ВЛЕЗ В КЛУБА
ВЛЕЗ В КЛУБА

Стани част от фабриката за най-полезното съдържание на български!

Ще ви направим по-умни и по-успешни от вчера, само за 15 минути на ден...
Осигуряваме на абонатите си есенцията от най-новите идеи, инструменти и похвати в маркетинга, бизнеса и психологията.
★★★★★
Ще ви направим по-умни и по-успешни от вчера, само за 15 минути на ден...
★★★★★

Да срещнеш професионална работа от ранга на lifehack.bg е много голяма рядкост!

Бисер Вълов за Лайфхак
Бисер Вълов, beyondacademy.bg

Много малко места дават толкова много стойност като общността на Мастърхак!

Георги Малчев за Лайфхак
Георги Малчев, Агенция Xplora

Членството ми в Мастърхак се превърна в една от най-добрите ми инвестиции!

Стойне Василев за Лайфхак
Стойне Василев, smartmoney.bg

Хората, които следвате намират най-добрите си идеи тук

Приложимо. На разбираем език. В любимите ви формати. Без глупостите.

какво дава клуб Мастърхак

гаранция
мнения за мастърхак
сигурни плащания

мнения за Мастърхак

 

Вашият абонамент включва:

Есенцията от идеите, уменията, опита и инструментите на най-умните и успели хора на планетата, под формата на:
практически ръководства за бизнес

Практически ръководства

Над 450 мини практически ръководства, които да приложите веднага. Без общите приказки.
общност и подкрепа

Общност и подкрепа

Секретна група в собствена платформа, извън Facebook, в която споделяме идеи и ресурси.

VIP зона с видео курсове

Абонати с минимум 6 мес. абонамент, отключват VIP зона с курсове (en) на стойност хиляди левове.
курсове за маркетинг

С вас, където и да сте

Огромен ресурс, обединил опита на най-умните хора на света, събран в джоба ви (където и да сте)
аудио статии на български

Аудио статии на български

Над 350 аудио материала на български за слушане, докато пътувате, спортувате, шофирате.
абонати на клуб Мастърхак

Екстри само за абонати

Без реклами. Само любимите ви теми + опция за запазване на статии за четене по-късно.

Собствена социална мрежа в иновативна платформа

Ексклузивно съдържание и интелигентна общност извън шума на Facebook

какво дава клуб Мастърхак

В началото и те имаха вашите притеснения:

 

★★★★★ В началото бях скептичен. Мислех, че няма да имам време да чета, но като видях, че повечето им материали имат и аудио версия, вече 1 година не спирам да ги ползвам. Сега всеки ден от тук си вземам по нещо, което да приложа в работата и бизнеса – и то доста по-работещо от популярните курсове и семинари.

мнения за мастърхак
Иван Георгиев, The Coca-Cola

★★★★★ Като го видях си казах – поредния гуру, който ще ме учи как да успявам в живота. Не, мерси! Затова не се абонирах веднага, а започнах да чета безплатните им статии. Една от тях много ми помогна в един казус и реших да тествам! Влязох за 1 месец и така подновявам редовно членството си за Мастърхак вече 2 години.

мнения за мастърхак
Иво Дановски, Happy Bar & Grill

★★★★★ Първият път си помислих – защо да им плащам като в нета има всичко FREE? Докато близък приятел с много голям бизнес силно ми препоръча общността на Мастърхак и реших да им дам шанс поне месец. Не съм идиот! Веднага оцених ползата от това някой друг да ми отсява най-доброто. И така вече 9 месеца!

мнения за мастърхак
Тони Илиева, Sopharma Group AD

★★★★★ Първата изненада, след като се абонирах беше добавянето ми към социалната мрежа на Мастърхак. Не съм виждала подобно нещо на български! Някои членове са доказани експерти, други тепърва започват. В дискусиите няма сарказъм, критика или обиди, а разговорите са ориентирани към решаване на проблеми.

мнения за мастърхак
Маги Тошева, Liebherr Hausgeräte

Въпросите, които си задавате:

 
Как да платя членството си за клуб MasterHack?

Месечният абонамент може да платите с карта, а 6 месечния и годишния с карта и по-банка. Ако изберете плащане по банка, веднага щом се отрази плащането при нас, ще активираме абонамента ви.

Издавате ли фактури и регистрирани ли сте по ДДС?

Да, разбира се!

Регистрирани сме пo ДДC, ĸoeтo ви дaвa възмoжнocт дa нaмaлитe paзxoдa зa aбoнaмeнтa си c oщe 20%. Πpи пocoчeни дaнни за фaĸтypa, същата ще ви изпратим на посочения имейл до 5 paбoтни дни.

На колко устройства мога да ползвам абонамента си?

Bceĸи aбoнaмeнт e индивидyaлeн: един aбoнaмeнт = eдин чoвeĸ. Един aбoнaт мoжe дa пoлзвa дocтъпa cи на колкото иска устройства, но само до 2 ycтpoйcтвa (нaпpимep: лaптoп и тeлeфoн) в eдин и cъщ мoмeнт.

С какво е по-различна вашата секретна група?

Това е едно от нещата, които ни отличават, защото се осмелихме да излезем от стандартните Facebook групи, за да ви осигурим най- полезното, приятно и спокойно преживяване – без стрес и далеч от шума на Facebook. Секретни групи с толкова високо качество, добавена стойност и ексклузивно съдържание, обикновено са платени, но като членове на клуб Мастърхак вие получавате достъп безплатно!

Какво точно ще се случи след като се абонирам?

Първо, разгледате имейла, който ще получите, минутка след като се абонирате. В него ще намерите най-важните ресурси на клуба (ръководства, аудио статии и т.н.), както и линк към социалната ни мрежа, в която да попълните профила си, за да отключите още премиум зони с ексклузивно съдържание. Ако сте избрали 6 месечен или годишен абонамент ще получите достъп и до VIP зоната с курсове.

Какво трябва да знам за VIP зоната и библиотеката??

Най-лоялните ни абонати получават достъп до специална VIP секция, в която да гледат курсове на стойност хиляди $. В библиотеката споделяме препоръчани книги, които все още не са издадени на български.

ВАЖНО: не ви препоръчваме да се абонирате само заради тези ресурси!Премиум съдържание, което създаваме е в пъти по-концентрирано и полезно – и е на български! Тези зони са само подарък!

Как да вляза в секретната социална мрежа на клуба?

След като активирате абонамента си, отворете masterhack.bg и се логнете с имейла и паролата, с които се регистрирахте при поръчката. Попълнете профила си, за да отключите премиум зоните.

Как да купя корпоративен абонамент за Мастърхак?

Ако искате да повишите добавената стойност, която носят на бизнеса ви вашите партньори и служители, като ги включите в Мастърхак, пишете ни на office@lifehack.bg, за да ви изготвим индивидуална оферта.

Как да подаря абонамент за клуб Мастърхак?

Ако искате да зарадвате любим човек, партньор, колега или приятел с абонамент за най-полезното съдържание на български, просто ни пишете на office@lifehack.bg, за да задействаме нещата.

 

Присъединете се към над 1200 експерта, собственици на бизнес и амбициозни хора, които всеки ден постигат повече благодарение на общността, съдържанието и ресурсите на клуб MasterHack

Изберете си абонамент

За съдействие:

☎️  0878 977 107

лого клуб Мастърхак

👤   Log In / Профил

🔰   Абонамент за Мастърхак

📗   Библиотека с книги

🏆   VIP зона с курсове

☎️   0878 977 107

==========

🔐   Секретна група

💻   Инструкция за групата

ℹ️   Инфо за клуба

🎯   За Реклама


🔘   Cookies

🔘   Общи условия

🔘   Права за ползване

🔘   Privacy Policy

🔘   Решаване на спорове


LIFEHACK е медия за бизнес и личностно развитие, в която се публикува качествено съдържание по теми като дигитален маркетинг, онлайн бизнес, лидерство, предприемачество, мениджмънт, психология и продуктивност.


Facebook

📩 office@lifehack.bg

Инфо за месечния абонамент:

➤ Какви са ползите - благодарение на технологията на Stripe за периодично подновяване успяхме да направим месечния абонамент много по-изгоден, достъпен и удобен (по-малко от 1 кафе / ден).

Освен това така ти пестим от времето, тъй като няма да ти се налага да подновяваш членството си в клуба ръчно. Това става автоматично и то само до тогава, докато ти поискаш. За разлика от останалите абонаментни услуги, при нас можеш да го спреш от профила си, когато ти поискаш - супер лесно, само с натискането на 1 бутон.

ВАЖНО: след 6 автоматични подновявания ще отключиш и VIP зоната с курсове на стойност хиляди левове!

➤ За кого е подходящ месечния абонамент - за тези от вас, които са скептични към клуба и биха искали да се уверят, че ще получат стойност, както и за онези от вас, които в момента нямат възможност да си позволят по-дългите ни абонаментни планова, но биха искали да ползват практическото съдържание на Мастърхак.

➤ Как да платя за месечен абонамент - можеш да го платиш с кредитна или дебитна карта, след което абонаментът се подновява периодично през период от 30 дни (1 месец), докато не решиш да го спреш. При всяко успешно или неуспешно подновяване, системата ни ще ти изпрати автоматичен имейл, който ще те уведомява за това.

➤ Мога ли да сменя картата си докато имам активен абонамент - да, разбира се. Можеш да направиш това също много лесно чрез специалния бутон за целта от профила ти. Ако имаш нужда от помощ, пиши ни на office@lifehack.bg

➤ Ами ако нямам достатъчна наличност по картата - когато Stripe опита да дебитира месечната такса, но в картата няма достатъчно наличност, системата ще направи 3 опита да поднови абонамента и ако не успее, той ще бъде превключен от активен на задържан, докато не бъде направено плащане. Ако си си извадил нова карта, защото старата е изтекла или изгубена, то може да я смениш с друга от профила си. Ако имаш нужда от помощ, пиши ни на office@lifehack.bg

➤ Сигурни ли са преводите от картата ми? - Абсолютно да! за картовите разплащания се доверяваме на най-сигурния и доказан доставчик на онлайн транзакции в света - Stripe. Благодарение на него всяко плащане през карта е напълно защитено и криптирано. lifehack.bg няма достъп до информацията от твоята банкова карта в нито един момент, тъй като данните се съхраняват от Stripe.

➤ Как мога да го спра - всеки месечен абонамент може да бъде спиран и подновяван във всеки един момент, в който ти поискаш (без сложни процедури и без писане на имейли). За разлика от останалите подобни услуги, ние сме направили процедурата изключително лесна - спираш го само с един бутон от профила си.

🚨 Ако се нуждаеш от помощ или имаш притеснения:

  • ✉️ office@lifehack.bg
  • 👤 Live чат - долу в дясно
  • ☎️  0878 977 107

🔰 Бъди иноватор!

Пести повече и постигай повече с клуб Мастърхак!

Месечен абонамент

➤ Какви са ползите - благодарение на технологията на Stripe за периодично подновяване успяхме да направим месечния абонамент много по-изгоден, достъпен и удобен (по-малко от 1 кафе / ден).

Освен това така ти пестим от времето, тъй като няма да ти се налага да подновяваш членството си в клуба ръчно. Това става автоматично и то само до тогава, докато ти поискаш. За разлика от останалите абонаментни услуги, при нас можеш да го спреш от профила си, когато ти поискаш - супер лесно, само с натискането на 1 бутон.

ВАЖНО: след 6 автоматични подновявания ще отключиш и VIP зоната с курсове на стойност хиляди левове!

➤ За кого е подходящ месечния абонамент - за тези от вас, които са скептични към клуба и биха искали да се уверят, че ще получат стойност, както и за онези от вас, които в момента нямат възможност да си позволят по-дългите ни абонаментни планова, но биха искали да ползват практическото съдържание на Мастърхак.

➤ Как да платя за месечен абонамент - можеш да го платиш с кредитна или дебитна карта, след което абонаментът се подновява периодично през период от 30 дни (1 месец), докато не решиш да го спреш. При всяко успешно или неуспешно подновяване, системата ни ще ти изпрати автоматичен имейл, който ще те уведомява за това.

➤ Мога ли да сменя картата си докато имам активен абонамент - да, разбира се. Можеш да направиш това също много лесно чрез специалния бутон за целта от профила ти. Ако имаш нужда от помощ, пиши ни на office@lifehack.bg

➤ Ами ако нямам достатъчна наличност по картата - когато Stripe опита да дебитира месечната такса, но в картата няма достатъчно наличност, системата ще направи 3 опита да поднови абонамента и ако не успее, той ще бъде превключен от активен на задържан, докато не бъде направено плащане. Ако си си извадил нова карта, защото старата е изтекла или изгубена, то може да я смениш с друга от профила си. Ако имаш нужда от помощ, пиши ни на office@lifehack.bg

➤ Сигурни ли са преводите от картата ми? - Абсолютно да! за картовите разплащания се доверяваме на най-сигурния и доказан доставчик на онлайн транзакции в света - Stripe. Благодарение на него всяко плащане през карта е напълно защитено и криптирано. lifehack.bg няма достъп до информацията от твоята банкова карта в нито един момент, тъй като данните се съхраняват от Stripe.

➤ Как мога да го спра - всеки месечен абонамент може да бъде спиран и подновяван във всеки един момент, в който ти поискаш (без сложни процедури и без писане на имейли). За разлика от останалите подобни услуги, ние сме направили процедурата изключително лесна - спираш го само с един бутон от профила си.

🚨 Ако се нуждаеш от помощ или имаш притеснения:

  • ✉️ office@lifehack.bg
  • 👤 Live чат - долу в дясно
  • ☎️  0878 977 107

🔰 Бъди иноватор!

Пести повече и постигай повече с клуб Мастърхак!

Вижте как да платите абонамента си:
Как да платите абонамент:

Възстанови паролата:

Логни се в
Мастърхак