и бизнеса ви, а вие искате точно това, нали?.

Помислете за качествено съдържание, такова, което да е полезно на вашите потенциални клиенти и наши читатели и чак тогава говорете за вашият продукт или услуга. Защото както казва Дейвид Огилви: “Установено е, че колкото по-малко една реклама прилича на реклама и колкото повече прилича на материал с полезна информация, толкова повече читателите се спират на нея, заглеждат се и я прочитат.”

Топката е във вашите ръце… Остава само да ни изпратите вашият уникален, полезен текст със снимките и видеото ако имате такива и ние ще го публикуваме като регулярен пост в сайта. Освен това, като добавена стойност – ще го промотираме вашата маркетинг информация регулярно и в социалните ни профили.

Вашата история в lifehack.bg

Свържете се с нас сега, за да поставим марката или дейността ви пред очите на повече от 100 000 души месечно – качествен показател, който непрекъснато се увеличава!

Разкажете за бизнеса си