Стани част от фабриката за най-полезното съдържание на български!

Клуб за нови умения, практическа информация, креативни идеи и споделен опит в подкрепа на работата, живота и бизнеса

Отключете дocтъп дo нaй-пoлeзнитe пpaĸтичecĸи pъĸoвoдcтвa и пpeмиyм мaтepиaли нa бългapcĸи. Вземете най-доброто от личния ни oпит, pecypcи и пoлeзни инcтpyмeнти. Станете част от ceĸpeтнaта ни oбщнocт от няколко стотин интeлигeнтни xopa, ĸoитo cи пoмaгaме. Без общите приказки!

Изберете си абонамент

Всеки член на клуба получава:

📜  Практически ръководства и статии  🔒  Секретна група  📗  Библиотека en    Запазване на статии за по-късно  🧰  VIP Tools   ✔︎  Без реклами
*Ако изберете да членувате в клуба за 6 или 12 месеца ще отключите и VIP зоната с курсове на стойност хиляди левове

💥 специална оферта

Влезте в клуба за 1 година, спестете 300 лв и вземете супер ценен подарък:

Тази оферта ви дава отстъпки и подаръци за над 350 лв и пълен достъп до всички ресурси на клуба!

Станете член на клуба за 1 година и отключете достъп до всички ресурси (включително и VIP зоната) и вземете 300 лв отстъпка (от 749 лв на 449 лв за 365 дни достъп) + супер полезен и ценен подарък ⬇️

Ще ви изпратим напълно безплатно една от най-полезните книги в света – “Похватите на титаните – тактиките, принципите и навиците на милиардери, спортисти и велики личности” от Тим Ферис (стойност 50 лв), в която ще намерите над 700 страници практически съвети споделени от едни от най-успелите личности на планетата.

Ок, искам всичко

Искате да направите корпоративен абонамент или умен подарък?

🏆 Ако искате да мотивирате / развивате служителите си, ще ви предложим индивидуален план.

🎁 Ако искате да направите умен подарък на любим човек, пишете ни за инструкция.

Изпрати запитване
club@lifehack.bg

Присъедини се към над 300 човека, които ни се доверяват всеки месец!
Още отзиви вижте тук.

В клуба ще намерите ръководства за:

Онлайн маркетинг / Бизнес

Таргетиране, Фейсбук реклами, онлайн бизнес, дизайн, продажби, конверсии

Копирайтинг / Реклама

Професионални техники, примери, шаблони, автоматизации

Психология / Влияние

Най-добрите похвати, шаблони и техники, с които ще влияете на другите

Продуктивност / Навици

Най-добрите тактики, инструменти и софтуер за по-лека работа и фокус

Мениджмънт / Лидерство

Вземане на по-добри решения, стратегии за управление на хора, лидерство

Работа / Успех / Кариера

Как да намерите призванието си, да постигате повече и да сте щастливи

Клуб Мастърхак в цифри:

✔︎  Клуб на 4 години   ✔︎  Над 150 премиум материала  ✔︎  Над 300 човека в секретната група   ✔︎  Над 400 книгиen  ✔︎  Над 100 курса в зонатаen
*Всяка седмица ново ръководство. Всеки месец 2 нови курса в зоната. Всеки ден по нещо ново, което да приложиш в групата

Често задавани въпроси

Какво е дигитален абонамент за MasterHack?

Ще използваме аналогии, за да стане по-ясно:

 • Като технология:

При дигиталният абонамент за MasterHack се абонирате се за определен период от време и четете материали, които са заключени / недостъпни за редовите читатели. Към премиум материалите получавате и достъпи до различни други полезни ресурси.

 • Като формат: статии, ресурси, ръководства, книги, курсове

Нашият формат залага на сериозни материали и ръководства описващи даден проблем и неговите практически решения. Или пък е история, чийто пример може да използвате за вашите цели. Ние сме нещо като комбинация между абонаментите за Harvard Business Review и The New York Times, но много по-практически насочени.

 • Като начин на ползване:

Същото е като абонаментът ви за фитнеса или пък за любимия ви вестник.

 • Като теми:

Най-актуалното и работещото от света на дигиталния маркетинг, онлайн бизнеса, социалните мрежи, предприемачеството, лидерството, мениджмънта, продуктивността, кариерното развитие, психологията, невро маркетинга, влиянието, навиците, работата на мозъка, мотивацията, завладяващите истории, добрите примери.

MasterHack не е просто дигитален абонамент.

Това е кауза, чрез която се опитваме да произвеждаме и доставяме на нашите читатели само най-добрата информация в свят, изпълнен с безполезно съдържание, общи приказки, празни обещания и дефицит на вниманието.

Ние посяваме идеите, вие жънете успеха!

Как мога да платя за членство в клуб MasterHack?

MasterHack предлага най-популярните и удобни начини на плащане:

 • С кредитна или дебитна карта
 • Периодично-автоматично плащане NEW
 • Чрез системата на PayPal
 • Чрез профил в ePay.bg (може и с карта)
 • Чрез банков превод

🔰 Периодично – автоматично плащане:

За максимално удобство и по-ниска цена, предлагаме възможност за автоматично / периодично плащане (recurring payment), при което отпада нуждата от ръчно подновяване всеки път. Освен това, чрез него цената е почти наполовина.

С периодичното-автоматично плащане спестявате  50% от редовната цена за месечен абонамент – всеки месец плащате с 30 лв по-малко.

Стъпките на плащане са следните:

 1. Избирате си срок от таблиците по-горе – един, шест или 12 месеца (колкото по-дълъг срок, толкова повече стойност получавате).
 2. Ще бъдете препратени в страницата за плащане (Checkout).
 3. Въвеждате данни за профила си: само първото име (без интервали и на латиница), имейл, телефон и парола.
 4. Избирате най-удобния за вас начин на плащане.
 5. Кликвате на бутона „Продължи“

Докато имате активно членство в клуба имате и достъп до съдържанието, за което сте се абонирали. След изтичане на абонамента достъпът се възстановява след като го подновите. Точно както е при картата ви за фитнеса!

🚨 Ако платя по банков път, кога ще ми активирате абонамента?

Веднага щом бъде отразено плащането в нашето онлайн банкиране. Обикновено банките правят преводи 2 пъти на ден – веднъж към 11 ч и втори път към 16 ч.

Ако сметката ви е в същата банка като нашата (FiBank) ще стане по-бързо. Ако не е, то отразяването при нас може да се забави с до 2 дни (особено ако е събота или неделя).

⏰ Ако не ви се чака: изпратете платежното на имейл club@lifehack.bg с номера на поръчката ви и колегите ще активират абонамента ви, без да се налага да чакате.

🔥 ВАЖНО: За разлика от плащането по банков път при плащането с карта например, абонаментът се активира веднага! Затова за по-бърз достъп при възможност, използвайте плащане с карта.

Какво ще се случи след като се абонирам?

Ще получите достъп до нашето ексклузивно премиум съдържание, разположено в категорията MasterHack, както и до огромната ни библиотека. Може да прочетете материалите от клуба или да си изтеглите книга, след като се логнете в профила си с имейла и паролата, които сте задали при абонирането.

Ако сте се абонирали за 6 и повече месеци или сте натрупали 6 и повече месеци, то ще имате достъп и до нашата VIP зона, в която всеки месец качваме курсове на стойност хиляди левове, както и до страницата ни с подбрани инструменти VIP tools.

Като член на клуба ще получавате и нашия седмичен имейл бюлетин.

P.S. Вижте и този видео тур, в който ще научите как да вземете максимума от клуба!

Как работи абонаментът в MasterHack?

Премиум съдържанието на lifehack.bg (MasterHack) е достъпно само след заплащане на такса (абонамент). Точно както е достъпна фитнес залата за ползване, след като си вземете месечна или годишна абонаментна карта.

Членството в клуба е едномесечно, 6-месечно и годишно.

За колкото по-дълъг срок се абонирате толкова повече и по-ценни ресурси ще ползвате (включително ВИП зоната). След като изтече абонаментът ще Ви уведомим с имейл, по чат или с смс. И ако желаете може да го подновите.

Може да следите членството от профила си.

🚨 ВАЖНО: Когато абонаментът изтече, достъпът до клуба, до общността ни във Facebook групата и всички ресурси на MasterHack също се пекратява автоматично.

С какво сме по-различни от останалите?

 • Форматът

При MasterHack не се налага да се съобразявате с ангажименти по ходене на лекции и писане на домашни (освен ако нямате много време за губене). Ние отсяваме най-важната практическа информация, без общите приказки и я събираме в рамките на отделни мини ръководства, специално създадени да бъдат използвани където и когато си поискате.

 • Скоростта на обновяване на информацията

Най-новото по дадена тема веднага се споделя в общността!

В университетите информацията е предварително планирана и структурирана и не може да бъде променяна толкова динамично, независимо от реалните събития и промени.

В Мастърхак обновяваме материалите си динамично с най-новите тенденции, подходи, стратегии и инструменти.

 • Обхватът на съдържанието

Обхващаме най-важните теми, свързани с бизнеса, онлайн маркетинга, социалните мрежи, психологията, успеха, мотивацията, продуктивността и изобщо всичко практическо, което може да подобри живота и да увеличи ползите за работата и бизнеса ви. При университетите получавате информация само по 1-2 основни теми.

 • Актуалност на съдържанието

Ежедневно публикуваме информация по актуални теми, споделяме нови идеи и инструменти. От членовете на групата може да получите помощ, да черпите опит.

Каква е разликата между нас и Капитал?

Те ви доставят просто новини. Ние ви даваме нови практически умения, знания, инструменти и ресурси, които може да приложите веднага.

За разлика от тях, ние имаме и страхотна общност.

Каква е разликата между lifehack и masterhack?

В lifehack™ ще продължаваме да ви разказваме за полезни и интересни неща. Това е нашето регулярно медийно съдържание – новини, статии, реклами и други.

B Маѕtеrhасk пyблиĸyвaмe cпeциaлни пpeмиyм мaтepиaли и ръководства, ĸoитo cмe paзpаботили като сме cъбрали нaй-ĸaчecтвeнaтa инфopмaция по темата, oтcяли cмe най-важното от нея, oфopмили cме го, зa дa пoлyчитe нaй-пoлeзнoтo съдържание.

Това, ĸoетo мoжe дa пpилoжитe нa пpaĸтиĸa (без рекламите).

💡 Все едно ходите на най-добрите и скъпи курсове, четете само най-важното от най-добрите книги и авторитетни сайтове, само че много по-удобно и по-достъпно.

На колко устройства мога да ползвам абонамента си?

Всеки абонамент е индивидуален – един абонамент е само за един човек.

Затова и абонатът може да използва профила си на до 2 устройства (например: лаптоп и телефон), но само на 1 устройство в един и същ момент, както e в целия свят при всички стандартни дигитални абонаменти от този тип.

В случай на злоупотреба (предоставяне профила на други лица), Лайфхак Медиа Груп ЕООД си запазва правото да изключи абоната от клуба и Фейсбук групата веднага.

При злоупотреби с периодичното плащане

Създадохме периодичния абонамент за най-лоялните си абонати, които не могат да си позволят по-големите ни абонаментни планове. Много по-ниската цена от минус 50% за този план е най-вече за редовни и лоялни наши читатели, които искат да бъдат част от нашата общност за по-дълго време и да плащат по-малко.

🔥 Какво означава злоупотреба с периодичен абонамент: Заради много по-ниската цена от минус 50% вече наблюдаваме злоупотреби от типа: Абонирам се за периодично, но го спирам веднага след това, само за да се възползвам от по-ниската цена.

🚨 При установяване на такива случаи:

При спрян периодичен абонамент след първия месец или веднага след като е извършен абонамент на тази преференциална цена и по преценка на екипа на Лайфхак Медиа Груп ЕООД, то абонатът ще бъде блокиран да се възползва от тази опция за срок от 6 месеца. Няма да бъде допускан (или ще бъде изключен) и до секретната група на клуба.

Как да вляза в секретната Facebook група?

След като активирате абонамента може да подадете заявка за групата от този линк.

🚨 Важно: към един абонамент може да има само един личен профил в секретната ни група. С други думи: един абонамент, един човек в секретната група.

Секретната Facebook група на MasterHack е общност, в която членовете на клуба си помагаме взаимно, споделяме си ценни ресурси, за които не успяваме да пишем в сайта, водим дискусии, отговаряме на въпроси на други членове.

Нашата общност е за хора, които не само се възползват, но и допринасят като споделят по между си опит, съвети, идеи и ресурси.

Ако имате нужда от повече информация, не се колебайте да ни позвъните на ☎️ 0878 977 107


★★★★★

На тази страница ще намерите отзиви за клуб Мастърхак, общността и съдържанието ни от членове клуба, които са част от нас минимум 6 месеца. Може да разгледате и отзивите във Фейсбук страницата ни.

Качеството на едно общество зависи изцяло от качеството на неговите членове. Затова и в клуб MasterHack влизат хора, които искат не само да вземат, но и да дават, хора, които – разчитат на клуба, но и допринасят за него. И ако вярвате, че това е видът общност, от която искате да бъдете част, то добре дошли сте винаги при нас!

🔰 Влез в клуба

👤 Вход / Профил

📗 Библиотека

🏆 ВИП зона

🧰 ВИП Tools

==========

🔥 Facebook група

📜 Тайните на Мастърхак

💰 По-изгоден абонамент

🎁 Подари абонамент

🔴 За Реклама

🦉 За Нас


🔘 Общи условия

🔘 Права за ползване

🔘 Privacy Policy

🔘 Cookies

🔘 Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg