ВЛЕЗ В КЛУБА

Стани част от фабриката за най-полезното съдържание на български!

клуб MasterHack: инструмент за резултати

Практически ръководства, личен опит, полезни инструменти, е-книги, курсове, ноу-хау, безброй идеи, интелигентна и сплотена общност от над 300 човека. Без излишни приказки.

Пoмaгaмe нa xopaтa, ĸoитo нямaт вpeмe зa чeтeнe дa пocтигaт цeлитe и дa peшaвaт пpoблeмитe cи ĸaтo oтcявaмe зa тяx caмo нaй-пoлeзнaтa и aвтopитeтнa инфopмaция в cвeтa

Изберете си абонамент: 

Абонаментът Ви дава достъп до:

*Ако изберете абонамент за 6 или 12 месеца ще отключите и VIP зоната с курсове на стойност хиляди левове

В клуба ще намерите ръководства за:

Онлайн маркетинг / Бизнес

Таргетиране, Фейсбук реклами, онлайн бизнес, дизайн, продажби, конверсии

Копирайтинг / Реклама

Професионални техники, примери, шаблони, автоматизации

Психология / Влияние

Най-добрите похвати, шаблони и техники, с които ще влияете на другите

Продуктивност / Навици

Най-добрите тактики, инструменти и софтуер за по-лека работа и фокус

Мениджмънт / Лидерство

Вземане на по-добри решения, стратегии за управление на хора, лидерство

Работа / Успех / Кариера

Как да намерите призванието си, да постигате повече и да сте щастливи

Запознайте се с НАШАТА безУСЛОВНА 100% гаранция ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Ако в следващите 14 дни не намерите нещо полезно в нашите ръководства и премиум материали, ще се радваме да ви възстановим 100% от сумата.

Дайте ми минутка да ви разкажа защо ви давам тази безусловна гаранция:

Първо – практическите ръководства, които създаваме просто работят.

Започнах като ги създавам най-напред за себе си, за да ми улесняват ежедневната работа. Търсех из най-добрите източници в света – книги, сайтове, експерти, курсове и си вземах само това, което работеше.

Записвах всичко, което движеше бизнеса ми напред с по-малко усилия. Затова съм сигурен, че нещата, които правим в клуба и в нашата общност ще бъдат полезни и на вас. Просто им дайте шанс.

Второ – една от нашите основни ценности в Мастърхак е да поставяме членовете на клуба на първо място – ВИНАГИ. Борим се за вашия успех заедно с вас!

Правим го като не спираме да проучваме, тестваме, пробваме и споделяме най-новите неща, които реално работят. Споделяме личен опит и информация, която си струва да знаете.

Ние правим сериозни материали! Без да губим времето на нашите читатели с излишни приказки и празни обещания. И вие като мен сигурно сте се нагледали и наслушали на такива, нали?

Затова и съм толкова уверен, че ще попаднете на място, толкова полезно като никое друго.

Защото каквото и да ви обещават другите – в Мастърхак ще намерите повече.

Просто е: изберете си абонамент според възможностите, влезте и в нашата секретна общност.

И ако не откриете полезност в това, което правим, ако не намерите съмишленици или партньори, ако не започнете да постигате повече в живота, работата или бизнеса си, ще ви върнем 100% от парите.

Тази гаранция покрива 14 пълни дни от нов абонамент – време, през което аз и моя екип ще направим всичко по силите си да ви помогнем да успеете.

Надявам се скоро да станем част от историята на вашия успех.

Позволете ни да се борим заедно с вас за него!

С Уважение,

Христо Стоянов

Създател и управител на:
lifehack.bg и клуб MasterHack

Присъединете се към над 300 експерта, собственици на бизнес и обикновени хора, които всеки месец постигат повече благодарение на общността, съдържанието и ресурсите на клуб MasterHack:
Влез в клуба

Малка част от хората и бизнесите, които ни се довериха

Присъединете се към стотиците любопитни читатели и бизнеси,

които използват съдържанието на Мастръхак ежедневно:

общност на мастърхак

Често задавани въпроси

Защо да членувате в клуб Мастърхак?

 • Форматът

При MasterHack не се налага да се съобразявате с ангажименти по ходене на лекции и писане на домашни (освен ако нямате много време за губене).

Ние отсяваме вместо вас най-важната практическа информация, без общите приказки и я събираме в рамките на отделни мини ръководства, специално създадени да бъдат използвани където и когато си поискате.

 • Скоростта на обновяване на информацията

Най-новото по дадена тема веднага се споделя в общността!

В университетите информацията е предварително планирана и структурирана и не може да бъде променяна толкова динамично, независимо от реалните събития и промени. В Мастърхак обновяваме материалите си динамично с най-новите тенденции, подходи, стратегии и инструменти.

 • Обхватът на съдържанието

Обхващаме най-важните теми, свързани с бизнеса, онлайн маркетинга, социалните мрежи, психологията, успеха, мотивацията, продуктивността и изобщо всичко практическо, което може да подобри живота и да увеличи ползите за работата и бизнеса ви. При университетите получавате информация само по 1-2 основни теми.

 • Актуалност на съдържанието

Ежедневно публикуваме информация по актуални теми, споделяме нови идеи и инструменти. От членовете на групата може да получите помощ, да черпите опит.

Каква е разликата между нас и Капитал?

Те ви доставят просто новини. Ние ви даваме нови практически умения, знания, инструменти и ресурси, които може да приложите веднага.

За разлика от тях, ние имаме и страхотна общност.

Защо абонаментът струва толкова малко?

Достъпната цена на абонаментите ни (по-малко от 1 лев на ден) ще позволи на повече хора да учат, да постигат целите и да решават проблемите си по един нов и много по-ефективен начин. Общността на Мастърхак е едно от най-големите ни богатства и колкото повече интелигентни хора влизат в нея, толкова повече идеи и ресурси ще можем да обменяме по между си. Ще постигнем всичко това само ако предложим на нашите членове справедлива и достъпна цена. И точно това сме направили.

Как мога да платя за членство в клуб MasterHack?

MasterHack предлага най-популярните и удобни начини на плащане:

 • С кредитна или дебитна карта
 • Периодично-автоматично плащане NEW
 • Чрез профил в ePay.bg (може и с карта)
 • Чрез банков превод

🔰 Периодично – автоматично плащане:

За максимално удобство и по-ниска цена, предлагаме възможност за автоматично / периодично плащане (recurring payment), при което отпада нуждата от ръчно подновяване всеки път. Освен това, чрез него цената е почти наполовина.

С периодичното-автоматично плащане спестявате  50% от редовната цена за месечен абонамент – всеки месец плащате с 30 лв по-малко.

Стъпките на плащане са следните:

 1. Избирате си срок от таблиците по-горе – един, шест или 12 месеца (колкото по-дълъг срок, толкова повече стойност получавате).
 2. Ще бъдете препратени в страницата за плащане (Checkout).
 3. Въвеждате данни за профила си: само първото име (без интервали и на латиница), имейл, телефон и парола.
 4. Избирате най-удобния за вас начин на плащане.
 5. Кликвате на бутона „Продължи“

Докато имате активно членство в клуба имате и достъп до съдържанието, за което сте се абонирали. След изтичане на абонамента достъпът се възстановява след като го подновите. Точно както е при картата ви за фитнеса!

🚨 Ако платя по банков път, кога ще ми активирате абонамента?

Веднага щом бъде отразено плащането в нашето онлайн банкиране. Обикновено банките правят преводи 2 пъти на ден – веднъж към 11 ч и втори път към 16 ч.

Ако сметката ви е в същата банка като нашата (FiBank) ще стане по-бързо. Ако не е, то отразяването при нас може да се забави с до 2 дни (особено ако е събота или неделя).

⏰ Ако не ви се чака: изпратете платежното на имейл club@lifehack.bg с номера на поръчката ви и колегите ще активират абонамента ви, без да се налага да чакате.

🔥 ВАЖНО: За разлика от плащането по банков път при плащането с карта например, абонаментът се активира веднага! Затова за по-бърз достъп при възможност, използвайте плащане с карта.

Какво ще се случи след като се абонирам?

Ще получите достъп до нашето ексклузивно премиум съдържание, разположено в категорията MasterHack, както и до огромната ни библиотека. Може да прочетете материалите от клуба или да си изтеглите книга, след като се логнете в профила си с имейла и паролата, които сте задали при абонирането.

Ако сте се абонирали за 6 и повече месеци или сте натрупали 6 и повече месеци, то ще имате достъп и до нашата VIP зона, в която всеки месец качваме курсове на стойност хиляди левове, както и до страницата ни с подбрани инструменти VIP tools.

Като член на клуба ще получавате и нашия седмичен имейл бюлетин.

P.S. Вижте и този видео тур, в който ще научите как да вземете максимума от клуба!

Как работи абонаментът в MasterHack?

Премиум съдържанието на lifehack.bg (MasterHack) е достъпно само след заплащане на такса (абонамент). Точно както е достъпна фитнес залата за ползване, след като си вземете месечна или годишна абонаментна карта.

Членството в клуба е едномесечно, 6-месечно и годишно.

За колкото по-дълъг срок се абонирате толкова повече и по-ценни ресурси ще ползвате (включително ВИП зоната). След като изтече абонаментът ще Ви уведомим с имейл, по чат или с смс. И ако желаете може да го подновите.

Може да следите членството от профила си.

🚨 ВАЖНО: Когато абонаментът изтече, достъпът до клуба, до общността ни във Facebook групата и всички ресурси на MasterHack също се пекратява автоматично.

Каква е разликата между lifehack и masterhack?

В lifehack™ ще продължаваме да ви разказваме за полезни и интересни неща. Това е нашето регулярно медийно съдържание – новини, статии, реклами и други.

B Маѕtеrhасk пyблиĸyвaмe cпeциaлни пpeмиyм мaтepиaли и ръководства, ĸoитo cмe paзpаботили като сме cъбрали нaй-ĸaчecтвeнaтa инфopмaция по темата, oтcяли cмe най-важното от нея, oфopмили cме го, зa дa пoлyчитe нaй-пoлeзнoтo съдържание.

Това, ĸoетo мoжe дa пpилoжитe нa пpaĸтиĸa (без рекламите).

💡 Все едно ходите на най-добрите и скъпи курсове, четете само най-важното от най-добрите книги и авторитетни сайтове, само че много по-удобно и по-достъпно.

На колко устройства мога да ползвам абонамента си?

Всеки абонамент е индивидуален – един абонамент е само за един човек.

Затова и абонатът може да използва профила си на до 2 устройства (например: лаптоп и телефон), но само на 1 устройство в един и същ момент, както e в целия свят при всички стандартни дигитални абонаменти от този тип.

В случай на злоупотреба (предоставяне профила на други лица), Лайфхак Медиа Груп ЕООД си запазва правото да изключи абоната от клуба и Фейсбук групата веднага.

При злоупотреби с периодичното плащане

Създадохме периодичния абонамент за най-лоялните си абонати, които не могат да си позволят по-големите ни абонаментни планове. Много по-ниската цена от минус 50% за този план е най-вече за редовни и лоялни наши читатели, които искат да бъдат част от нашата общност за по-дълго време и да плащат по-малко.

🔥 Какво означава злоупотреба с периодичен абонамент:

Заради много по-ниската цена от -50% вече наблюдаваме злоупотреби от типа: Абонирам се за периодично, но го спирам веднага след това, само за да се възползвам от по-ниската цена.

🚨 При установяване на такива случаи: При спрян периодичен абонамент след първия месец или веднага след като е извършен абонамент на тази преференциална цена и по преценка на екипа на Лайфхак Медиа Груп ЕООД, то абонатът ще бъде блокиран да се възползва от тази опция за срок от 6 месеца. Няма да бъде допускан (или ще бъде изключен) и от секретната група на клуба.

Как да вляза в секретната Facebook група?

След като активирате абонамента може да подадете заявка за групата от този линк.

🚨 Важно: към един абонамент може да има само един личен профил в секретната ни група. С други думи: един абонамент, един човек в секретната група.

Секретната Facebook група на MasterHack е общност, в която членовете на клуба си помагаме взаимно, споделяме си ценни ресурси, за които не успяваме да пишем в сайта, водим дискусии, отговаряме на въпроси на други членове.

Нашата общност е за хора, които не само се възползват, но и допринасят като споделят по между си опит, съвети, идеи и ресурси.

Ако имате нужда от повече информация, не се колебайте да ни позвъните на

☎️ 0878 977 107

★★★★★

На тази страница ще намерите отзиви за клуб Мастърхак, общността и съдържанието ни от членове клуба, които са част от нас минимум 6 месеца. Може да разгледате и отзивите във Фейсбук страницата ни.

Абонаментът ми за VIP Клуба е една от най-добрите ROI, които съм имал. Ако прилагате наученото от клуба няма начин да не монетизирате.

Ивко Беновкси
предприемач

Lifehack.bg винаги е бил пример за това как трябва да се правят нещата. А съдържанието му като качество и полезност са на топ ниво!

Борил Богоев
borilbogoev.com

Имал съм десетки договорки в бизнеса, но да срещнеш професионална работа от ранга на lifehack.bg е истинска рядкост!

Бисер Вълов
Beyond Academy

MasterHack е от най-добрите ми инвестиции. E-mail бюлетина ми се удвои само за месец, а продажбите ми се увеличиха с над 30%.

Силвина
doubleclick.company

Малко са сайтовете, в които всяка една страница носи такава голяма полза за читателя – както в бизнесът им, така и в ежедневието.

Живко
Freelancer

Това, което Христо прави с неговия lifehack.bg заслужава огромна почит. Така трябва да се правят нещата, за да бъдат наистина успешни!

Д. Димитров
inbound.bg

Христо успя да намери точния начин за споделяне на съдържание. Не съм си представял, че ще намеря толкова полезни неща на едно място – УНИКАЛНО Е!

Бойко Куртев
предприемач

Конкретни материали заредени с опит и съдържание. Клубът ми спестява много време и пари за инфо и съвети, които иначе струват скъпо или не остава време!

Калоян Христов
varriosport.bg

Казват, че “Успехът идва когато подготовката срещне възможността“. Мастърхак се грижи да сме подготвени да посрещнем възможността, когато се появи!

Димо Белов
SEO експерт

Качеството на едно общество зависи изцяло от качеството на неговите членове. Затова и в клуб MasterHack влизат хора, които искат не само да вземат, но и да дават, хора, които – разчитат на клуба, но и допринасят за него. И ако вярвате, че това е видът общност, от която искате да бъдете част, то добре дошли сте винаги при нас!

☎️ 0878 977 107

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this