Стани член на VIP клуба

Какво има в клуба / За какво пишем / Абонаменти / FAQ / Мнения

Най-полезното съдържание на български език се прави тук

Вместо да харчите излишно за книги, консултации и курсове, ще отсяваме вместо вас най-добрите идеи, стратеги и практики от най-авторитетните източници от света на маркетинга, бизнеса, психологията, продажбите, продуктивността, навиците и успеха. Ще споделяме и нашия солиден опит и ресурси, за да получавате експертна практическа информация – без общи приказки и празни обещания.

Влез в клубаНаучи повече


Какво има в MasterHack

Членовете на нашата общност имат достъп до ексклузивно съдържание, което не е достъпно за редовите читатели на lifehack.bg Премиум зоната на сайта е пълна с ценни материали и ресурси, които ще ви помогнат да постигате повече като вземате по-добри решения, използвайки идеи, похвати и възможности, които другите нямат. Ще ви спестим и много ценно време в търсене на качествена информация, защото ние вече отсяваме най-доброто вместо вас.

Ето и малка част от това, което ще получите:

service1

📑 Ръководства

Приложни ръководства и материали с нови идеи и съвети, който да приложите веднага

service2

😍 Секретна група

Всеки ден нови ресурси и полезни инструменти, помощ от другите членове на FB групата

🏆 VIP зона

VIP зона за най-лоялните (мин. 6 месеца абонамент) с курсове на стойност хиляди долари (en)

service1

📗 Огромна Библиотека

Обновява се постоянно с най-добрите книги за маркетинг, психология, бизнес (en)

service2

📁 Най-добрите източници

Подбираме само най-доброто от най-актуалните и авторитетни източници в света

💡 Много нови идеи

Идеи, инструменти и ръководства, обновяване на настоящи, всеки ден по нещо ново в групата

Практическото съдържание в MasterHack ми позволява да намеря решения, които веднага да приложа в бизнеса си. Спестява ми много време – не търся другаде информация и успявам да правя много нови неща бързо и леко!

Юлика Новкова Ph.D.
julspsychology.com

Влез в клуб MasterHack

Кои са темите, за които пишем

Онлайн Бизнес 

Ще научите похвати за увеличаване продажбите на магазина ви

Дигитален маркетинг 

Стратегии за Facebook, Instagram, LinkedIn, Имейл маркетинг

Психология и Влияние 

Ще научите кои са най-ефективните методи за влияние на поведението

Управление и Лидерство 

Ще научите как да вдъхновявате и управлявате хората, с които работите

Навици и Продуктивност 

Ще разберете как да вършите повече с по-малко усилия + инструменти

Инструменти 

Ще разполагате с колекцията ни от супер инструментите, които селектираме

Истории и примери 

Ще научите историите и примерите на най-успешните компании и личности

Работа и кариера

Ще разберете как да постигате много повече в работата и кариерата си

Успех и мотивация 

Ще имате под ръка работещи стратегии, без клишетата и общите приказки

Имаме късмета да живеем в свят изпълнен с безкраен приток на информация. Но тя е толкова много, че всеки от нас се нуждае от надежден филтър, който да пропуска само това, което е важно. Може да разчитате на MasterHack да бъде вашият най-прецизен филтър.

Всичко е достъпно написано и практично, а това е най-трудното – сложните неща и термини да ги „преведеш“ на разбираем език. Много от нещата, които прилагам в SmartMoney.bg като съм ги научил от lifehack.bg и от този клуб.

Стойне Василев
smartmoney.bg

Постигайте повече!

Отключете достъп до знания, опит, ръководства стъпка по стъпка, практически съвети, нови идеи и полезни инструменти, подбрани от най-добрите източници в света.

Изберете си абонамент и влезте в клуба:

◆ ◆ ◆

Още два специални абонамента

🔄 Периодично абониране / подновяване NEW

Това е най-изгодният и достъпен начин да бъдете част от клуб MasterHack!

Ако изберете периодично плащане ще спестявате всеки месец почти половината от цената на абонамента (плащате с 20 лв по-малко). Освен това няма да се налага да подновявате ръчно. Цената на този абонамент е само 29 лв / месец за минимум 3 месеца. Разработихме тази опция за тези от вас, които искат дългосрочно да бъдат част от клуба, за да може по-дългия ви престой да е в пъти по-изгоден.

Как работи ли? Много просто – изберете едномесечен абонамент и в полето за плащане посочете „Периодично плащане“. Накрая просто сложете отметката за периодично плащане. Плюсът е, че така повече няма да ви се налага да подновявате ръчно, а абонаментът ви ще излезе с 20 лв. по-малко на месец.

Ок, искам да стоя повече и да плащам по-малко →

Бележка: при периодично плащане промо кодовете не важат.

[P.S.] Ако искате директно да отключите VIP зоната, в която всяка седмица добавяме едни от най-скъпите и добри англоезични курсове на стойност хиляди долари, изберете 6 месечен или годишен абонамент.


🏆 Годишен абонамент

Отключете всички ресурси!

Станете част от най-лоялните ни абонати!

Ако изберете да се присъедините към клуба за 1 година, освен, че ще отключите достъп до абсолютно всичките ресурси на клуба, ще получите и 150 лв отстъпка (от 599 лв на 449 лв за 365 дни достъп до всички ресурси на клуба – само за 1,2 лв / ден) + супер полезен и ценен подарък 🎁

Ще ви подарим и любимата ни и най-препоръчвана книга „Похватите на титаните – тактиките, принципите и навиците на милиардери, спортисти и велики личности от всички сфери на живота“ от Тим Ферис, в която ще намерите над 700 страници практически съвети споделени от едни от най-успелите личности в света (спортисти, предприемачи, учени).

🔥За отстъпката използвайте промо код 🎫 goldmaster

Ок, искам да съм от лоялните 

MasterHack е най-полезният източник на информация. Практически наръчник, чрез който всеки може да получи отлично и актуално знание. Защо се абонирах за клуба ли? Много просто, защото печеля пари от това!

Никола Минков
serpact.bg

Често задавани въпроси (F.A.Q.)

Какви са начините на плащане на членство в MasterHack?

MasterHack предлага най-популярните и удобни начини на плащане.

Може да платите членската си такса чрез:

 • С кредитна или дебитна карта,
 • Чрез Pay Pal,
 • Чрез профил в ePay.bg
 • Чрез Банков превод
 • Периодично плащане NEW

За максимално удобство и по-ниска цена, предлагаме възможност за автоматично / периодично плащане (recurring payment), при което отпада нуждата да подновявате ръчно всеки път. Освен това чрез него цената е почти наполовина.

Стъпките на плащане са следните:

 1. Избирате си срок от таблиците по-горе – един, три, шест или 12 месеца (колкото по-дълъг срок, толкова повече стойност получавате).
 2. Влизате в страницата за плащане.
 3. Въвеждате само първото си име, имейл и парола.
 4. Избирате начин на плащане.
 5. Съгласявате се с общите ни условия (може да ги прочетете директно там).
 6. Кликвате на бутона „Влез в клуба“

Докато имате активно членство в клуба имате и достъп до съдържанието, за което сте се абонирали. След изтичане на абонамента достъпът се възстановява след като го подновите. Точно както е при картата ви за фитнеса!

Ако платя по банков път, кога ще ми активирате абонамента?

Веднага щом бъде отразено плащането в нашето онлайн банкиране.

Обикновено банките правят преводи 2 пъти на ден – веднъж към 11 ч и втори път към 16 ч.

Ако сметката ви е в същата банка като нашата (FiBank) ще стане по-бързо, ако не е то отразяването при нас може да се забави с до 2 дни (особено ако е събота или неделя).

Ако не ви се чака, изпратете платежното на имейл club@lifehack.bg с номера на поръчката ви и колегите ще активират абонамента ви, без да се налага да чакате.

🔥 ВАЖНО: За разлика от плащането по банков път при плащането с карта или с PayPal например, абонаментът се активира веднага! Затова за по-бърз достъп при възможност, използвайте плащане с PayPal или карта.

Какво е това дигитален абонамент за MasterHack?

Ще използваме аналогии, за да стане по-ясно:

 • Като технология:

Дигиталният абонамент за MasterHack е като абонамента за Капитал – абонирате се за определен период от време и четете материали, които са заключени за редовите читатели. Да, Капитал нямат общност и публикуват по-различен формат информация.

 • Като формат: статии, ресурси, ръководства, книги

Нашият формат залага на сериозни материали и ръководства описващи даден проблем и неговите практически решения. Или пък е история, чийто пример може да използвате за вашите цели. Ние сме нещо като комбинация между абонаментите за Harvard Business Review и Quartz, но доста по-практически насочени.

 • Като начин на ползване:

Същото е като абонаментът ви за фитнеса или пък за любимия ви вестник.

 • Като теми:

Най-актуалното и работещото от света на дигиталния маркетинг, онлайн бизнеса, социалните мрежи, предприемачеството, лидерството, мениджмънта, продуктивността, кариерното развитие, психологията, невро маркетинга, влиянието, навиците, работата на мозъка, мотивацията, завладяващите истории, добрите примери.

MasterHack не е просто дигитален абонамент. Това е кауза, чрез която се опитваме да произвеждаме и доставяме на нашите читатели само най-добрата информация в свят, изпълнен с пошло съдържание, страдащ от дефицита на вниманието.

Какво ще се случи след като се абонирам?

Получавате достъп до нашето ексклузивно премиум съдържание, разположено в категорията MasterHack, както и до огромната ни библиотека. Може да прочетете материалите от клуба или да си изтеглите книга от библиотеката, след като се логнете в профила си с имейла и паролата, които сте задали при абонирането.

Ако сте се абонирали за 6 и повече месеци или сте натрупали 6 и повече месеци, то ще имате достъп и до нашата VIP зона, в която всяка седмица качваме курсове на стойност хиляди долари, както и до страницата ни с подбрани инструменти VIP tools.

Като член на клуба ще получавате и нашия седмичен имейл бюлетин.

P.S. Вижте и този видео тур, в който ще научите как да вземете максимума от клуба!

Как работи абонаментът в MasterHack?

Премиум съдържанието на lifehack.bg (MasterHack) е достъпно само след заплащане на месечна такса (абонамент). Точно както е достъпна фитнес залата за ползване, след като си вземете месечна или годишна абонаментна карта.

Членството в клуба е едномесечно, 3-месечно, 6-месечно и годишно.

За колкото по-дълъг срок се абонирате толкова повече и по-ценни ресурси ще ползвате (включително ВИП зоната). След като изтече абонаментът ще Ви уведомим с имейл, по чат или с смс. Ако желаете може да го подновите.

Може да следите членството от профила си.

🔥 ВАЖНО: Когато абонаментът изтече, достъпът до клуба, до общността ни във Facebook групата и всички ресурси на MasterHack също спира автоматично.

Каква е разликата между lifehack и masterhack?

В lifehack™ ще продължаваме да ви разказваме за полезни и интересни неща. Това е нашето регулярно медийно съдържание – новини, статии, реклами и други.

B Маѕtеrhасk пyблиĸyвaмe cпeциaлни пpeмиyм мaтepиaли и ръководства, ĸoитo cмe paзpаботили като сме cъбрали нaй-ĸaчecтвeнaтa инфopмaция по темата, oтcяли cмe най-важното от нея, oфopмили cме го, зa дa пoлyчитe нaй-пoлeзнoтo съдържание.

Това, ĸoетo мoжe дa пpилoжитe нa пpaĸтиĸa (без рекламите).

💡 Все едно ходите на най-добрите и скъпи курсове, четете само най-важното от най-добрите книги и авторитетни сайтове, само че много по-удобно и по-достъпно.

Как създавате материалите и ръководствата в клуба?

Преди да публикуваме нов материал, правим специално проучване на темата, анализираме супер много по обем материали. За източници използваме най-добрите книги (вадим есенцията от тях, без да се налага да ги четете целите), най-авторитетните англоезични сайтове (вадим само есенцията), собствените ни ресурси плюс личния ни солиден опит. От всичко това отсяваме само най-важното и приложимото. По този начин не ви се налага да губите време в цялата тази река от информация.

Следва оформяне и форматиране (текст, снимки, видео) и публикуване.

Създаването на всеки материал в клуба изисква огромен труд, който отнема минимум седмица, но след това е актуален с години.

Разбира се, появи ли се нещо ново и ценно по темата, обновяваме я с него.

Посетили сме почти всички популярни курсове в България и се осмеляваме да твърдим, че досега не сме присъствали на нито един, който да е бил по-полезен от съдържанието в MasterHack. Уверете се в думите ни като пробвате за месец!

Ако това не ви е достатъчно, прочетете по-долу ревютата от наши абонати.

С какво сме по-различни от университетите?
 • Форматът

При MasterHack не се налага да се съобразявате с ангажименти по ходене на лекции и писане на домашни (освен яко нямате много време за губене). Ние отсяваме най-важната практическа информация, без общите приказки и я събираме в рамките на отделни мини ръководства, специално създадени да бъдат използвани където и когато си поискате.

 • Скоростта на обновяване на информацията

Най-новото по дадена тема веднага се споделя в общността!

В университетите информацията е предварително планирана и структурирана и не може да бъде променяна толкова динамично, независимо от реалните събития и промени.

 • Обхватът на съдържанието

Обхващаме най-важните теми, свързани с бизнеса, онлайн маркетинга, социалните мрежи, психологията, успеха, мотивацията, продуктивността и изобщо всичко практическо, което може да подобри живота и да увеличи ползите за бизнеса ви.

При университетите получавате информация по 1-2 основни теми.

 • Актуалност на съдържанието

Ежедневно публикуваме информация по актуални теми, споделяме нови идеи и инструменти. От членовете на групата може да получите помощ, да черпите опит. Непрекъснат поток на свежа, качествена информация и то за по-малко от 1,5 лв / ден.

📜 Минусът ни е, че не издаваме сертификати ❌

Как да вляза в секретната Facebook група?

След като активирате абонамента си ще получите получите имейл с директен линк към групата. Ако не го намирате, може да подадете заявка за групата от този линк.

Секретната Facebook група на MasterHack е общност, в която членовете на клуба си помагаме взаимно, споделяме си ценни ресурси, за които не успяваме да пишем в сайта, водим дискусии, отговаряме на въпроси на други членове.

Нашата общност е за хора, които не само се възползват, но и допринасят като споделят по между си опит, съвети, идеи и ресурси.

На колко устройства мога да ползвам абонамента си?

Всеки абонамент е индивидуален – един абонамент е само за един човек.

Затова и абонатът може да използва профила си на до 2 устройства (например: лаптоп и телефон), но само на 1 устройство в един и същ момент, както e в целия свят при всички стандартни дигитални абонаменти от този тип.

В случай на злоупотреба (предоставяне профила ви на други лица), Лайфхак Медиа Груп ЕООД си запазва правото да ви изключи от клуба и секретната Фейсбук група.

Влизам в клуба

⭐⭐⭐⭐⭐

Рейтинг 4.9 от над 300 ревюта

Не вземайте предвид само нашите думи.
Прочетете и някое от най-лошите ни над 300 ревюта и разберете какво мислят за клуба неговите членове:

Абонаментът ми за VIP Клуба е една от най-добрите ROI, които съм имал. Ако прилагате наученото от клуба няма начин да не монетизирате.

Ивко Беновкси
предприемач

Lifehack.bg винаги е бил пример за това как трябва да се правят нещата. А съдържанието му като качество и полезност са на топ ниво!

Борил Богоев
borilbogoev.com

Имал съм десетки договорки в бизнеса, но да срещнеш професионална работа от ранга на lifehack.bg е истинска рядкост!

Бисер Вълов
Beyond Academy

MasterHack е от най-добрите ми инвестиции. E-mail бюлетина ми се удвои само за месец, а продажбите ми се увеличиха с над 30%.

Силвина
doubleclick.company

Малко са сайтовете, в които всяка една страница носи такава голяма полза за читателя – както в бизнесът им, така и в ежедневието.

Живко
Член на клуба

Това, което Христо прави с неговия lifehack.bg заслужава огромна почит. Така трябва да се правят нещата, за да бъдат наистина успешни!

Д. Димитров
inbound.bg

Христо успя да намери точния начин за споделяне на съдържание. Не съм си представял, че ще намеря толкова полезни неща на едно място – УНИКАЛНО Е!

Бойко Куртев
предприемач

Конкретни материали заредени с опит и съдържание. Клубът ми спестява много време и пари за инфо и съвети, които иначе струват скъпо или не остава време!

Калоян Христов
varriosport.bg

Казват, че „Успехът идва когато подготовката срещне възможността“. Мастърхак се грижи да сме подготвени да посрещнем възможността, когато се появи!

Димо Белов
SEO експерт

Качеството на едно общество зависи изцяло от качеството на неговите членове. Затова и в клуб MasterHack бихме искали да привлечем само хора, които наистина искат да бъдат тук – както да се възползват от общността, така и да допринасят за нея. И ако вярвате, че това е видът група, от която искате да бъдете част, то добре дошли при нас!

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

>