ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА

Стани част от фабриката за най-полезното съдържание на български!

клуб Мастърхак - оригиналът

какво дава клуб Мастърхак

Пестим пари и печелим време за абонатите си като ежедневно им осигуряваме есенцията от уменията, идеите, похватите и опита на най-умните и успели хора на планетата.

Собствена социална мрежа в иновативна платформа

Премиум съдържание и интелигентна общност извън шума на Facebook

ресурси

 

Умения и практика на стойност хиляди левове на цената на 1 кафе / ден

Повишаване на печалбата, създаване на конкурентно предимство, отличаване от тълпата, намаляване на разходите и стреса, по-висока продуктивност и внедряване на бизнес стратегии чрез:
практически ръководства за бизнес

Практически ръководства

Над 400 мини практически ръководства, които да приложите веднага. Без общите приказки.
общност и подкрепа

Общност и подкрепа

Секретна група в собствена платформа, извън Facebook, в която споделяме идеи и ресурси.

VIP зона с видео курсове

За абонатите с минимум 6 мес. абонамент VIP зона с курсове (en) на стойност хиляди левове.
курсове за маркетинг

С вас, където и да сте

Огромен ресурс с познанието на най-умните хора на планетата в джоба ви, независимо къде сте
аудио статии на български

Аудио статии на български

Над 300 аудио материала на български, които да слушате на телефона, в колата, на лаптопа.
абонати на клуб Мастърхак

Екстри само за абонати

Без реклами за членове на клуба. Само любимите ви теми + опция за запазване на статии за по-късно.

Парите не могат да ви купят време…

освен ако с тях не си вземете абонамент за Мастърхак

Над 1200 физически и корпоративни абоната. Над 75% от тях подновяват абонамента си редовно. Най-препоръчвания източник на качествена информация от фирми и експерти. 

Отключете ресурсите за по-малко от 60 секунди:

какво дава клуб Мастърхак

Ако имате нужда от помощ, абонирайте се със съдействие по телефона! За целта просто кликнете на линка и ни позвънете (на цената на нормален разговор):

☎️  0878 977 107

 

гаранция100% гаранция за изпълняване на обещанията!

Това, на което държат нашите читатели е да изпълняваме обещанията, които даваме! В тази връзка ние ви гарантираме, че в клуба ще получите не просто повече информация (такава има навсякъде), а полезността, инструментите, уменията и ресурсите, от които имате нужда в момента (ако не ги намирате, пишете ни).

Но ако по някаква причина, в следващите 30 дни прецените, че не сме се справили, ще се радваме да ви възстановим 100% от сумата. Без въпроси!

Често задавани въпроси:

Как мога да платя за членство в клуб MasterHack?

MasterHack предлага най-популярните и удобни начини на плащане:

 • С кредитна или дебитна карта
 • Периодично-автоматично плащане NEW
 • Чрез профил в ePay.bg (може и с карта)
 • Чрез банков превод

🔰 Периодично – автоматично плащане:

За максимално удобство и по-ниска цена, предлагаме възможност за автоматично / периодично плащане (recurring payment), при което отпада нуждата всеки път ръчно да подновявате абонамента си.

Освен това, ако използвате този вид абонамент с автоматично подновяване месечната ви такса става наполовина по-малка (спестявате 45% от цената).

Как да платите – стъпка по стъпка:

 1. Избирате си срок от таблиците по-горе – един, шест или 12 месеца (колкото по-дълъг срок, толкова повече стойност получавате).
 2. Ще бъдете препратени в страницата за плащане (Checkout).
 3. Въвеждате данни за профила си: само първото име (без интервали и на латиница), имейл, телефон и парола.
 4. Избирате най-удобния за вас начин на плащане.
 5. Кликвате на бутона „Завърши поръчката“

Докато имате активно членство в клуба имате и достъп до съдържанието, за което сте се абонирали. След изтичане на абонамента (или спирането му от ваша страна) достъпът се възстановява след като го подновите.

Точно както е при картата ви за фитнеса!

🚨 Ако платя по банков път, кога ще ми активирате абонамента?

Веднага щом бъде отразено плащането в нашето онлайн банкиране. Обикновено банките правят преводи 2 пъти на ден – веднъж към 11 ч и втори път към 16 ч.

Ако сметката ви е в същата банка като нашата (FiBank) ще стане по-бързо. Ако не е, то отразяването при нас може да се забави с до 2 дни (събота и неделя).

⏰ Ако не ви се чака:

Изпратете платежното на имейл office@lifehack.bg с номера на поръчката ви и колегите ще активират абонамента ви, без да се налага да чакате.

🔥 ВАЖНО: За разлика от плащането по банков път при плащането с карта например, абонаментът се активира веднага! Затова за по-бърз достъп при възможност, използвайте плащане с карта.

Издавате ли фактури и регистрирани ли сте по ДДС?

Да, разбира се!

За да ви издадем фактура, моля попълнете полето „Бележки“ в страницата за плащане с данните на фирмата и отбележете дали е регистрирана по ДДС.

Лайфхак Медиа Груп ЕООД е регистрирана по ДДС, което ви дава възможност да намалите разхода си за абонамента с още 20%.

При посочени данни фактура се издава до 5 работни дни.

Какво точно ще се случи след като се абонирам?

Стандартният месечен абонамент ви дава достъп до нашето ексклузивно премиум съдържание (ръководства и аудио статии), разположено в категорията MasterHack, както и до огромната ни библиотека. След като се логнете в профила си с имейла и паролата, които сте задали при абонирането, може да прочетете или слушате материали от категорията Premium или да си изтеглите книга.

Ако сте се абонирали за 6 и повече месеци или сте натрупали 6 и повече месеци чрез месечния автоматичен абонамент, то ще имате достъп и до нашата VIP зона, в която всеки месец качваме курсове на стойност хиляди левове.

Като член на клуба ще получавате и нашия ексклузивен седмичен имейл бюлетин.

P.S. Вижте и този видео тур, в който ще научите как да вземете максимума от клуба!

Как работи абонаментът в MasterHack?

Премиум съдържанието на lifehack.bg (MasterHack) е достъпно само след заплащане на такса (абонамент). Точно както е достъпна фитнес залата за ползване, след като си вземете месечна или годишна абонаментна карта.

Членството в клуба е едномесечно, 6-месечно и годишно.

За колкото по-дълъг срок се абонирате толкова повече и по-ценни ресурси ще ползвате (включително ВИП зоната). След като изтече абонаментът ще Ви уведомим с имейл, по чат или с смс. И ако желаете може да го подновите.

Може да следите членството от профила си.

🚨 ВАЖНО: Когато абонаментът ви изтече и не го подновите, достъпът до клуба, до секретната ни група и всички ресурси на MasterHack също се пекратява автоматично. Може да активирате достъпа си отново като подновите абонамента си.

Каква е разликата между lifehack и masterhack?

В lifehack™ ще продължаваме да ви разказваме за полезни и интересни неща. Това е нашето регулярно медийно съдържание – новини, статии, реклами и други.

B Маѕtеrhасk пyблиĸyвaмe cпeциaлни пpeмиyм мaтepиaли и ръководства, ĸoитo cмe paзpаботили като сме cъбрали нaй-ĸaчecтвeнaтa инфopмaция по темата, oтcяли cмe най-важното от нея, oфopмили cме го, зa дa пoлyчитe нaй-пoлeзнoтo съдържание.

Това, ĸoетo мoжe дa пpилoжитe нa пpaĸтиĸa (без рекламите).

🔰 Все едно ходите на най-добрите и скъпи курсове, четете само най-важното от най-добрите книги и авторитетни сайтове, само че много по-удобно и по-достъпно.

На колко устройства мога да ползвам абонамента си?

Всеки абонамент е индивидуален – един абонамент е само за един човек.

Затова и един абонат може да използва достъпа си на до 2 устройства (например: лаптоп и телефон), но само на 1 устройство в един и същ момент. В случай на злоупотреба (предоставяне профила на други лица), Лайфхак Медиа Груп ЕООД си запазва правото да изключи абоната от клуба и секретните групи, без обяснение.

Как да вляза в секретната група на клуба?

След като активирате абонамента си, влезте в новата ни платформа (нашата собствена секретна социална мрежа) с имейла и паролата, с която се регистрирахте при покупката на абонамента. Всичко за платформата може да намерите на тази страница.

🚨 Важно: към един абонамент може да има само един личен профил в секретната ни група. С други думи: един абонамент = един човек в секретната група.

Секретната група на MasterHack е общност, в която членовете на клуба си помагаме взаимно, споделяме си ценни ресурси, за които не успяваме да пишем в сайта, водим дискусии, отговаряме на въпроси на други членове.

Нашата общност е за хора, които не само се възползват, но и допринасят като споделят по между си опит, съвети, идеи и ресурси.

Помнете: Качеството на едно общество зависи от качеството на неговите членове. Затова и в клуб MasterHack влизат хора, които искат не само да вземат, но и да дават, хора, които – разчитат на клуба, но и допринасят за него. И ако вярвате, че това е видът общност, от която искате да бъдете част, то добре дошли сте винаги при нас!

Как да направя корпоративен абонамент?

Повишете добавената стойност, която носят на бизнеса ви вашите служители, клиенти или партньори с корпоративен Абонамент за клуб Мастърхак!

Ако освен себе си, искате да помогнете на вашите сътрудници, клиенти и партньори да се развиват като ги включите в Мастърхак, пишете ни на office@lifehack.bg, за да ви изготвим индивидуално предложение.

Как да подаря абонамент?

Направете умен подарък!

Зарадвайте любим човек, партньор или приятел с абонамент за най-полезното съдържание, идеи, инструменти, ноу-хау и ресурси. Позвънете ни на 0878 977 107 или ни пишете на office@lifehack.bg, за да задвижим нещата.

За инфо или помощ, позвънете на:

☎️  0878 977 107

Защо подновяват абонамента си

 

Присъединете се към над 1200 експерта, собственици на бизнес и обикновени хора, които всеки месец постигат повече благодарение на общността, съдържанието и ресурсите на клуб MasterHack

Влез в клуба

лого клуб Мастърхак

☎️ 0878 977 107

🔰 Стани член на клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🌀 Поднови абонамент

==========

🔐 Секретна група

💻 Инструкция за групата

ℹ️ Инфо за клуба

📺 Обиколка на Мастърхак

🔄 Автоматичен абонамент

🎁 Подари абонамент

⭐️ Отзиви за клуба

🎯 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Всичко за месечния абонамент:

➤ Какви са ползите - благодарение на технологията на Stripe за периодично подновяване успяхме да направим месечния абонамент много по-изгоден и удобен. Освен това така ти пестим от времето, тъй като няма да ти се налага да подновяваш членството си в клуба ръчно. Това става автоматично и то само до тогава, докато ти поискаш - можеш да го спреш от профила си, когато поискаш само с 1 клик.

ВАЖНО: след 3 автоматични подновявания ще отключиш и VIP зоната с курсове на стойност хиляди левове!

➤ За кого е подходящ месечния абонамент - за тези от вас, които са скептични към клуба и биха искали да се уверят, че ще получат стойност, както и за онези от вас, които в момента нямат възможност да си позволят по-дългите ни абонаментни планова, но биха искали да ползват практическото съдържание на Мастърхак.

➤ Как да платя за месечен абонамент - можеш да го платиш с кредитна или дебитна карта, след което абонаментът се подновява периодично през период от 30 дни (1 месец), докато не решите да го спреш. При всяко успешно или неуспешно подновяване, системата ни ще ти изпрати автоматичен имейл, който ще те уведомява за това.

➤ Мога ли да сменя картата си докато имам активен абонамент - да, разбира се. Можеш да направиш това също много лесно чрез специалния бутон за целта от профила ти. Ако имаш нужда от помощ, пиши ни на office@lifehack.bg

➤ Ами ако нямам достатъчна наличност по картата - когато Stripe опита да дебитира месечната такса, но в картата няма достатъчно наличност, системата ще направи 3 опита да поднови абонамента и ако не успее, той ще бъде превключен от активен на задържан, докато не бъде направено плащане. Ако си си извадил нова карта, защото старата е изтекла или изгубена, то може да я смениш с друга от профила си. Ако имаш нужда от помощ, пиши ни на office@lifehack.bg

➤ Сигурни ли са преводите от картата ми? - Абсолютно да! за картовите разплащания се доверяваме на най-сигурния и доказан доставчик на онлайн транзакции в света - Stripe. Благодарение на него всяко плащане през карта е напълно защитено и криптирано. lifehack.bg няма достъп до информацията от твоята банкова карта в нито един момент, тъй като данните се съхраняват от Stripe.

➤ Как мога да го спра - всеки месечен абонамент може да бъде спиран и подновяван във всеки един момент, в който ти поискаш (без сложни процедури и без писане на имейли). За разлика от останалите подобни услуги, ние сме направили процедурата изключително лесна - спираш го само с един бутон от профила си.

🚨 Ако се нуждаеш от помощ или имаш притеснения:

 • ✉️ office@lifehack.bg
 • 👤 Live чат - долу в дясно
 • ☎️  0878 977 107

🔰 Бъди иноватор!

Пести повече и постигай повече с клуб Мастърхак!

Месечен абонамент

➤ Какви са ползите - благодарение на технологията на Stripe за периодично подновяване успяхме да направим месечния абонамент много по-изгоден и удобен. Освен това така ти пестим от времето, тъй като няма да ти се налага да подновяваш членството си в клуба ръчно. Това става автоматично и то само до тогава, докато ти поискаш - можеш да го спреш от профила си, когато поискаш само с 1 клик.

ВАЖНО: след 3 автоматични подновявания ще отключиш и VIP зоната с курсове на стойност хиляди левове!

➤ За кого е подходящ месечния абонамент - за тези от вас, които са скептични към клуба и биха искали да се уверят, че ще получат стойност, както и за онези от вас, които в момента нямат възможност да си позволят по-дългите ни абонаментни планова, но биха искали да ползват практическото съдържание на Мастърхак.

➤ Как да платя за месечен абонамент - можеш да го платиш с кредитна или дебитна карта, след което абонаментът се подновява периодично през период от 30 дни (1 месец), докато не решите да го спреш. При всяко успешно или неуспешно подновяване, системата ни ще ти изпрати автоматичен имейл, който ще те уведомява за това.

➤ Мога ли да сменя картата си докато имам активен абонамент - да, разбира се. Можеш да направиш това също много лесно чрез специалния бутон за целта от профила ти. Ако имаш нужда от помощ, пиши ни на office@lifehack.bg

➤ Ами ако нямам достатъчна наличност по картата - когато Stripe опита да дебитира месечната такса, но в картата няма достатъчно наличност, системата ще направи 3 опита да поднови абонамента и ако не успее, той ще бъде превключен от активен на задържан, докато не бъде направено плащане. Ако си си извадил нова карта, защото старата е изтекла или изгубена, то може да я смениш с друга от профила си. Ако имаш нужда от помощ, пиши ни на office@lifehack.bg

➤ Сигурни ли са преводите от картата ми? - Абсолютно да! за картовите разплащания се доверяваме на най-сигурния и доказан доставчик на онлайн транзакции в света - Stripe. Благодарение на него всяко плащане през карта е напълно защитено и криптирано. lifehack.bg няма достъп до информацията от твоята банкова карта в нито един момент, тъй като данните се съхраняват от Stripe.

➤ Как мога да го спра - всеки месечен абонамент може да бъде спиран и подновяван във всеки един момент, в който ти поискаш (без сложни процедури и без писане на имейли). За разлика от останалите подобни услуги, ние сме направили процедурата изключително лесна - спираш го само с един бутон от профила си.

🚨 Ако се нуждаеш от помощ или имаш притеснения:

 • ✉️ office@lifehack.bg
 • 👤 Live чат - долу в дясно
 • ☎️  0878 977 107

🔰 Бъди иноватор!

Пести повече и постигай повече с клуб Мастърхак!

Вижте как да платите абонамента си:
Как да платите абонамент:

Възстанови паролата:

Вход за клуб
Мастърхак