Стани член на VIP клуба

Постигайте повече в бизнеса, в работата и в живота си с практическите ръководства и ресурси на MasterHack

отсяваме и споделяме есенцията от най-новата и качествена информация за онлайн бизнес, дигитален маркетинг, лидерство, психология, навици и продуктивност – само това, което си струва да знаеш

И по-конкретно:

service1

Ръководства

Практически ръководства и премиум материали, който да приложиш веднага

service2

Секретна група

Всеки ден нови ресурси и полезни инструменти. Помощ от другите членове на FB групата

VIP зона

VIP зона за най-лоялните (мин. 6 месеца абонамент) с курсове на стойност хиляди $

service1

Библиотека

Обновява се постоянно с най-добрите книги за маркетинг, психология, бизнес (en)

service2

Авторитетни източници

Подбираме само най-доброто от най-актуалните и авторитетни източници в света

НОВО инфо

Ежеседмично нови ръководства, обновяване на настоящи, редовно инфо в групата

Постигай повече

влез в клуб MasterHack

„Мисията на клуб Мастърхак е да предоставя на своите читатели ултра полезно съдържание, което не им губи времето. Съдържание, което веднага могат да приложат – в живота, в работата и в бизнеса си. Ние намираме, селектираме и отсяваме само най-важното – това, което наистина си струва да знаеш! Без общите приказки… Споделяме и своя личен опит. Тествай ни, влез в клуба!“

Точни и конкретни материали заредени с много опит и съдържание. На мен lifehack.bg ми спестява много време и пари за информация и съвети, които иначе струват много скъпо или не остава време. Групата е още една причина силно да препоръчам клуба: много идеи, съвместна помощ, много професионалисти и готини-активни хора на едно място. Препоръчвам!


Калоян Христов, varriosport.bg
Вижте и останалите мнения »

Често задавани въпроси (F.A.Q.)

🔸 Как мога да платя - начини на плащане

MasterHack предлага най-популярните и удобни начини на плащане.

Може да платите абонамента си чрез:

И за максимално удобство вече можете да плащате и автоматично, без да се налага да прекъсвате абонамента си и да правите поръчките отново (requiring payment).

Стъпките на плащане са следните:

 1. Избираш си срок от таблиците по-горе – един, три или шест месеца (колкото по-дълъг срок, толкова повеч стойност).
 2. Влизаш в страницата за плащане – без излишни стъпки!
 3. Въвеждаш име, имейл и парола.
 4. Избираш начин на плащане.
 5. Кликваш на бутона „Влез в клуба“
 6. Регистрира се профил, от който да следиш абонамента.
 7. Като изтече ще ти напомним да го подновиш, ако желаеш.

Докато имаш активно членство в клуба имаш и достъп до съдържанието, за което си се абонирал. След изтичане на абонамента той се възстановява като го подновиш. Точно както във фитнеса!

🔸 Ако платя по банка, кога ще ми активирате абонамента?

Веднага щом бъде отразено плащането в нашето онлайн банкиране.

Обикновено банките правят преводи 2 пъти на ден – веднъж към 11 ч и втори път към 16 ч.

Ако сметката Ви е в същата банка като нашата (FiBank) ще стане по-бързо, ако не е то отразяването при нас може да се забави с до 2 дни (особено ако е събота или неделя).

ВАЖНО: За разлика от плащането по банка, при плащането с карта или с PayPal например, абонамента се активира веднага!

🔸 Как мога да подновя абонамента си като изтече?

Лесно, по абсолютно същия начин, както се абонирахте за клуба и първия път!

Отново влизате в тази страница, избирате си срок и заплащате членството си. След това новия абонамент ще се активира. Ако решите да подновите, преди да изтече предходния Ви абонамент, ще прехвърлим остатъка от дните към новия, така че да не ги загубите.

ВАЖНО: гледайте това видео и научете всичко за удобното и по-изгодно перидоично плащане.

🔸 Как работи абонаментът в MasterHack?

Премиум съдържанието на lifehack.bg (MasterHack) е достъпно след заплащане на месечна такса/абонамент. Точно както е достъпна фитнес залата за ползване след като си вземете месечна абонаментна карта.

Абонаментите са месечни, 3 месечни, 6 месечни и годишни.

За колкото по-дълъг срок се абонирате толкова повече и по-изгодни ресурси ще ползвате (включително ВИП зоната).

След като изтече абонаментът ще Ви уведомим с имейл. Ако желаете може да го подновите. Може да го следите от профила си.

ВАЖНО: Когато абонаментът изтече достъпът до клуба, Facebook групата и всички ресурси от MasterHack се спира автоматично.

🔸 Каква е разликата между lifehack и masterhack?

В lifehack™ ще продължаваме да ви разказваме за изключително полезни и интересни неща. Това е нашето регулярно медийно съдържание – новини, статии, реклами и т.н.

В Masterhack публикуваме специални премиум материали, които сме разработвали – събирали сме най-качествената информация, отсявали сме я, оформяли сме я, за да получите най-полезното по дадената тема. Информация, която може да приложите на практика.

Все едно ходите на най-добрите и скъпи курсове, но много по-удобно и по-достъпно.

🔸 Как създавате материалите и ръководствата в клуба?

Преди да публикуваме нов материал, правим специално проучване на темата, анализираме много по обем материали. Използваме най-добрите източници, книги и ресурси плюс моя личен опит.

След това отсяваме най-важното и приложимото.

Следва оформяне и форматиране (текст, снимки, записва се видео) и чак тогава го публикуваме.

Създаването на всеки материал в клуба изисква огромен труд, който отнема минимум седмица, но след това е актуален с години. Разбира се, появи ли се нещо ново и ценно по темата, обновяваме я с него.

Посетили сме почти всички популярни курсове в България за онлайн бизнес и смея да твърдя, че до сега не сме присъствали на нито един, който да е бил по-полезен от съдържанието в MasterHack.

🔸 Какво да правя след като се абонирам?

Ако искаш да прочетеш нещо от клуба, веднага след като се абонираш, просто влизаш в MasterHack и си избираш някой от ресурсите. Ако се върнеш малко по-късно, отново можеш да влезеш на същото място и когато отвориш някое от ръководствата ще видиш линк за логване.

Влез в профила си и статията или ресурса ще ти се отключи.

🔸 Как да вляза в секретната Facebook група?

След като активирате абонамента си ще получите покана за групата по имейл (само така се влиза в секретните групи).

Този имейл е автоматичен (праща се от Фейсбук) и затова може да попадне и в спам-а на пощата ти.

ВАЖНО: Ако имейлът, с който сте се регистрирали в клуба е различен от този, с който сте регистрирани във Фейсбук, моля изпратете ни този, с който сте във Фейсбук, за да ви изпратим покана за групата на него.

Секретната ни Facebook група е общност, в която членовете на клуба си помагаме взаимно. В групата ежедневно споделяме и още много ценни ресурси, за които не успяваме да пишем в клуба.

🔸 На колко устройства мога да ползвам абонамента си?

Всеки абонамент е индивидуален – един абонамент един човек.

Затова и абонатът може да използва профила си на до 3 устройства (например: лаптоп, десктоп и телефон), но само на 1 устройство в един и същ момент, както e при всички стандартни абонаменти от този тип.

В случай на злоупотреба и предоставяне профила ви на друг, Лайфхак ЕООД си запазва правото да блокира профила ви и да ви изключи от клуба и секретната Фейсбук група завинаги.

🔸 За колко напреднали са ръководствата?

Всяко от по-практически ориентираните ръководства, независимо от темата, е разделено на стъпки с подробни обяснения. Стремим се да ги пишем така, че да стане ясен процеса както на напреднали, така и на съвсем начинаещи потребители.

Разбира се, ако някоя стъпка е неясна винаги може да ни пишете за още пояснения на лично или в секретната ни група. Стремим се да създаваме съдържание, което да е по-качествено, а не съдържание, което може да се намери навсякъде.

🔸 Колко често пускате нови ръководства?

Процесът по създаване на ново съдържание никога не спира в MasterHack.

Всяка седмица се стремим се да публикуваме по едно ново ръководство/материал. Редовно обновяваме вече пуснатите с нова информация и инструменти.

Всеки ден споделяме нови полезни ресурси, инструменти и материали в секретната ни Facebook група – тези, за които не успяваме да пишем.

Опитваме се да пускаме и нов курс във ВИП зоната всяка седмица.

🔸 Какви са темите, за които пишете и споделяте?

Темите, за които пишем включват:

Най-доброто от света на онлайн бизнеса, дигиталния маркетинг, продуктивността, влиянието, психологията, начина на живот и изобщо всичко, което може да подобри работата, и бизнеса Ви. Не можем да си позволим да пишем само по една тема, защото подобен тесен светоглед ще ограничи възможностите за растеж на нашите читатели!

Освен на Facebook рекламата наблягаме и на други стратегии и инструменти за маркетинг, както и на промяната, визуалното въздействие и психологията.

Темите ни и начинът им на поднасяне нямат аналог на български!

🔸 Сигурно ли е, че ще спечеля пари от материалите ви?

Нека Ви попитам нещо:

Когато си купувате списание с интересна и иновативна информация, очаквате ли да спечелите пари от това? Не и директно, нали?

Lifehack е българска запазена марка с почти 10 годишна история и репутация и в никакъв случай не бихме си позволили да Ви дадем подобни лекомислени и несериозни обещания.

От нас ще получите най-доброто, на което сме способни като качествено съдържание! Но качеството Ви на живот и правенето на пари зависи от Вас.

🔸 Защо съдържанието ви е платено?

У нас все още малко хора са узрели за идеята, че за да се създаде качествено съдържание, то трябва да бъде подкрепено финансово (щом четеш това вероятно си от малцината, адмирации).

Всички сме свидетели колко много безполезна безплатна информация губи времето ни ежедневно.

Ние от lifehack.bg и MasterHack не искаме да сме част от това!

По тази причина в момента реинвестираме 90% от приходите на клуба в неговото развитие, в това число: купихме на най-скъпите и добри модули за управление на абонаментите, инвестираме в скъпи книги и курсове като източници за нашите ръководства, назначихме страхотни сътрудници, постоянно подобряваме техническата и визуална работа на сайта и обслужването.

Не спираме да работим и върху даването на все по-висока стойност на същата цена. Да, не е лесно да се продават добри дигитални продукти, но ние сме убедени, че качественото съдържание заслужава да бъде платено. От това печелят и двете страни – винаги!

В началото един от най-често задаваните въпроси беше – „Защо да плащам за съдържание, след като мога да го намеря безплатно?

Да, днес можеш да намериш всичко стига да имаш свободно време и нет. Но ако си човек, който наистина цени времето си повече от това да се рови из нета, да превежда, да отсява и накрая да се окаже, че не се получава… Струва ли си?

Всъщност, ти не плащаш за съдържание, а за…

 • Да ти спестя времето, което ще загубиш, докато постигнеш резултати.
 • Да събера и отсея вместо теб най-важното по темите, които те вълнуват.
 • Да ти споделя личния си опит, който не можеш да намериш в интернет!
 • Да влезеш в качествена общност, в която да обменяме идеи и опит!
 • Да ползваш ресурси, които иначе трудно можеш да си позволиш!

Всичко е достъпно написано и практично, а това е най-трудното – сложните неща и термини да ги „преведеш“ на разбираем език. Много от нещата, които прилагам в SmartMoney.bg като съм ги научил от lifehack.bg и от този клуб.

Стойне Василев
smartmoney.bg

Христо и неговият Lifehack.bg за мен винаги са били пример за това как трябва да се прави и поддържа качествен сайт. А ако говорим за съдържанието му – качеството и полезността му е на топ ниво! Препоръчвам!

Борил Богоев
borilbogoev.com

MasterHack е най-полезният източник на информация. Практически наръчник, чрез който всеки може да получи отлично и актуално знание. Защо се абонирах за клуба ли? Много просто, защото печеля пари от това!

Никола Минков
serpact.bg

🔘 За Нас

🔘 За Реклама


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg