ПОСТИГАЙ ПОВЕЧЕ
ВЛЕЗ В КЛУБА

Стани част от фабриката за най-полезното съдържание на български!

Животът и бизнесът са сложни. Мастърхак ги прави по-лесни

Нов метод за филтрация на любимата ти информация, който помага на над 900 амбициозни хора и предприемачи да правят печеливши ходове и да постигат доминация.

Практически ръководства, нашия опит, полезни инструменти, е-книги, курсове, ноу-хау, безброй идеи, интелигентна общност от над 900 човека, собствена секретна група извън шума на Фейсбук.

Изберете си абонамент: 

Абонаментът Ви дава достъп до:

ресурси

*Изберете годишен абонамент и ще получите като подарък достъп до VIP зоната ни с курсове на стойност хиляди левове

В клуба ще намерите ръководства за:

Онлайн маркетинг / Бизнес

Таргетиране, Фейсбук реклами, онлайн бизнес, дизайн, продажби, конверсии

Копирайтинг / Реклама

Професионални техники, примери, шаблони, автоматизации

Психология / Влияние

Най-добрите похвати, шаблони и техники, с които ще влияете на другите

Продуктивност / Навици

Най-добрите тактики, инструменти и софтуер за по-лека работа и фокус

Мениджмънт / Лидерство

Вземане на по-добри решения, стратегии за управление на хора, лидерство

Работа / Успех / Кариера

Как да намерите призванието си, да постигате повече и да сте щастливи

Запознайте се с НАШАТА безУСЛОВНА 100% гаранция ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако в следващите 14 дни не намерите нещо полезно в нашите ръководства и премиум материали, ще се радваме да ви възстановим 100% от сумата.

Дайте ми минутка да ви разкажа защо ви давам тази безусловна гаранция:

Първо – практическите ръководства, които създаваме просто работят.

Започнах като ги създавам най-напред за себе си, за да ми улесняват ежедневната работа. Търсех из най-добрите източници в света – книги, сайтове, експерти, курсове и си вземах само това, което работеше.

Записвах всичко, което движеше бизнеса ми напред с по-малко усилия. Затова съм сигурен, че нещата, които правим в клуба и в нашата общност ще бъдат полезни и на вас. Просто им дайте шанс.

Второ – една от нашите основни ценности в Мастърхак е да поставяме членовете на клуба на първо място – ВИНАГИ. Борим се за вашия успех заедно с вас!

Правим го като не спираме да проучваме, тестваме, пробваме и споделяме най-новите неща, които реално работят. Споделяме личен опит и информация, която си струва да знаете.

Ние правим сериозни материали! Без да губим времето на нашите читатели с излишни приказки и празни обещания. И вие като мен сигурно сте се нагледали и наслушали на такива, нали?

Затова и съм толкова уверен, че ще попаднете на място, толкова полезно като никое друго.

Защото каквото и да ви обещават другите – в Мастърхак ще намерите повече.

Просто е: изберете си абонамент според възможностите, влезте и в нашата секретна общност.

И ако не откриете полезност в това, което правим, ако не намерите съмишленици или партньори, ако не започнете да постигате повече в живота, работата или бизнеса си, ще ви върнем 100% от парите.

Тази гаранция покрива 14 пълни дни от нов абонамент – време, през което аз и моя екип ще направим всичко по силите си да ви помогнем да успеете.

Надявам се скоро да станем част от историята на вашия успех.

Позволете ни да се борим заедно с вас за него!

С Уважение,

Христо Стоянов

Създател и управител на:
lifehack.bg и клуб MasterHack

Присъединете се към над 900 експерта, собственици на бизнес и обикновени хора, които всеки месец постигат повече благодарение на общността, съдържанието и ресурсите на клуб MasterHack:
Влез в клуба

 

Често задавани въпроси

Защо да членувате в клуб Мастърхак?

 • Форматът

Тук не се налага да се съобразявате с ангажименти по ходене на курсове, присъствие на лекции и писане на домашни (освен ако нямате излишно време за губене).

При нас няма да намерите и модерните 30 дневни предизвикателства – членовете на клуб Мастърхак са прекалено заети за подобни губещи времето инициативи. Те искат не просто най-добрата информация, а есенцията от нея. Искат да я прочетат и да я приложат веднага, без излишните приказки, празни обещания и красиви думи.

Членовете на клуба получават нов метод за учене чрез правене, благодарение на създадения от нас алгоритъм за прецизно отсяване на най-добрата информация + нашия личен опит!

И по-конкретно:

Ние отсяваме вместо вас най-важната практическа информация, без общите приказки и я събираме в рамките на отделни мини ръководства, специално създадени да бъдат използвани където и когато си поискате.

 • Скоростта на обновяване на информацията

Най-новото по дадена тема веднага се споделя в общността!

В университетите информацията е предварително планирана и структурирана и не може да бъде променяна толкова динамично, независимо от реалните събития и промени. В Мастърхак обновяваме материалите си динамично с най-новите тенденции, подходи, стратегии и инструменти.

 • Обхватът на съдържанието

Обхващаме най-важните теми, свързани с бизнеса, онлайн маркетинга, социалните мрежи, психологията, успеха, мотивацията, продуктивността и изобщо всичко практическо, което може да подобри живота и да увеличи ползите за работата и бизнеса ви. При университетите получавате информация само по 1-2 основни теми.

 • Актуалност на съдържанието

Ежедневно публикуваме информация по актуални теми, споделяме нови идеи и инструменти. От членовете на групата може да получите помощ, да черпите опит.

Каква е разликата между нас и Капитал?

Те ви доставят просто новини. Ние ви даваме нови практически умения, знания, инструменти и ресурси, които може да приложите веднага.

За разлика от тях, ние имаме и страхотна общност.

Защо абонаментът струва толкова малко?

Достъпната цена на абонаментите ни (по-малко от 1 лев на ден) ще позволи на повече хора да учат, да постигат целите и да решават проблемите си по един нов и много по-ефективен начин. Общността на Мастърхак е едно от най-големите ни богатства и колкото повече интелигентни хора влизат в нея, толкова повече идеи и ресурси ще можем да обменяме по между си. Ще постигнем всичко това само ако предложим на нашите членове справедлива и достъпна цена. И точно това сме направили.

Как мога да платя за членство в клуб MasterHack?

MasterHack предлага най-популярните и удобни начини на плащане:

 • С кредитна или дебитна карта
 • Периодично-автоматично плащане NEW
 • Чрез профил в ePay.bg (може и с карта)
 • Чрез банков превод

🔰 Периодично – автоматично плащане:

За максимално удобство и по-ниска цена, предлагаме възможност за автоматично / периодично плащане (recurring payment), при което отпада нуждата от ръчно подновяване всеки път. Освен това, чрез него цената е почти наполовина.

С периодичното-автоматично плащане спестявате  50% от редовната цена за месечен абонамент – всеки месец плащате с 30 лв по-малко.

Стъпките на плащане са следните:

 1. Избирате си срок от таблиците по-горе – един, шест или 12 месеца (колкото по-дълъг срок, толкова повече стойност получавате).
 2. Ще бъдете препратени в страницата за плащане (Checkout).
 3. Въвеждате данни за профила си: само първото име (без интервали и на латиница), имейл, телефон и парола.
 4. Избирате най-удобния за вас начин на плащане.
 5. Кликвате на бутона „Продължи“

Докато имате активно членство в клуба имате и достъп до съдържанието, за което сте се абонирали. След изтичане на абонамента достъпът се възстановява след като го подновите. Точно както е при картата ви за фитнеса!

🚨 Ако платя по банков път, кога ще ми активирате абонамента?

Веднага щом бъде отразено плащането в нашето онлайн банкиране. Обикновено банките правят преводи 2 пъти на ден – веднъж към 11 ч и втори път към 16 ч.

Ако сметката ви е в същата банка като нашата (FiBank) ще стане по-бързо. Ако не е, то отразяването при нас може да се забави с до 2 дни (особено ако е събота или неделя).

⏰ Ако не ви се чака: изпратете платежното на имейл club@lifehack.bg с номера на поръчката ви и колегите ще активират абонамента ви, без да се налага да чакате.

🔥 ВАЖНО: За разлика от плащането по банков път при плащането с карта например, абонаментът се активира веднага! Затова за по-бърз достъп при възможност, използвайте плащане с карта.

Какво ще се случи след като се абонирам?

Ще получите достъп до нашето ексклузивно премиум съдържание, разположено в категорията MasterHack, както и до огромната ни библиотека. Може да прочетете материалите от клуба или да си изтеглите книга, след като се логнете в профила си с имейла и паролата, които сте задали при абонирането.

Ако сте се абонирали за 6 и повече месеци или сте натрупали 6 и повече месеци, то ще имате достъп и до нашата VIP зона, в която всеки месец качваме курсове на стойност хиляди левове, както и до страницата ни с подбрани инструменти VIP tools.

Като член на клуба ще получавате и нашия седмичен имейл бюлетин.

P.S. Вижте и този видео тур, в който ще научите как да вземете максимума от клуба!

Как работи абонаментът в MasterHack?

Премиум съдържанието на lifehack.bg (MasterHack) е достъпно само след заплащане на такса (абонамент). Точно както е достъпна фитнес залата за ползване, след като си вземете месечна или годишна абонаментна карта.

Членството в клуба е едномесечно, 6-месечно и годишно.

За колкото по-дълъг срок се абонирате толкова повече и по-ценни ресурси ще ползвате (включително ВИП зоната). След като изтече абонаментът ще Ви уведомим с имейл, по чат или с смс. И ако желаете може да го подновите.

Може да следите членството от профила си.

🚨 ВАЖНО: Когато абонаментът изтече, достъпът до клуба, до общността ни във Facebook групата и всички ресурси на MasterHack също се пекратява автоматично.

Каква е разликата между lifehack и masterhack?

В lifehack™ ще продължаваме да ви разказваме за полезни и интересни неща. Това е нашето регулярно медийно съдържание – новини, статии, реклами и други.

B Маѕtеrhасk пyблиĸyвaмe cпeциaлни пpeмиyм мaтepиaли и ръководства, ĸoитo cмe paзpаботили като сме cъбрали нaй-ĸaчecтвeнaтa инфopмaция по темата, oтcяли cмe най-важното от нея, oфopмили cме го, зa дa пoлyчитe нaй-пoлeзнoтo съдържание.

Това, ĸoетo мoжe дa пpилoжитe нa пpaĸтиĸa (без рекламите).

💡 Все едно ходите на най-добрите и скъпи курсове, четете само най-важното от най-добрите книги и авторитетни сайтове, само че много по-удобно и по-достъпно.

На колко устройства мога да ползвам абонамента си?

Всеки абонамент е индивидуален – един абонамент е само за един човек.

Затова и абонатът може да използва профила си на до 2 устройства (например: лаптоп и телефон), но само на 1 устройство в един и същ момент, както e в целия свят при всички стандартни дигитални абонаменти от този тип.

В случай на злоупотреба (предоставяне профила на други лица), Лайфхак Медиа Груп ЕООД си запазва правото да изключи абоната от клуба и Фейсбук групата веднага.

При злоупотреби с периодичното плащане

Създадохме периодичния абонамент за най-лоялните си абонати, които не могат да си позволят по-големите ни абонаментни планове. Много по-ниската цена от минус 50% за този план е най-вече за редовни и лоялни наши читатели, които искат да бъдат част от нашата общност за по-дълго време и да плащат по-малко.

🔥 Какво означава злоупотреба с периодичен абонамент:

Заради много по-ниската цена от -50% вече наблюдаваме злоупотреби от типа: Абонирам се за периодично, но го спирам веднага след това, само за да се възползвам от по-ниската цена.

🚨 При установяване на такива случаи: При спрян периодичен абонамент след първия месец или веднага след като е извършен абонамент на тази преференциална цена и по преценка на екипа на Лайфхак Медиа Груп ЕООД, то абонатът ще бъде блокиран да се възползва от тази опция за срок от 6 месеца. Няма да бъде допускан (или ще бъде изключен) и от секретната група на клуба.

Как да вляза в секретната Facebook група?

След като активирате абонамента може да подадете заявка за групата от този линк.

🚨 Важно: към един абонамент може да има само един личен профил в секретната ни група. С други думи: един абонамент, един човек в секретната група.

Секретната Facebook група на MasterHack е общност, в която членовете на клуба си помагаме взаимно, споделяме си ценни ресурси, за които не успяваме да пишем в сайта, водим дискусии, отговаряме на въпроси на други членове.

Нашата общност е за хора, които не само се възползват, но и допринасят като споделят по между си опит, съвети, идеи и ресурси.

Ако имате нужда от повече информация, не се колебайте да ни позвъните на

☎️ 0878 977 107

★★★★★

На тази страница ще намерите отзиви за клуб Мастърхак, общността и съдържанието ни от членове клуба, които са част от нас минимум 6 месеца. Може да разгледате и отзивите във Фейсбук страницата ни.

Абонаментът ми за VIP Клуба е една от най-добрите ROI, които съм имал. Ако прилагате наученото от клуба няма начин да не монетизирате.

Ивко Беновкси
предприемач ★★★★★

Lifehack.bg винаги е бил пример за това как трябва да се правят нещата. А съдържанието му като качество и полезност са на топ ниво!

Борил Богоев
borilbogoev.com ★★★★★

Имал съм десетки договорки в бизнеса, но да срещнеш професионална работа от ранга на lifehack.bg е истинска рядкост!

Бисер Вълов
Beyond Academy ★★★★★

MasterHack е от най-добрите ми инвестиции. E-mail бюлетина ми се удвои само за месец, а продажбите ми се увеличиха с над 30%.

Силвина
doubleclick.company ★★★★★

Малко са сайтовете, в които всяка една страница носи такава голяма полза за читателя – както в бизнесът им, така и в ежедневието.

Живко
Freelancer ★★★★★

Това, което Христо прави с неговия lifehack.bg заслужава огромна почит. Така трябва да се правят нещата, за да бъдат наистина успешни!

Д. Димитров
inbound.bg ★★★★★

Христо успя да намери точния начин за споделяне на съдържание. Не съм си представял, че ще намеря толкова полезни неща на едно място – УНИКАЛНО Е!

Бойко Куртев
предприемач ★★★★★

Конкретни материали заредени с опит и съдържание. Клубът ми спестява много време и пари за инфо и съвети, които иначе струват скъпо или не остава време!

Калоян Христов
varriosport.bg ★★★★★

Казват, че “Успехът идва когато подготовката срещне възможността“. Мастърхак се грижи да сме подготвени да посрещнем възможността, когато се появи!

Димо Белов
SEO експерт ★★★★★

Качеството на едно общество зависи изцяло от качеството на неговите членове. Затова и в клуб MasterHack влизат хора, които искат не само да вземат, но и да дават, хора, които – разчитат на клуба, но и допринасят за него. И ако вярвате, че това е видът общност, от която искате да бъдете част, то добре дошли сте винаги при нас!

☎️ 0878 977 107

🔰 Стани член на клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

==========

❤️ Секретна група

💻 Инструкция за групата

ℹ️ Инфо за клуба

📺 Обиколка на Мастърхак

🔄 Автоматичен абонамент

🎁 Подари абонамент

⭐️ Отзиви за клуба

🎯 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Всичко за автоматичния абонамент - 50% ОТСТЪПКА!

ПЛАЩАЙ С -50% ПО-МАЛКО И ТО ВСЕКИ МЕСЕЦ

Нов, много по-изгоден и удобен абонамент!

За хората, които искат да са част от нашата общност, но не могат да си позволят по-големите ни абонаментни планове, разработихме специална функция за периодично автоматично плащане на много по-ниска и достъпна цена от 29 лв / месец (1 лев на ден) - спестявате по 30 лв всеки месец от стандартната цена на месечния абонамент.

🚨 ВАЖНО: за да се възползвате от това огромно намаление от 50% и двойно по-ниската цена, имаме изискване за минимален период за автоматичен абонамент от 3 последователни месеца. Всеки по-кратък период ще бъде счетен за злоупотреба с клуба и неговата политика и абонатът да бъде изключен от него.

Прочетете до край и научете как да се възползвате:

#1. Какво е автоматично периодично плащане в MasterHack: Периодично автоматично подновяване на абонамента, заплащано на равни месечни вноски чрез автоматично дебитиране на дебитна или кредитна карта.

#2. Каква ми е ползата ми от него:

1️⃣ Пестите време: не се налага да подновявате абонамента си ръчно

2️⃣ Месечната Ви такса е наполовина по-ниска (всеки месец пестите по 30 лв).

3️⃣ Можете да го изключите по всяко време само с един бутон от профила си

#3. Как да го използвам / как да платя с него


#4. Сигурни ли са банковите транзакции (технология)

За целите на периодичното плащане използваме технологията на една от най-големите, сигурни и авторитетни компании в света - Stripe, през чиято защитена платформа минават всички плащания с карта.

lifehack.bg няма достъп до информацията от Вашата банкова карта в нито един момент. Данните Ви се криптират и защитават на най-високо ниво.

#4. Как работи абонаментът чрез периодичното плащане

При периодичното плащане след 30 дни от датата, на която сте се абонирали, Stripe ще дебитира автоматично банковата ви карта, с която сте заплатили първата си месечна такса, без вие да правите нещо.

Така абонаментът и достъпът Ви до премиум съдържанието, секретната група и ресурсите ни се подновява автоматично и то на половин цена.

#5. Какво ще се случи ако през даден месец нямам наличност по картата

Когато системата на Stripe опита да дебитира месечната Ви такса, но в картата ви няма достатъчно наличност, наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да съобщи за проблема с картата. Ако при повторния опит системата ни не успее да поднови абонамента, неговият статус ще бъде превключен от активен на задържан докато не бъде направено плащане.

Ако сте подновили картата си, защото е изтекла или изгубена, то може да я смените в нашата система с новата от профила си (във видеото по-горе е показато точно как).

#5. Как да го спра

Може да спрете периодичния автоматичен абонамент по всяко време:

1️⃣ Влезте в профила си.

2️⃣ Изберете Subscribtions

3️⃣ Кликнете на Cancel

#6. При злоупотреби

🚨 ВАЖНО: Минималният период за използване на по-ниската цена и периодичен абонамент е 3 месеца. Всеки по-кратък период може да се счете за злоупотреба с клуба и абонатът да бъде изключен от него.

Причината:

Тази функция не е разработена, за да се "излъже" системата и да се правят абонаменти за по 1 месец, само заради по-ниската цена.

При установени такива случаи на самия абонат веднага ще му бъде блокиран достъпа до клуба и Фейсбук групата за срок от 6 месеца. Запазваме си правото да изключим завинаги от клуба абонати при съмнение за такива злоупотреби.

Бъдете иноватори!

Пестете времето и парите си чрез силата на технологията.

Условия за -50 ОТСТЪПКА:

ПЛАЩАЙ С -50% ПО-МАЛКО И ТО ВСЕКИ МЕСЕЦ

Нов, много по-изгоден и удобен абонамент!

За хората, които искат да са част от нашата общност, но не могат да си позволят по-големите ни абонаментни планове, разработихме специална функция за периодично автоматично плащане на много по-ниска и достъпна цена от 29 лв / месец (1 лев на ден) - спестявате по 30 лв всеки месец от стандартната цена на месечния абонамент.

🚨 ВАЖНО: за да се възползвате от това огромно намаление от 50% и двойно по-ниската цена, имаме изискване за минимален период за автоматичен абонамент от 3 последователни месеца. Всеки по-кратък период ще бъде счетен за злоупотреба с клуба и неговата политика и абонатът да бъде изключен от него.

Прочетете до край и научете как да се възползвате:

#1. Какво е автоматично периодично плащане в MasterHack: Периодично автоматично подновяване на абонамента, заплащано на равни месечни вноски чрез автоматично дебитиране на дебитна или кредитна карта.

#2. Каква ми е ползата ми от него:

1️⃣ Пестите време: не се налага да подновявате абонамента си ръчно

2️⃣ Месечната Ви такса е наполовина по-ниска (всеки месец пестите по 30 лв).

3️⃣ Можете да го изключите по всяко време само с един бутон от профила си

#3. Как да го използвам / как да платя с него


#4. Сигурни ли са банковите транзакции (технология)

За целите на периодичното плащане използваме технологията на една от най-големите, сигурни и авторитетни компании в света - Stripe, през чиято защитена платформа минават всички плащания с карта.

lifehack.bg няма достъп до информацията от Вашата банкова карта в нито един момент. Данните Ви се криптират и защитават на най-високо ниво.

#4. Как работи абонаментът чрез периодичното плащане

При периодичното плащане след 30 дни от датата, на която сте се абонирали, Stripe ще дебитира автоматично банковата ви карта, с която сте заплатили първата си месечна такса, без вие да правите нещо.

Така абонаментът и достъпът Ви до премиум съдържанието, секретната група и ресурсите ни се подновява автоматично и то на половин цена.

#5. Какво ще се случи ако през даден месец нямам наличност по картата

Когато системата на Stripe опита да дебитира месечната Ви такса, но в картата ви няма достатъчно наличност, наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да съобщи за проблема с картата. Ако при повторния опит системата ни не успее да поднови абонамента, неговият статус ще бъде превключен от активен на задържан докато не бъде направено плащане.

Ако сте подновили картата си, защото е изтекла или изгубена, то може да я смените в нашата система с новата от профила си (във видеото по-горе е показато точно как).

#5. Как да го спра

Може да спрете периодичния автоматичен абонамент по всяко време:

1️⃣ Влезте в профила си.

2️⃣ Изберете Subscribtions

3️⃣ Кликнете на Cancel

#6. При злоупотреби

🚨 ВАЖНО: Минималният период за използване на по-ниската цена и периодичен абонамент е 3 месеца. Всеки по-кратък период може да се счете за злоупотреба с клуба и абонатът да бъде изключен от него.

Причината:

Тази функция не е разработена, за да се "излъже" системата и да се правят абонаменти за по 1 месец, само заради по-ниската цена.

При установени такива случаи на самия абонат веднага ще му бъде блокиран достъпа до клуба и Фейсбук групата за срок от 6 месеца. Запазваме си правото да изключим завинаги от клуба абонати при съмнение за такива злоупотреби.

Бъдете иноватори!

Пестете времето и парите си чрез силата на технологията.

Ексклузивна оферта - Спести 300 лв + ПОДАРЪК

🏆 СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА

Отключете всички ресурси и вземете супер подарък!

Ако изберете годишен абонамент, освен, че ще отключите достъп до абсолютно всичките ресурси на клуба, ще получите не само 300 лв отстъпка (от 749 лв на 449 лв за 365 дни достъп до всички ресурси на клуба - само за 1,2 лв / ден), но и ще ви изпратим до вратата полезен и ценен подарък: най-добрата книга, която някога сме чели 🎁


Ще ви подарим книгата:

"Похватите на титаните - тактиките, принципите и навиците на милиардери, спортисти и велики личности от всички сфери на живота" от Тим Ферис, в която ще намерите над 700 страници практически съвети споделени от едни от най-успелите личности в света.

Накратко:

❤️ Влезте в клуба за 1 година

❤️ Вземете тази книга - напълно безплатно

❤️ Спестете 300 лв

Ексклузивна оферта

🏆 СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА

Отключете всички ресурси и вземете супер подарък!

Ако изберете годишен абонамент, освен, че ще отключите достъп до абсолютно всичките ресурси на клуба, ще получите не само 300 лв отстъпка (от 749 лв на 449 лв за 365 дни достъп до всички ресурси на клуба - само за 1,2 лв / ден), но и ще ви изпратим до вратата полезен и ценен подарък: най-добрата книга, която някога сме чели 🎁


Ще ви подарим книгата:

"Похватите на титаните - тактиките, принципите и навиците на милиардери, спортисти и велики личности от всички сфери на живота" от Тим Ферис, в която ще намерите над 700 страници практически съвети споделени от едни от най-успелите личности в света.

Накратко:

❤️ Влезте в клуба за 1 година

❤️ Вземете тази книга - FREE

❤️ Спестете 300 лв

Вижте как да платите абонамента си:
Как да платите абонамент:

Възстанови паролата:

Вход за клуб
Мастърхак
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this