ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА

Влез в клуба 2021

клуб Мастърхак - оригиналът

какво дава клуб Мастърхак

[wpbr_collection id=”243912″]

Собствена социална мрежа в иновативна платформа

Практическо съдържание и интелигентна общност извън шума на Facebook

Никога не е било по-лесно да намираш каквато и да е информация, но по-трудно от всякога е да откриеш тази, която ще ти носи пробив. Ето защо създадохме клуб Мастърхак

Ръководства

практически ръководства за дигитален маркетинг и копирайтинг

Мини курсове и практически ръководства, които да приложиш веднага. Без общите приказки

Секретна група

секретна група на клуб Мастърхак

Секретна група в собствена платформа, извън Facebook, в която споделяме идеи и ресурси

VIP зона

онлайн курсове за маркетинг

VIP зона с курсове(en) на стойност хиляди левове за абонатите с минимум 6 мес. абонамент

Библиотека

библиотека с електронни книги

Колекция от специално подбрани книги за психология, маркетинг, бизнес, копирайтинг (en)

Аудио статии

аудио статии на български

Над 300 аудио материала на български, които да слушате на телефона, в колата, на лаптопа

Само за абонати

абонамент за клуб Мастърхак

Без реклами за членове на клуба. Само любимите ви теми + опция за запазване на статии за по-късно

★★★★★

Микро съдържание. Максимум полезност

Чрез своя иновативен механизъм, ĸлyб Macтъpxaĸ пoмaгa нa своите членове дa paзвиват ceбe cи, ĸapиepaтa и бизнeca cи по-бързо от всички останали, ĸaтo ежедневно им ocигypявa есенцията на най-ефективните стратегии, идеи, инструменти и ресурси. Без дигитален шум, стрес и натоварване.

ресурси

Качествено съдържание и интелигентна общност, които не сте виждали на друго място, но винаги сте искали да имате!

Над 2000 активни абоната / Над 75% от тях подновяват абонамента си редовно / Собствена секретна социална мрежа / Познание и ресурси на стойност хиляди левове на цената на 1 кафе на ден / Споделяме и нашия личен опит.

Парите не могат да ти купят време… освен ако с тях не си вземеш абонамент за Мастърхак 

Ако избереш месечен абонамент и направиш 6 последователни подновявания, също ще отключиш достъп до VIP зоната

★★★★★

100% безусловна гаранция за удовлетвореност

гаранцияЗапознайте се с НАШАТА безУСЛОВНА 100% гаранция ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако в следващите 30 дни не намерите нещо полезно в нашите ръководства и премиум материали, ще се радваме да ви възстановим 100% от сумата.

Изберете абонамент според възможностите си и влезте в секретната ни общност.

Ако не откриете полезност в това, което правим, ако не намерите съмишленици или партньори, ако не започнете да постигате повече в живота, работата или бизнеса си, ще ви върнем 100% от парите.

Тази гаранция покрива 30 пълни дни от нов абонамент – време, през което аз и моя екип ще направим всичко по силите си да ви помогнем да успеете.

Надявам се скоро да станем част от историята на вашия успех.

Позволете ни заедно с вас да се борим за него!

С Уважение,

Христо Стоянов

Често задавани въпроси:

Как мога да платя за членство в клуб MasterHack?

MasterHack предлага най-популярните и удобни начини на плащане:

 • С кредитна или дебитна карта
 • Периодично-автоматично плащане NEW
 • Чрез профил в ePay.bg (може и с карта)
 • Чрез банков превод

🔰 Периодично – автоматично плащане:

За максимално удобство и по-ниска цена, предлагаме възможност за автоматично / периодично плащане (recurring payment), при което отпада нуждата всеки път ръчно да подновявате абонамента си.

Освен това, ако използвате този вид абонамент с автоматично подновяване месечната ви такса става наполовина по-малка (спестявате 45% от цената).

Как да платите – стъпка по стъпка:

 1. Избирате си срок от таблиците по-горе – един, шест или 12 месеца (колкото по-дълъг срок, толкова повече стойност получавате).
 2. Ще бъдете препратени в страницата за плащане (Checkout).
 3. Въвеждате данни за профила си: само първото име (без интервали и на латиница), имейл, телефон и парола.
 4. Избирате най-удобния за вас начин на плащане.
 5. Кликвате на бутона „Завърши поръчката“

Докато имате активно членство в клуба имате и достъп до съдържанието, за което сте се абонирали. След изтичане на абонамента (или спирането му от ваша страна) достъпът се възстановява след като го подновите.

Точно както е при картата ви за фитнеса!

🚨 Ако платя по банков път, кога ще ми активирате абонамента?

Веднага щом бъде отразено плащането в нашето онлайн банкиране. Обикновено банките правят преводи 2 пъти на ден – веднъж към 11 ч и втори път към 16 ч.

Ако сметката ви е в същата банка като нашата (FiBank) ще стане по-бързо. Ако не е, то отразяването при нас може да се забави с до 2 дни (събота и неделя).

⏰ Ако не ви се чака:

Изпратете платежното на имейл office@lifehack.bg с номера на поръчката ви и колегите ще активират абонамента ви, без да се налага да чакате.

🔥 ВАЖНО: За разлика от плащането по банков път при плащането с карта например, абонаментът се активира веднага! Затова за по-бърз достъп при възможност, използвайте плащане с карта.

Издавате ли фактури и регистрирани ли сте по ДДС?

Да, разбира се!

За да ви издадем фактура, моля попълнете полето “Бележки” в страницата за плащане с данните на фирмата и отбележете дали е регистрирана по ДДС.

Лайфхак Медиа Груп ЕООД е регистрирана по ДДС, което ви дава възможност да намалите разхода си за абонамента с още 20%.

При посочени данни фактура се издава до 5 работни дни.

Какво точно ще се случи след като се абонирам?

Стандартният месечен абонамент ви дава достъп до нашето ексклузивно премиум съдържание (ръководства и аудио статии), разположено в категорията MasterHack, както и до огромната ни библиотека. След като се логнете в профила си с имейла и паролата, които сте задали при абонирането, може да прочетете или слушате материали от категорията Premium или да си изтеглите книга.

Ако сте се абонирали за 6 и повече месеци или сте натрупали 6 и повече месеци чрез месечния автоматичен абонамент, то ще имате достъп и до нашата VIP зона, в която всеки месец качваме курсове на стойност хиляди левове.

Като член на клуба ще получавате и нашия ексклузивен седмичен имейл бюлетин.

P.S. Вижте и този видео тур, в който ще научите как да вземете максимума от клуба!

Как работи абонаментът в MasterHack?

Премиум съдържанието на lifehack.bg (MasterHack) е достъпно само след заплащане на такса (абонамент). Точно както е достъпна фитнес залата за ползване, след като си вземете месечна или годишна абонаментна карта.

Членството в клуба е едномесечно, 6-месечно и годишно.

За колкото по-дълъг срок се абонирате толкова повече и по-ценни ресурси ще ползвате (включително ВИП зоната). След като изтече абонаментът ще Ви уведомим с имейл, по чат или с смс. И ако желаете може да го подновите.

Може да следите членството от профила си.

🚨 ВАЖНО: Когато абонаментът ви изтече и не го подновите, достъпът до клуба, до секретната ни група и всички ресурси на MasterHack също се пекратява автоматично. Може да активирате достъпа си отново като подновите абонамента си.

Каква е разликата между lifehack и masterhack?

В lifehack™ ще продължаваме да ви разказваме за полезни и интересни неща. Това е нашето регулярно медийно съдържание – новини, статии, реклами и други.

B Маѕtеrhасk пyблиĸyвaмe cпeциaлни пpeмиyм мaтepиaли и ръководства, ĸoитo cмe paзpаботили като сме cъбрали нaй-ĸaчecтвeнaтa инфopмaция по темата, oтcяли cмe най-важното от нея, oфopмили cме го, зa дa пoлyчитe нaй-пoлeзнoтo съдържание.

Това, ĸoетo мoжe дa пpилoжитe нa пpaĸтиĸa (без рекламите).

🔰 Все едно ходите на най-добрите и скъпи курсове, четете само най-важното от най-добрите книги и авторитетни сайтове, само че много по-удобно и по-достъпно.

На колко устройства мога да ползвам абонамента си?

Всеки абонамент е индивидуален – един абонамент е само за един човек.

Затова и един абонат може да използва достъпа си на до 2 устройства (например: лаптоп и телефон), но само на 1 устройство в един и същ момент. В случай на злоупотреба (предоставяне профила на други лица), Лайфхак Медиа Груп ЕООД си запазва правото да изключи абоната от клуба и секретните групи, без обяснение.

Как да вляза в секретните групи на клуба?

След като активирате абонамента може да подадете заявка за Facebook групата на клуба от този линк. А за новата ни платформа ще ви изпратим специален имейл, от който да активирате достъпа си. Ако не виждате имейла, проверете в папка спам на пощата си. Всичко за платформата може да намерите на тази страница.

🚨 Важно: към един абонамент може да има само един личен профил в секретната ни група. С други думи: един абонамент = един човек в секретната група.

Секретната група на MasterHack е общност, в която членовете на клуба си помагаме взаимно, споделяме си ценни ресурси, за които не успяваме да пишем в сайта, водим дискусии, отговаряме на въпроси на други членове.

Нашата общност е за хора, които не само се възползват, но и допринасят като споделят по между си опит, съвети, идеи и ресурси.

Помнете: Качеството на едно общество зависи от качеството на неговите членове. Затова и в клуб MasterHack влизат хора, които искат не само да вземат, но и да дават, хора, които – разчитат на клуба, но и допринасят за него. И ако вярвате, че това е видът общност, от която искате да бъдете част, то добре дошли сте винаги при нас!

С какво клуб Мастърхак е по-различен от останалите?

 • Форматът

Ако сте разочаровани от традиционния начин на учене (присъствени и онлайн обучения, курсове и уебинари) с този иновативен формат ще разполагате с есенцията на най-ефективните тактики, стратегии и инструменти в света – на всеки вид устройство, независимо къде се намирате. Постигайте повече само за 20 минути на ден или по-малко. Без допълнителни ангажименти и общи приказки.

Тук не се налага да се съобразявате с ангажименти по ходене на курсове, присъствие на лекции и писане на домашни.

(освен ако нямате излишно време за губене).

Това е нов формат неформално обучение, който ви осигурява информация, с която да решавате проблемите си и да постигате целите си 24/7.

С този формат вместо вас, ние ще отсяваме най-полезната и авторитетна информация в света по темите, които ви вълнуват. А най-хубавото е, че може да я приложите веднага, където и да се намирате.

 • Скоростта на обновяване на информацията

Най-новото по дадена тема веднага се споделя в общността! В университетите информацията е предварително планирана и структурирана и не може да бъде променяна толкова динамично, независимо от реалните събития и промени.

В Мастърхак обновяваме материалите си динамично с най-новите тенденции, подходи, стратегии и инструменти.

 • Обхватът на съдържанието

Обхващаме най-важните теми, свързани с бизнеса, онлайн маркетинга, социалните мрежи, психологията, успеха, мотивацията, продуктивността и изобщо всичко практическо, което може да подобри живота и да увеличи ползите за работата и бизнеса ви. При университетите получавате информация само по 1-2 основни теми.

 • Актуалност на съдържанието

Ежедневно публикуваме информация по актуални теми, споделяме нови идеи и инструменти. От членовете на групата може да получите помощ, да черпите опит.

Каква е разликата между нас и Капитал?

Те ви доставят просто новини. Ние ви даваме нови практически умения, знания, инструменти и ресурси, които може да приложите веднага.

За разлика от тях, ние имаме и страхотна общност в собствена платформа.

За инфо или помощ, позвънете на:

☎️  0878 977 107

Избери си абонамент

★★★★★

Защо редовно подновявате абонамента си за Мастърхак:


[wpbr_collection id=”244332″]

Реални хора, реални резултати:

[wpbr_collection id=”243871″]

Присъединете се към над 2000 експерта, собственици на бизнес и обикновени хора, които всеки месец постигат повече благодарение на общността, съдържанието и ресурсите на клуб MasterHack

Влез в клуба

лого клуб Мастърхак

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак